- Konu Sahibi ---Lily---
- #9.401
Bu rüya beni de kopardı bugün... :))))
O rüya yazısını bence hiç kaybetmemek hatta Ercan bey e okutmak gerek:) Okurken o an sanki gözümde canlandı birden:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu rüya beni de kopardı bugün... :))))
Ben iyileşmeye basladikca ödem inince kaç beden sütyen giyeceğim merak ediyorum haftasonu bir arkadasim bikini aldı baktım 38 desem değil sanki 40 gibi .Ercan beycigim ameliyattan sonra bana 36 b sütyen giydirdi odemler inince kaç beden sütyen giyeceğim .ameliyat olduğumda küçük geldi şimdi alıştım büyük mü olacak diye bakıyorum.
Yorumları bekliyorum tecrübeli arkadaslar....
Sana kaç kere söyledim dışarıdan kaçak okumagir içeriye diye forum süper şeker
ozdycim iyi ki ekledin...dediğin gibi sadece arkadaşların görecek...hiç birşey olmaz..
cok güzel kadınmışsın vesselam.. duruşun, tarzın ve saçların çok hoş.. (benim de kısa saçlarım)
yorum bile yazdım zatenöpüldün
Ben iyileşmeye basladikca ödem inince kaç beden sütyen giyeceğim merak ediyorum haftasonu bir arkadasim bikini aldı baktım 38 desem değil sanki 40 gibi .Ercan beycigim ameliyattan sonra bana 36 b sütyen giydirdi odemler inince kaç beden sütyen giyeceğim .ameliyat olduğumda küçük geldi şimdi alıştım büyük mü olacak diye bakıyorum.
Yorumları bekliyorum tecrübeli arkadaslar....
O rüya yazısını bence hiç kaybetmemek hatta Ercan bey e okutmak gerek:) Okurken o an sanki gözümde canlandı birden:)
Merhaba, 36b türkiye de 75b ye tekabül ediyor. Büyük bir ihtimalle 75b giyersin.
Bak beni gördün.Kelli felli bir bayanım Z.triko dan 40 beden bana tam oldu.
Edbercim 75 b super olur :))))inşallah ...
Jelesec canım bu buluşma ne zaman olacak.haftaici ,hafta sonu bana hafta ici de uyar mesela malum esım 3 haftadır epey yoruldu hafta sonu daha zor benim İcin en azından hafta ici bakıcı var.tabi karar ne çıkarsa ben uyarım .
Madames ben bedene karışmadım Ercan bey kendi yaptı .ölçtü biçti ayarladı .58 kilo biri İcin bence 75 b iyi olur.
B lafı cok tuttum :)
Ay küçük olmuş bunlar diyen başkasıydı galiba75 b olsun diyorsun şimdi bak arkadaşım. Buluşma ogltkene...ozdy...jujuuu..serap38...de uysun diye hafta sonu olur büyük ihtimal canım.
Jelesec cim nasılsın canım daha iyisindir umarım?
Edber sen ne durumdasın ?benim bugün 24. Gunüm pisik bende de oldu ama bugün keyfim daha iyi geçiyor sanırım rahatladım .hassas cildin cilveleri bunlar.
Ben aynıyım çok konuşmak yasak Allah dan yazmayla ilgili sıkıntı yok,ses tellerim gidik...24 gün oldu hadi bakalım finale iyice yaklaştın...havalar ısınmadan ameliyat oldun oldun olamadın benim gibi kışa erteleyecek sin
Eylül gene dizileceğiz sıraya.Memorial yolları taştan estetik çıkardı bizi baştan şeklinde Ercan bey in yolunu tutacağız anlaşılan:) Bence bu sefer tarihleri ayarlayalım kızlar benim ile Edbeer in lazerliposu,jelesec in karın germesi,ada222 göğüs ameliyatı aynı gün içinde çıkartır bizi nasılolsaCanlı yayınımızı da kendi kendimize yapar keyfimize bakarız
![]()
eet düşündüm. bence de 75b uygun olacak gibi. 80b biraz büyük sanki. ya da ben bıkmışım büyük göğüslerden artık olabildiğince henüz sıkılmamış limon durumuna getirmeye çalışıyorum( bu arada yaptığım iğrenç espiri ama silmiyorum yine de
)
jelesec ben arada bir şey mi atladım acaba ne oldu sesine? umarım ciddi bir rahatsızlık değildir.
desendesen yüzüstü uyuyalım. bak çok özlücez sonra. düşünmesi bile güzel ama yine de
ben bugünlük gidiyorum. uyandığımda son altı diyeceğim.
herkese iyi geceler dilerim. yarın yeni bir gün olsun hepimiz için ve tüm imkanlar da bizim olsun.
Canım merhaba, ben devlette olacağım, herhangi bi sorun varsa yanıtlayabilirim.