Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olacağım ve mayıs ayında yaptırmak istiyorum haftaya 4-5 doktordan randevu aldım ve son anda bu foruma girdim o kadar çok mesaj var ki okuyamadım hepsini Ercan Karacaoğlan adında bir doktordan bahsetmişsiniz ismini duymamıştım. Ben Tuğrul Turan,Teoman Doğan, Naci Çelik,Onur Erol ,Aylin Karanlık ve Onur Erol'dan randevu aldım haftaya İstanbula gidip görüşeceğim ama yaptırmış birinin ameliyat izlerini görmediğim için çok tedirginim bu konuda doktor önerisinde bulursanız veya bu doktorlarla ilgili bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bizim doktorun ismi Ercan Karacaoğlu ;) Belki Karacaoğlan soy isminde biri de vardır, yanlışlık olmasın diye belirtmek istedim.

hmm bant ve sütyen işi de böyle kolay olduğuna göre hazırlıklar tamam gibi. önden düğmeli pijama aldım :34: (oldu galiba) özellikle yüzüstü uyuyorum. ameliyattan sonra uzun süre sırtüstü olacağım ne de olsa hmm başka neler yapabilirim..
umarım açlık aklıma gelmez sanmıyorum ama :9:

Madames, ben ercan beye, ne zaman yüzükoyun yatabilirim dediğimde bana cevabı "hiçbirzaman" oldu:52::52:
"yüzü koyun yatmak; yüze, karına ve memeye iyi gelmez,hepsini deforme eder...Hayatınız boyunca ya sırtüstü ya da yan yatın" dedi. Haberin olsun....Son 6 gün...senin yerinde olsam yüzü koyun gezerdim:27: :1:

Alıntılamamışım ama aklımdaydın...Seraycım,
benim 38C idi ercan beyin giydirdiği sütyen...şu an üst kısımları bol duruyor o sütyenin..ameliyattan sonra tek sütyen aldım kendime, o da 75B...Ama denerken gördüm ki markadan markaya çok değişiyor beden olayı..Yeni inci'nin bir modelinde 80C olmuştu mesela....

teşekkürler...diğer yorumlarınızdan ücret ödemeyeceğinizi öğrendim.bunun dışındaki süreç nasıl,sadece ameliyatı yapacak olan doktor mu muayene ediyor,heyetteki tüm doktorlar mı? güleceksinşz belki ama göstermeye çekinmiyor değilim.benimkileri de devletin karşılayacağına eminim.iz konusunda sıkıntım yok,küçülebildikleri kadar küçülsünler gerisi sorun değil ama ben emzirme konusunda endişeliyim.2. çocuğu yakın zamanda istemiyorum ancak bu ağırlığı da taşımak istemiyorum.yaşadığım yerde başarılı ameliyatlar var.benim öğrenmek istediğim sizlerden ameliyat sonrası emziren var mı?tekrar büyümeleri söz konusu mu?
aslında fotoğraflarınızı da görmek isterim.ama neticede yabancıyım kabul eder misiniz bilemiyorum.
ameliyat olacak herkese sağlık diliyorum,hayırlısıyla bu süreci atlatırsınız inşallah...

Doktorlar ameliyattan sonra emzirilebilir diyor, ama benim şahsi fikrim, meme başı ile komple oynandığı için emzirme oranında mutlaka azalma oluyordur. Süt salgılama miktarı mutlaka düşüyordur. Bildiğim kadarıyla forumda ameliyattan sonra doğum yapıp emziren yok...

Tekrar büyümeleriyle ilgili olarak da, hormonal bir bozukluk olmadığı sürece büyüme olacağını sanmıyorum. Yerçekimi, kilo alımı boyutları belki biraz etkiler.

Bu rüya beni de kopardı bugün... :))))

O rüya yazısını bence hiç kaybetmemek hatta Ercan bey e okutmak gerek:) Okurken o an sanki gözümde canlandı birden:)

Evet yaaa cok komik :) print edip göstermeli doktora :)))

evett madem bu kadar hoşunuza geldi (berlin kaplanını seyrettim de dün akşam:37:)

sırada bir diger rüyam:37:

sahildeyim..üzerimde beyaz ve üçgen bir bikini var,
nasıl zayıfım, inceciğim...göbekten eser yok (rüya bu ya)...34 bedenim sanırım...
memeler de öyle küçük ki...ercan beyin deyimiyle "yeni yetme kız memesi" gibi...
yanımda biri var ama hala kim olduğunu bilmiyorum:1::1:
yürürken bi bakıyorum ki sol mememin yarısı (dikey olarak yani) bikiniden çıkıyor, kayıp düşecek:52:
yanımdakine " dur dikişlerim açıldı " diyorum, elimle memeyi yerine yapıştırıyorum:37:
ve sonra hiç bişey olamış gibi yola devam

dikiş açılması en büyük korkularımdan biriydi..
istanbul dışında yaşıyor olmaktan dolayı, ya olursa, sık sık pansumana nasıl gider gelirim diyordum...
ben böyle düşünürken, bilinç altı da boş durmamış görüldüğü üzere

hepinize güzel bir gün diliyorum:16:

Desen desen , hayirli olsun ameliyat gününü aldin, isin yarisi bitti diye düsün. Doktora ve ne zaman olacagina karar vermek en zoru bence.9 gün göz acip kapayincaya kadar gecer.

Canım, çok sağol, evet doktor kısmı en zoruymuş. Bakalım inşallah sonuçlar yüzümü güldürür, sizler gibi mutlu olurum ben de...

merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olacağım ve mayıs ayında yaptırmak istiyorum haftaya 4-5 doktordan randevu aldım ve son anda bu foruma girdim o kadar çok mesaj var ki okuyamadım hepsini Ercan Karacaoğlan adında bir doktordan bahsetmişsiniz ismini duymamıştım. Ben Tuğrul Turan,Teoman Doğan, Naci Çelik,Onur Erol ,Aylin Karanlık ve Onur Erol'dan randevu aldım haftaya İstanbula gidip görüşeceğim ama yaptırmış birinin ameliyat izlerini görmediğim için çok tedirginim bu konuda doktor önerisinde bulursanız veya bu doktorlarla ilgili bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba; İstanbul'u düşünüyorsan kesinlikle Ercan Bey'le görüşmelisin derim. Ben İzmir'de olduğumdan böyle bi şansım olmadı, ama eğer olsaydı Ercan Bey'e giderdim. Hatta bir ara gözümü bile karartmıştım. Forumdakilerin çoğu kendisine ameliyat oldu ve sonuçlarından çok memnunlar. Umarım işte budur dediğin bi doktor bulursun.

Desendesen sen izmir'deydin yanılmıyorsam Macide hanım'ı nerden buldun İzmir'de dr konusunda hala kararsızım senin dr.unu seçmende ne etken oldu? İz konusunda hasta gördünmü cevaplarmısın ben geçen hafta fahri Mola'ya gidecektim ama işim çıktı. Bir alternatif de 9 eylül .Dr konusunda yorumunu bekliyorum.

Canım, benim arkadaşın kuzeni kendisine geçen sene ameliyat olmuş, onu gördükten sonra (memeler çok güzel olmuş, izler iyice silikleşmişti) bi görüşiyim dedim. Evet İzmir'deyim ve yaklaşık 6-7 doktorla görüşmüştüm ama çok kararsızdım. Hatta olmazsa en son İstanbul'a giderim diye düşünüyordum ki... Kalktım gittim Manisa'ya, Macide Hanım'la görüştüm. Ameliyatını hemen yapalım dedi. (hatta açsan eğer kan tahlillerini de yaptır şimdi dedi) Ne yapılacaksa anlattı, ne sorsam açıklayıcı cevaplar verdi. İstersen sen de git bi görüş (benim ameliyat günüme denk getir ama, beni de ziyaret edersin- zorla kendimi ziyaret ettireceğim İstanbul'dakileri kıskandım ne güzel ziyarete gidebiliyorlar, burda kimse bana gelmeyecek, sen gel bari)

ya ben seni çok seviyom bea !!
kaçırmışım ben bunu dün, sidi yazmış delüüü :))

Cidi yazılıyor biliyorum da ben daha türkçe olsun diye öyle yazdım:1: ev gezmelerine başlayayım ben ,önce sen...sonra senle seray14...sonra desen ...böyle devam eder artık .Ben tatili iptal edeyim dünya para arkadaşlarım havuzlu evlerde oturuyorlar bedava tatil:8:

Çok güldüm:40: Ercan karacaoğlan mı? Adamın bizden çektiğine bak,takılan isimler...bay...(tam yazmadım anladın sen benim taktığım) küçük dev adam...birde bu tam olmuş:52:

Son düzenleme:
Madames, ben ercan beye, ne zaman yüzükoyun yatabilirim dediğimde bana cevabı "hiçbirzaman" oldu:52::52:
"yüzü koyun yatmak; yüze, karına ve memeye iyi gelmez,hepsini deforme eder...Hayatınız boyunca ya sırtüstü ya da yan yatın" dedi. Haberin olsun....Son 6 gün...senin yerinde olsam yüzü koyun gezerdim:27: :1:

hahhahaha :) ben de öyle yapayım o zaman. en sevdiğim yüzüstü uyumaktır, bayılırım :52: neyse, küçük ve sağlıklı olsunlar da yeter ki ben yatarım sırtüstü, yan fark etmez.

Canım küçük dev adam sana 70 de de yapar sen ne istediğini söyle o yapsın...ses tellerim evdeki boya kokusundan ve çamaşır suyu çok kullandım bahar temizliğine onlar birleşince tahriş oldu canım.Benden de herkese iyi geceler birazda yarına kalsın yazışmalar öptüm hepinizi:54:

geçmiş olsun. umarım tez zamanda düzelir sesin.
bu titizlik başa bela. pasaklı mı olsak diyorum bazen :52:

ne güzel bir gün.
herkese sevgiler, öpüyorum herkesleri :54:

veee buugüüüüünnnn

son seekiiiiizzz (desendesen)

son aaallttıııııııııııııııı çıldıriciğim :52: :52:

Cidi yazılıyor biliyorum da ben daha türkçe olsun diye öyle yazdım:1: ev gezmelerine başlayayım ben ,önce sen...sonra senle seray14...sonra desen ...böyle devam eder artık .Ben tatili iptal edeyim dünya para arkadaşlarım havuzlu evlerde oturuyorlar bedava tatil:8:
Çok güldüm:40: Ercan karacaoğlan mı? Adamın bizden çektiğine bak,takılan isimler...bay...(tam yazmadım anladın sen benim taktığım) küçük dev adam...birde bu tam olmuş:52:

cidi evet:1::1:

gel kuşum, başımın üstünde yerin var...öyle bir günlüğüne değil ama..konuştuğumuz gibi bir kaç günlüğüne geleceksin bana..
Ya yazlıkta takılacaz ya kışlıkta..hangisini istersen ;)
seray bana yakın, uğrarız ona da..ama desene götüremem baştan söyleyeyim :))

Sıradaki ameliyatlara oradayım,tek kuruş vermeden olursam heryeri elden geçirsin doktorun:52: inşallah canım iyi olacak ... ay sesini çıkarma para bile ödemiyorsun ben önceki ameliyat şimdiki ameliyat araba parsı ödedim:30: bak gelirim ogltkne ve ben tura çıkacağız zaten ona göre hazırlığını yaparsın düzel sen yaz ortası sende oluruz...domatesli pilav bebeğim gel canım gel beklerim

Aaa doğru diyorsun şekerim, gel gel sen de...(ikonlar çıkmıyo yaaa) İnşallah herşey çok güzel olacak, ben de benden sonrakilere örnek olacağım. Yaza bekliyorum mutlaka, yer içer gezeriz-yüzeriz. Domatesli pilav mı dedin, en sevdiğimdir. Yazarken bile sapıttım resmen. Yapan da güzel yapar hani, bi bakmam lazım seninkine:)

ayy aklıma geldi şimdi bak çok güldüm yine; ameliyat günümü aldığım gün eve dönüyoruz arabadayız, ben aynada yüzümü inceliyorum, burnuma falan bakıyorum. Eşim demez mi: Ne o memelerden sonra burnunu mu yaptırcan diye?? Ayy bi güldüm bi güldüm, farkında olmadan bakıyormuşum meğersem (memeleri yaptırcaz yaa başka yerlerimde kusur aramaya başladım) Dedim ben de; artık kim tutar beni, (hoş burnumun yaptırılacak bi tarafı yok Allaha şükür gayet güzel) Nicole Kidman burnu istiyorum dedim. Daha şimdiden alışkanlık yaptı bak estetik, bi yaptırdım mı gerisi gelicek ona göre dedim, o da öldü gülmekten...

Ben sana kurabiye, meyve getiririm canım aç bırakmam seni oralarda :29::131:

Ya ben, ben ne olacağım, bana kim bakacak buralarda:(( Ben de kurabiye isterim, hadi meyve neyse burdan bulurum, ama senin kurabiyelerinden ben de istiyorum. Adresimi yazayım mı? Göndercen mi bana??

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, hepiniz cok tatlısınız :)
bana moral ve enerji verdiniz...
bilseydim daha önce albüm yapardım, şımardım walla.

hepinizle tanışmak ümidiyle, hoşçakalın...

Ben de gelirsem bi gün hiç şaşırmayın, hepinizle tanışmayı ben de istiyorum...

Merhaba desendesen,bak kızlara, yazılara cvp verirken haala seni tebrik etmediğimi farkettim.Sevincin yazılarına o kadar yansımış ki ben o heyecan ve mutluluk dolu güzel satırlarını okurken ''inşallah her şey istediğin gibi çok güzel olur'' diyerek dua ettim bile şimdiden:)

Ben ilk forum a üye olduğumda senin yazılarını çokca okurdum.Bugünleri nasıl beklediğini ve o sürecini çok iyi hatırlıyorum.Haftaya güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım, çok düşüncelisin, çok teşekkür ederim. Dualarınıza çok ihtiyacım var, evet çok mutluyum, bugünün gelmesini aylardır bekliyorum. Daha dün gibi ilk yazdıklarım, ne kadar çabuk geçmiş zaman. Hala inanamıyorum bu sürecin içinde olduğuma. Hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

eet düşündüm. bence de 75b uygun olacak gibi. 80b biraz büyük sanki. ya da ben bıkmışım büyük göğüslerden artık olabildiğince henüz sıkılmamış limon durumuna getirmeye çalışıyorum :52: ( bu arada yaptığım iğrenç espiri ama silmiyorum yine de :1: )

jelesec ben arada bir şey mi atladım acaba ne oldu sesine? umarım ciddi bir rahatsızlık değildir.

desendesen yüzüstü uyuyalım. bak çok özlücez sonra. düşünmesi bile güzel ama yine de :52:

ben bugünlük gidiyorum. uyandığımda son altı diyeceğim.

herkese iyi geceler dilerim. yarın yeni bir gün olsun hepimiz için ve tüm imkanlar da bizim olsun.

Canım, senin bahsettiğin 75 ve 80 sırt ölçüsü oluyor zaten, sırtını memelerin alt kısmından ölç bakalım kaç cm? bu ölçü sırt ölçüsü. cup diye bahsedilen ise memelerin esas ölçüsü. yani sırt ölçünle meme ölçüsü belli bir cm aralığına göre belirleniyor. Bunlar cup oluyor. Bununla ilgili forumda açıklama vardı, ben de ordan öğrendim. :40:

evet evet mümkün olduğunca en rahat şekilde yatıyorum ben de, her nedense anlayamadığım bişi var, normalde sırt üstü yatmam ama gece kendimi sırt üstü yatarken buluyorum :1: yan yatıyorum normalde hatta memelerin üstüne üstüne yan :53: ameliyattan sonra çok arayacağız bu günleri :53: Haaa bir de evde sütyensiz geziyorum, nasıl olsa yapılcak diye :27:saldım gitti...:1::1::1:

teşekkürler...diğer yorumlarınızdan ücret ödemeyeceğinizi öğrendim.bunun dışındaki süreç nasıl,sadece ameliyatı yapacak olan doktor mu muayene ediyor,heyetteki tüm doktorlar mı? güleceksinşz belki ama göstermeye çekinmiyor değilim.benimkileri de devletin karşılayacağına eminim.iz konusunda sıkıntım yok,küçülebildikleri kadar küçülsünler gerisi sorun değil ama ben emzirme konusunda endişeliyim.2. çocuğu yakın zamanda istemiyorum ancak bu ağırlığı da taşımak istemiyorum.yaşadığım yerde başarılı ameliyatlar var.benim öğrenmek istediğim sizlerden ameliyat sonrası emziren var mı?tekrar büyümeleri söz konusu mu?
aslında fotoğraflarınızı da görmek isterim.ama neticede yabancıyım kabul eder misiniz bilemiyorum.
ameliyat olacak herkese sağlık diliyorum,hayırlısıyla bu süreci atlatırsınız inşallah...

desenim naber?
sabah sabah topiktesin, heyecan var sankim :52::52:

Canım küçük dev adam sana 70 de de yapar sen ne istediğini söyle o yapsın...ses tellerim evdeki boya kokusundan ve çamaşır suyu çok kullandım bahar temizliğine onlar birleşince tahriş oldu canım.Benden de herkese iyi geceler birazda yarına kalsın yazışmalar öptüm hepinizi:54:

geçmiş olsun kıyamam nazar değmiştir kesin :nazar:

Sadece ameliyatı yapacak doktor muayene ediyor, ölçülerini yazıyor, memenin durumu hakkında bilgileri de ekliyor. başka kimseye göstermiyorsun yanii :1: Bana soracak olursan ikinci çocuktan sonra yaptırman daha mantıklı. Ben de bekledim, ikinciden sonrayı ve o gün bugün işte. Daha sonra deforme olmasını istemiyorsan ve emzirmeyi düşünüyorsan bekle derim. Ne olursa olsun emzirmeyi mutlaka etkileyeceğini düşünüyorum bu ameliyatın. olup da emzireni duymadım henüz. Allah yardımcın olsun, umuyorum herşey istediğin gibi olur :34:

desenim naber?
sabah sabah topiktesin, heyecan var sankim :52::52:

Olma mııııı:52::52::52: Yerimde duramıyorum heyecandan, hatta mesaj yazmayı unutmuşum az önce :24: Leyla oldum anlıycağın :23: Bir yandan da kafamda plan yapıyorum, organizasyon işleri :27:

İhtiyacın varsa geleyim canım...uçak parasını karşıla ameliyata para biriktiriyorum ben:9: ben kargo yaparım sana kurabiye:10: bak sen o zamana toparlanır san gel mutlaka herkes olacak tek seferde görmüş tanışmış olursun canım.

BU AKŞAM 2 SEKSİ HATUNLA RANDEVUM VAR ...O YÜZDEN ARANIZDAN ŞİMDİLİK AYRILIYORUM...EVİMİ TOPARLAYAYIM...SONRA GÖRÜŞÜRÜZ YİNE ÖPTÜM SENİ VE OGLTKNEMİ:54:

Son düzenleme:
mesajıma cevap yazıp ilgilenen arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim.. Ozdy seni ekledim ama albüme bakamıyorum mesaj sayım az sanırım sen kime olmuştun bu ameliyatı ? bi de albümü hemen kaldırmazsan çok sevinirim.. Bu arada ben daha Tuğrul Turan ile görüşmüştüm bana çok ilginç geldi yaklaşımı aranızda da onunla da görüşen veya ameliyat olan var mı?

iyiyim canım...asıl sen nasılsın?
rahat uyuyabildin mi?

bi sağa döndüm bi sola bütün gece, bi ara uyandığımda yine sağ-sol. Bende durum bölee...

ne güzel bir gün.
herkese sevgiler, öpüyorum herkesleri :54:

veee buugüüüüünnnn

son seekiiiiizzz (desendesen)

son aaallttıııııııııııııııı çıldıriciğim :52: :52:

evet evet ben de çıldıriciğim, düşünsene haftaya bugün hastaneye yatıcam, sen de olmuş bitmiş, kendimi müthiş harika hissediyorum diye yazıyor olacaksın. düşünmesi bilem güzel... benim günleri de saydığın iyi oldu, sağ salim atlatsak şu işi...

cidi evet:1::1:

gel kuşum, başımın üstünde yerin var...öyle bir günlüğüne değil ama..konuştuğumuz gibi bir kaç günlüğüne geleceksin bana..
Ya yazlıkta takılacaz ya kışlıkta..hangisini istersen ;)
seray bana yakın, uğrarız ona da..ama desene götüremem baştan söyleyeyim :))

eee bana nası gelincek o halde... şeytan diyo kalk sen git İstanbul'a, niyeti bozdum zati buraya gelen olmazsa ben gelecem.

Back