- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.441
- B09 - Dikişsiz, Arkadan Kopçalı (Düz-Çapraz) Sütyen - Meme Büyütme-Augm. Mammoplasti - Marena Türkiye - Cerrahi Kompresyon Giysilerinde Dünya Lideri; Cerrahi Korse, Cerrahi Sütyen, Bodysuit, Sargılar, Cerrahi Yelek, Erkek Cerrahi Korse ve Yüz Bantl
desenim, bizim doktorun ameliyatlardan sonra taktığı sütyen bu canım
İhtiyacın varsa geleyim canım...uçak parasını karşıla ameliyata para biriktiriyorum benben kargo yaparım sana kurabiye bak sen o zamana toparlanır san gel mutlaka herkes olacak tek seferde görmüş tanışmış olursun canım.
BU AKŞAM 2 SEKSİ HATUNLA RANDEVUM VAR ...O YÜZDEN ARANIZDAN ŞİMDİLİK AYRILIYORUM...EVİMİ TOPARLAYAYIM...SONRA GÖRÜŞÜRÜZ YİNE ÖPTÜM SENİ VE OGLTKNEMİ
yok mu bana cevap yazacak olan ?
tuğrul bey insana hem güven veriyor hem de insanda tedirginlik uyandırıyor?? kullandığı meme küçültme yöntemini bir tek kendisinin uyguladığını söyledi .. ben bu ay bitmeden doktora karar verip olmak istediğim için biraz acele ediyorum nedense kalbimden bi türlü doktor ismi geçmiyor doktorlar hakkında iyi birşeyler okuyorum sonra bi bakıyorum biri kötü diyor
jelesec sanırım yazımı görmedin sen kime ameliyat oldun ercan beye mi izlerin ne durumda memnun musun ne kadara oldun bilgi verebilir misin ? benim çekincem izler
anladım fiyat çok problem değil zaten gidince öğrenebilirim ? peki sen de ozdy gibi albüm yaptın mı gerçi ona da bakamıyorum mesaj sayım az olduğu için=) mesela ozdy tuğrul beye olmuş ve arkadaşsınız seçimler farklı olmuş hiç kıyasladın aradaki farkları ?
tuğrul bey insana hem güven veriyor hem de insanda tedirginlik uyandırıyor?? kullandığı meme küçültme yöntemini bir tek kendisinin uyguladığını söyledi .. ben bu ay bitmeden doktora karar verip olmak istediğim için biraz acele ediyorum nedense kalbimden bi türlü doktor ismi geçmiyor doktorlar hakkında iyi birşeyler okuyorum sonra bi bakıyorum biri kötü diyor
jelesec teşekkür ederimgerçi fiyat çıkmamış özelde=) Ben şuan Tuğrul Bey ile mailleşiyorum çok iyi bir doktor ama sayenizde Ercan Beyi de tanıyacağım.. sizlere sorular sormamın umarım bir sakıncası yoktur forumdaki yazıları okumaya calışıyorum inanın işlerimi aksattım sürekli okumaya calışıyorum ama yetişemiyorum o kadar çok yazı var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?