- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.421
merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olacağım ve mayıs ayında yaptırmak istiyorum haftaya 4-5 doktordan randevu aldım ve son anda bu foruma girdim o kadar çok mesaj var ki okuyamadım hepsini Ercan Karacaoğlan adında bir doktordan bahsetmişsiniz ismini duymamıştım. Ben Tuğrul Turan,Teoman Doğan, Naci Çelik,Onur Erol ,Aylin Karanlık ve Onur Erol'dan randevu aldım haftaya İstanbula gidip görüşeceğim ama yaptırmış birinin ameliyat izlerini görmediğim için çok tedirginim bu konuda doktor önerisinde bulursanız veya bu doktorlarla ilgili bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
hmm bant ve sütyen işi de böyle kolay olduğuna göre hazırlıklar tamam gibi. önden düğmeli pijama aldım(oldu galiba) özellikle yüzüstü uyuyorum. ameliyattan sonra uzun süre sırtüstü olacağım ne de olsa hmm başka neler yapabilirim..
umarım açlık aklıma gelmez sanmıyorum ama
teşekkürler...diğer yorumlarınızdan ücret ödemeyeceğinizi öğrendim.bunun dışındaki süreç nasıl,sadece ameliyatı yapacak olan doktor mu muayene ediyor,heyetteki tüm doktorlar mı? güleceksinşz belki ama göstermeye çekinmiyor değilim.benimkileri de devletin karşılayacağına eminim.iz konusunda sıkıntım yok,küçülebildikleri kadar küçülsünler gerisi sorun değil ama ben emzirme konusunda endişeliyim.2. çocuğu yakın zamanda istemiyorum ancak bu ağırlığı da taşımak istemiyorum.yaşadığım yerde başarılı ameliyatlar var.benim öğrenmek istediğim sizlerden ameliyat sonrası emziren var mı?tekrar büyümeleri söz konusu mu?
aslında fotoğraflarınızı da görmek isterim.ama neticede yabancıyım kabul eder misiniz bilemiyorum.
ameliyat olacak herkese sağlık diliyorum,hayırlısıyla bu süreci atlatırsınız inşallah...
Bu rüya beni de kopardı bugün... :))))
O rüya yazısını bence hiç kaybetmemek hatta Ercan bey e okutmak gerek:) Okurken o an sanki gözümde canlandı birden:)
Evet yaaa cok komik :) print edip göstermeli doktora :)))
Sidinin içine birkaç foto yükle son halleri nasıl bir bakayım, söz sonradan sana koz olarak kullanmam
Desen desen , hayirli olsun ameliyat gününü aldin, isin yarisi bitti diye düsün. Doktora ve ne zaman olacagina karar vermek en zoru bence.9 gün göz acip kapayincaya kadar gecer.
merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olacağım ve mayıs ayında yaptırmak istiyorum haftaya 4-5 doktordan randevu aldım ve son anda bu foruma girdim o kadar çok mesaj var ki okuyamadım hepsini Ercan Karacaoğlan adında bir doktordan bahsetmişsiniz ismini duymamıştım. Ben Tuğrul Turan,Teoman Doğan, Naci Çelik,Onur Erol ,Aylin Karanlık ve Onur Erol'dan randevu aldım haftaya İstanbula gidip görüşeceğim ama yaptırmış birinin ameliyat izlerini görmediğim için çok tedirginim bu konuda doktor önerisinde bulursanız veya bu doktorlarla ilgili bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Desendesen sen izmir'deydin yanılmıyorsam Macide hanım'ı nerden buldun İzmir'de dr konusunda hala kararsızım senin dr.unu seçmende ne etken oldu? İz konusunda hasta gördünmü cevaplarmısın ben geçen hafta fahri Mola'ya gidecektim ama işim çıktı. Bir alternatif de 9 eylül .Dr konusunda yorumunu bekliyorum.
Günaydın OGLTKN:)) Nasılsın??
ya ben seni çok seviyom bea !!
kaçırmışım ben bunu dün, sidi yazmış delüüü :))
Madames, ben ercan beye, ne zaman yüzükoyun yatabilirim dediğimde bana cevabı "hiçbirzaman" oldu
"yüzü koyun yatmak; yüze, karına ve memeye iyi gelmez,hepsini deforme eder...Hayatınız boyunca ya sırtüstü ya da yan yatın" dedi. Haberin olsun....Son 6 gün...senin yerinde olsam yüzü koyun gezerdim
Canım küçük dev adam sana 70 de de yapar sen ne istediğini söyle o yapsın...ses tellerim evdeki boya kokusundan ve çamaşır suyu çok kullandım bahar temizliğine onlar birleşince tahriş oldu canım.Benden de herkese iyi geceler birazda yarına kalsın yazışmalar öptüm hepinizi
Cidi yazılıyor biliyorum da ben daha türkçe olsun diye öyle yazdımev gezmelerine başlayayım ben ,önce sen...sonra senle seray14...sonra desen ...böyle devam eder artık .Ben tatili iptal edeyim dünya para arkadaşlarım havuzlu evlerde oturuyorlar bedava tatil
Çok güldümErcan karacaoğlan mı? Adamın bizden çektiğine bak,takılan isimler...bay...(tam yazmadım anladın sen benim taktığım) küçük dev adam...birde bu tam olmuş
Sıradaki ameliyatlara oradayım,tek kuruş vermeden olursam heryeri elden geçirsin doktoruninşallah canım iyi olacak ... ay sesini çıkarma para bile ödemiyorsun ben önceki ameliyat şimdiki ameliyat araba parsı ödedim bak gelirim ogltkne ve ben tura çıkacağız zaten ona göre hazırlığını yaparsın düzel sen yaz ortası sende oluruz...domatesli pilav bebeğim gel canım gel beklerim
Ben sana kurabiye, meyve getiririm canım aç bırakmam seni oralarda:131:
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, hepiniz cok tatlısınız :)
bana moral ve enerji verdiniz...
bilseydim daha önce albüm yapardım, şımardım walla.
hepinizle tanışmak ümidiyle, hoşçakalın...
Merhaba desendesen,bak kızlara, yazılara cvp verirken haala seni tebrik etmediğimi farkettim.Sevincin yazılarına o kadar yansımış ki ben o heyecan ve mutluluk dolu güzel satırlarını okurken ''inşallah her şey istediğin gibi çok güzel olur'' diyerek dua ettim bile şimdiden:)
Ben ilk forum a üye olduğumda senin yazılarını çokca okurdum.Bugünleri nasıl beklediğini ve o sürecini çok iyi hatırlıyorum.Haftaya güzel haberlerini bekliyoruz.
eet düşündüm. bence de 75b uygun olacak gibi. 80b biraz büyük sanki. ya da ben bıkmışım büyük göğüslerden artık olabildiğince henüz sıkılmamış limon durumuna getirmeye çalışıyorum( bu arada yaptığım iğrenç espiri ama silmiyorum yine de )
jelesec ben arada bir şey mi atladım acaba ne oldu sesine? umarım ciddi bir rahatsızlık değildir.
desendesen yüzüstü uyuyalım. bak çok özlücez sonra. düşünmesi bile güzel ama yine de
ben bugünlük gidiyorum. uyandığımda son altı diyeceğim.
herkese iyi geceler dilerim. yarın yeni bir gün olsun hepimiz için ve tüm imkanlar da bizim olsun.
teşekkürler...diğer yorumlarınızdan ücret ödemeyeceğinizi öğrendim.bunun dışındaki süreç nasıl,sadece ameliyatı yapacak olan doktor mu muayene ediyor,heyetteki tüm doktorlar mı? güleceksinşz belki ama göstermeye çekinmiyor değilim.benimkileri de devletin karşılayacağına eminim.iz konusunda sıkıntım yok,küçülebildikleri kadar küçülsünler gerisi sorun değil ama ben emzirme konusunda endişeliyim.2. çocuğu yakın zamanda istemiyorum ancak bu ağırlığı da taşımak istemiyorum.yaşadığım yerde başarılı ameliyatlar var.benim öğrenmek istediğim sizlerden ameliyat sonrası emziren var mı?tekrar büyümeleri söz konusu mu?
aslında fotoğraflarınızı da görmek isterim.ama neticede yabancıyım kabul eder misiniz bilemiyorum.
ameliyat olacak herkese sağlık diliyorum,hayırlısıyla bu süreci atlatırsınız inşallah...
desenim naber?
sabah sabah topiktesin, heyecan var sankim
Canım küçük dev adam sana 70 de de yapar sen ne istediğini söyle o yapsın...ses tellerim evdeki boya kokusundan ve çamaşır suyu çok kullandım bahar temizliğine onlar birleşince tahriş oldu canım.Benden de herkese iyi geceler birazda yarına kalsın yazışmalar öptüm hepinizi
desenim naber?
sabah sabah topiktesin, heyecan var sankim
iyiyim canım...asıl sen nasılsın?
rahat uyuyabildin mi?
ne güzel bir gün.
herkese sevgiler, öpüyorum herkesleri
veee buugüüüüünnnn
son seekiiiiizzz (desendesen)
son aaallttıııııııııııııııı çıldıriciğim
cidi evet
gel kuşum, başımın üstünde yerin var...öyle bir günlüğüne değil ama..konuştuğumuz gibi bir kaç günlüğüne geleceksin bana..
Ya yazlıkta takılacaz ya kışlıkta..hangisini istersen
seray bana yakın, uğrarız ona da..ama desene götüremem baştan söyleyeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?