Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben iyileşmeye basladikca ödem inince kaç beden sütyen giyeceğim merak ediyorum haftasonu bir arkadasim bikini aldı baktım 38 desem değil sanki 40 gibi .Ercan beycigim ameliyattan sonra bana 36 b sütyen giydirdi odemler inince kaç beden sütyen giyeceğim .ameliyat olduğumda küçük geldi şimdi alıştım büyük mü olacak diye bakıyorum.
Yorumları bekliyorum tecrübeli arkadaslar....

Merhaba, 36b türkiye de 75b ye tekabül ediyor. Büyük bir ihtimalle 75b giyersin.

ozdycim iyi ki ekledin...dediğin gibi sadece arkadaşların görecek...hiç birşey olmaz..
cok güzel kadınmışsın vesselam.. duruşun, tarzın ve saçların çok hoş.. (benim de kısa saçlarım :34:)
yorum bile yazdım zaten ;) öpüldün

Ogltn sağol canım :) güzellik izafi... sizlerin kalbi güzel ama olsun walla şımardım :). bana bugün iyi enerji oldu, ta oralardan gönderdin :)
ben de tanışmak istiyorm kanlı canlı şölee :)
cok öpüyorum, sevgiler

Ben iyileşmeye basladikca ödem inince kaç beden sütyen giyeceğim merak ediyorum haftasonu bir arkadasim bikini aldı baktım 38 desem değil sanki 40 gibi .Ercan beycigim ameliyattan sonra bana 36 b sütyen giydirdi odemler inince kaç beden sütyen giyeceğim .ameliyat olduğumda küçük geldi şimdi alıştım büyük mü olacak diye bakıyorum.
Yorumları bekliyorum tecrübeli arkadaslar....

bu göğüs ölçüsü beni de çok korkutuyor. bilemiyorum. doktorum 80 b dedi, bugün dolaştım mağazaları 80 büyük gibi gözüktü gözüme. gidince tekrar konuşacağım biraz daha küçük olsun. umarım ölçülerin tam istediğin gibi olur.

Merhaba desendesen,bak kızlara, yazılara cvp verirken haala seni tebrik etmediğimi farkettim.Sevincin yazılarına o kadar yansımış ki ben o heyecan ve mutluluk dolu güzel satırlarını okurken ''inşallah her şey istediğin gibi çok güzel olur'' diyerek dua ettim bile şimdiden:)

Ben ilk forum a üye olduğumda senin yazılarını çokca okurdum.Bugünleri nasıl beklediğini ve o sürecini çok iyi hatırlıyorum.Haftaya güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba, 36b türkiye de 75b ye tekabül ediyor. Büyük bir ihtimalle 75b giyersin.

Edbercim 75 b super olur :))))inşallah ...
Jelesec canım bu buluşma ne zaman olacak.haftaici ,hafta sonu bana hafta ici de uyar mesela malum esım 3 haftadır epey yoruldu hafta sonu daha zor benim İcin en azından hafta ici bakıcı var.tabi karar ne çıkarsa ben uyarım .

Madames ben bedene karışmadım Ercan bey kendi yaptı .ölçtü biçti ayarladı .58 kilo biri İcin bence 75 b iyi olur.

Bak beni gördün.Kelli felli bir bayanım Z.triko dan 40 beden bana tam oldu.

Canım seninkiler super ben beden belirtmedigim İcin endişe ediyorum 38 beden bikini giymek istiyorum.su an acayip ödem var tabii ki..
Sen fistiksin fıstık .yüzün Guzel ,kalbin Güzel...
Kuzu gibi yattık koc gibi kalktık çok şükür Allah herkese nasip etsin.cocuğumuzu kucağımıza alalım .sirtustu yaymamdan da kurtulalım İslem tamamdir Allah'ın izniyle inşallah:)))
Seni öpüyorum kocaman:))))

Edbercim 75 b super olur :))))inşallah ...
Jelesec canım bu buluşma ne zaman olacak.haftaici ,hafta sonu bana hafta ici de uyar mesela malum esım 3 haftadır epey yoruldu hafta sonu daha zor benim İcin en azından hafta ici bakıcı var.tabi karar ne çıkarsa ben uyarım .

Madames ben bedene karışmadım Ercan bey kendi yaptı .ölçtü biçti ayarladı .58 kilo biri İcin bence 75 b iyi olur.

Ay küçük olmuş bunlar diyen başkasıydı galiba:1: 75 b olsun diyorsun şimdi bak arkadaşım. Buluşma ogltkene...ozdy...jujuuu..serap38...de uysun diye hafta sonu olur büyük ihtimal canım.

Ay küçük olmuş bunlar diyen başkasıydı galiba:1: 75 b olsun diyorsun şimdi bak arkadaşım. Buluşma ogltkene...ozdy...jujuuu..serap38...de uysun diye hafta sonu olur büyük ihtimal canım.

Edber canım selam, o ampülden buradan gönderelim istersen kargo ile orada bulamadıysan

Jelesec cim nasılsın canım daha iyisindir umarım?
Edber sen ne durumdasın ?benim bugün 24. Gunüm pisik bende de oldu ama bugün keyfim daha iyi geçiyor sanırım rahatladım .hassas cildin cilveleri bunlar.

Jelesec cim nasılsın canım daha iyisindir umarım?
Edber sen ne durumdasın ?benim bugün 24. Gunüm pisik bende de oldu ama bugün keyfim daha iyi geçiyor sanırım rahatladım .hassas cildin cilveleri bunlar.

Ben aynıyım çok konuşmak yasak Allah dan yazmayla ilgili sıkıntı yok,ses tellerim gidik...24 gün oldu hadi bakalım finale iyice yaklaştın...havalar ısınmadan ameliyat oldun oldun olamadın benim gibi kışa erteleyecek sin

Ben aynıyım çok konuşmak yasak Allah dan yazmayla ilgili sıkıntı yok,ses tellerim gidik...24 gün oldu hadi bakalım finale iyice yaklaştın...havalar ısınmadan ameliyat oldun oldun olamadın benim gibi kışa erteleyecek sin

Eylül gene dizileceğiz sıraya.Memorial yolları taştan estetik çıkardı bizi baştan şeklinde Ercan bey in yolunu tutacağız anlaşılan:) Bence bu sefer tarihleri ayarlayalım kızlar benim ile Edbeer in lazerliposu,jelesec in karın germesi,ada222 göğüs ameliyatı aynı gün içinde çıkartır bizi nasılolsa;) Canlı yayınımızı da kendi kendimize yapar keyfimize bakarız;)

Eylül gene dizileceğiz sıraya.Memorial yolları taştan estetik çıkardı bizi baştan şeklinde Ercan bey in yolunu tutacağız anlaşılan:) Bence bu sefer tarihleri ayarlayalım kızlar benim ile Edbeer in lazerliposu,jelesec in karın germesi,ada222 göğüs ameliyatı aynı gün içinde çıkartır bizi nasılolsa;) Canlı yayınımızı da kendi kendimize yapar keyfimize bakarız;)

Çok çalışmam lazım benim yakında bu estetik hastalığı yüzünden evi satışa çıkartırsam şaşma:52: aynı gün mü? yok arkadaş ben çok ameliyat yapılmasına karşıyım aynı günde...tek ben olurum o gün ona göre ayarlasın, ha bir dakika herkes yatacak ameliyatlı ziyaretleri kim yapacak ...yok yok tek tek olalım

eet düşündüm. bence de 75b uygun olacak gibi. 80b biraz büyük sanki. ya da ben bıkmışım büyük göğüslerden artık olabildiğince henüz sıkılmamış limon durumuna getirmeye çalışıyorum :52: ( bu arada yaptığım iğrenç espiri ama silmiyorum yine de :1: )

jelesec ben arada bir şey mi atladım acaba ne oldu sesine? umarım ciddi bir rahatsızlık değildir.

desendesen yüzüstü uyuyalım. bak çok özlücez sonra. düşünmesi bile güzel ama yine de :52:

ben bugünlük gidiyorum. uyandığımda son altı diyeceğim.

herkese iyi geceler dilerim. yarın yeni bir gün olsun hepimiz için ve tüm imkanlar da bizim olsun.

eet düşündüm. bence de 75b uygun olacak gibi. 80b biraz büyük sanki. ya da ben bıkmışım büyük göğüslerden artık olabildiğince henüz sıkılmamış limon durumuna getirmeye çalışıyorum :52: ( bu arada yaptığım iğrenç espiri ama silmiyorum yine de :1: )

jelesec ben arada bir şey mi atladım acaba ne oldu sesine? umarım ciddi bir rahatsızlık değildir.

desendesen yüzüstü uyuyalım. bak çok özlücez sonra. düşünmesi bile güzel ama yine de :52:

ben bugünlük gidiyorum. uyandığımda son altı diyeceğim.

herkese iyi geceler dilerim. yarın yeni bir gün olsun hepimiz için ve tüm imkanlar da bizim olsun.

Canım küçük dev adam sana 70 de de yapar sen ne istediğini söyle o yapsın...ses tellerim evdeki boya kokusundan ve çamaşır suyu çok kullandım bahar temizliğine onlar birleşince tahriş oldu canım.Benden de herkese iyi geceler birazda yarına kalsın yazışmalar öptüm hepinizi:54:

Canım merhaba, ben devlette olacağım, herhangi bi sorun varsa yanıtlayabilirim.

teşekkürler...diğer yorumlarınızdan ücret ödemeyeceğinizi öğrendim.bunun dışındaki süreç nasıl,sadece ameliyatı yapacak olan doktor mu muayene ediyor,heyetteki tüm doktorlar mı? güleceksinşz belki ama göstermeye çekinmiyor değilim.benimkileri de devletin karşılayacağına eminim.iz konusunda sıkıntım yok,küçülebildikleri kadar küçülsünler gerisi sorun değil ama ben emzirme konusunda endişeliyim.2. çocuğu yakın zamanda istemiyorum ancak bu ağırlığı da taşımak istemiyorum.yaşadığım yerde başarılı ameliyatlar var.benim öğrenmek istediğim sizlerden ameliyat sonrası emziren var mı?tekrar büyümeleri söz konusu mu?
aslında fotoğraflarınızı da görmek isterim.ama neticede yabancıyım kabul eder misiniz bilemiyorum.
ameliyat olacak herkese sağlık diliyorum,hayırlısıyla bu süreci atlatırsınız inşallah...

Back