Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ne iyi ettin canım yaa sağol. Rahat bişiye benziyor, dikişsiz falanmış. Senin o diğer markayı da not alıcam.

İhtiyacın varsa geleyim canım...uçak parasını karşıla ameliyata para biriktiriyorum ben:9: ben kargo yaparım sana kurabiye:10: bak sen o zamana toparlanır san gel mutlaka herkes olacak tek seferde görmüş tanışmış olursun canım.

BU AKŞAM 2 SEKSİ HATUNLA RANDEVUM VAR ...O YÜZDEN ARANIZDAN ŞİMDİLİK AYRILIYORUM...EVİMİ TOPARLAYAYIM...SONRA GÖRÜŞÜRÜZ YİNE ÖPTÜM SENİ VE OGLTKNEMİ:54:

hayatım senin böyle düşünmen yeter bana, adresi özelden yazarım, sen kurabiyeleri gönder önden...

Kızlar buluşmalarınız, arkadaşlığınız çok hoş ama konuyu kadar dağıtıyorsunuz ki gerçekten ameliyat tecrübesi okumak isteyenle zorlanıyor. Buluşacağınız veya özel şeyler konuşacağınız zaman geyik bölümünde bir topik açıp orada sohbet edebilir, burada da operasyon tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz:34:

yok mu bana cevap yazacak olan ?

Özdye...Tuğrul beye ameliyat oldu. Evet ilginç bir kişilik,özdeyenin bile anlamadığı bir detay yakalamıştım bir gözünü kırpar sürekli...görüşme saatleri uzundur..tüm detayı anlatır...başka ne öğrenmek istiyorsun? Tüm yazdığın doktorlarla görüş kalbin sana hangi doktora olman konusunda yardım edecektir

Son düzenleme:
tuğrul bey insana hem güven veriyor hem de insanda tedirginlik uyandırıyor?? kullandığı meme küçültme yöntemini bir tek kendisinin uyguladığını söyledi .. ben bu ay bitmeden doktora karar verip olmak istediğim için biraz acele ediyorum nedense kalbimden bi türlü doktor ismi geçmiyor doktorlar hakkında iyi birşeyler okuyorum sonra bi bakıyorum biri kötü diyor

tuğrul bey insana hem güven veriyor hem de insanda tedirginlik uyandırıyor?? kullandığı meme küçültme yöntemini bir tek kendisinin uyguladığını söyledi .. ben bu ay bitmeden doktora karar verip olmak istediğim için biraz acele ediyorum nedense kalbimden bi türlü doktor ismi geçmiyor doktorlar hakkında iyi birşeyler okuyorum sonra bi bakıyorum biri kötü diyor

Ben uzunca bir zamandır yazıyor ve okuyorum forumlarda...benim kendi fikrim kafana kim yatar içine kim sinerse ona ol...olmadı ertele sonbahara...ben Tuğrul beyle T kesi yaptığından anlaşamadım birde fiyat beni aştı...ama kendisinden memnun hastası çok....

amma kaynamış buralar oh sefanız olsun, ameliyat tarihi alan arkadaşlar dualarımız sizlerle.Bizler gibi mutlu sonlar yaşayın ve çok mutlu olun,ben iyileşme sürecimi bitirdim sayılır:nazar:sıkıntısız dertsiz darısı olmak isteyenlerin başına.Maşallah hem memelerim hemde karnım gün geçtikçe daha güzelleşiyor:nazar: hepinize sevgilerimi gönderiyorum.Buralardayım bir yere gitmiyorum...beni görmek istemeyen kişilere duyurulur.

Jelesec; mesaj kutun dolu sil lütfen gönderemiyorum.Seni çok seviyorum ve her gün doktor seçimimde yol gösterdiğin için dua ediyorum.

jelesec sanırım yazımı görmedin sen kime ameliyat oldun ercan beye mi izlerin ne durumda memnun musun ne kadara oldun bilgi verebilir misin ? benim çekincem izler

c1186,

hem serap38 hem jelesec hem de ben Ercan bey'e ameliyat olduk canım. Bi görüş istersen, bu topikte 15 kişi falan ona ameliyat olduk. Şimdilik herkes sonuçlarından memnun. Kısacası güvenilir bir hekim, listende adı bulunsun derim:34:

jelesec sanırım yazımı görmedin sen kime ameliyat oldun ercan beye mi izlerin ne durumda memnun musun ne kadara oldun bilgi verebilir misin ? benim çekincem izler

gördüm canım oje sürdüm kurusun diye bekledim...evet ilk ben ameliyat oldum..beni canlı görme şerefine eren arkadaşlarım:1: tercihini o yönde kullandı.Bazı arkadaşlarımızda bire bir görüşmeden etkilenip seçimlerini öyle yaptılar.Benim izlerim yok denecek kadar 6 ay oldu ama ilk aylardan itibaren silikleşmişti.Fiyat açıktan yazmam olmaz arkadaşım sen uyarsa onuda ekle listene git görüş

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.. listeme aldım Ercan Bey'i aklımda ağırlıklı Aylin Hanım ve Tuğrul Turan vardı ama bu ameliyatı yaşamış kişilerin izler hakkıındaki düşüncelerini merak ediyorum pişman olur muyum diye düşünüyorum çünkü iz konusunda fazla takıntılıyım bi türlü cevap bulamıyorum

anladım fiyat çok problem değil zaten gidince öğrenebilirim ? peki sen de ozdy gibi albüm yaptın mı gerçi ona da bakamıyorum mesaj sayım az olduğu için=) mesela ozdy tuğrul beye olmuş ve arkadaşsınız seçimler farklı olmuş hiç kıyasladın aradaki farkları ?

anladım fiyat çok problem değil zaten gidince öğrenebilirim ? peki sen de ozdy gibi albüm yaptın mı gerçi ona da bakamıyorum mesaj sayım az olduğu için=) mesela ozdy tuğrul beye olmuş ve arkadaşsınız seçimler farklı olmuş hiç kıyasladın aradaki farkları ?

şimdi bak şöyle anlatmaya çalışayım...her doktorun tekniği farklı zamanın varsa oku forumu zaten anlarsın. Buna birde kişinin kendi bünyesi eklenince sonuçlar değişiyor...sadece şunu kendi adıma yazabilirim konuştuğum doktorların hepsi ilk 6 ay ile 1 sene izler seni rahatsız eder, onu bil ve öyle yaptır dediler ama ben ilk aydan itibaren izimden hiç rahatsız olmadım.Görenlerde zaten fikirlerini yazdı foruma oku istersen.

Özelden yazdım fiyat arkadaşım..

Son düzenleme:

Doktor araştırmasını iyi yap, görüşebildiğin kadar çok doktorla görüş. Umarım sen de içine sinen doktoru bulacaksın ve ameliyat haberlerini bizlerle paylaşacaksın. Sevgiler...

jelesec teşekkür ederim ;) gerçi fiyat çıkmamış özelde=) Ben şuan Tuğrul Bey ile mailleşiyorum çok iyi bir doktor ama sayenizde Ercan Beyi de tanıyacağım.. sizlere sorular sormamın umarım bir sakıncası yoktur forumdaki yazıları okumaya calışıyorum inanın işlerimi aksattım sürekli okumaya calışıyorum ama yetişemiyorum o kadar çok yazı var ki

jelesec teşekkür ederim ;) gerçi fiyat çıkmamış özelde=) Ben şuan Tuğrul Bey ile mailleşiyorum çok iyi bir doktor ama sayenizde Ercan Beyi de tanıyacağım.. sizlere sorular sormamın umarım bir sakıncası yoktur forumdaki yazıları okumaya calışıyorum inanın işlerimi aksattım sürekli okumaya calışıyorum ama yetişemiyorum o kadar çok yazı var ki

Yok canım sakıncası, geçtik bu yollardan...içine kim sinerse ona ol arkadaşım, çok sayfa var haklısın, kolay gelsin

Tuğrul beye ameliyat olanlar buraya diye bir forum var oraya da bak istersen

Son düzenleme:
Back