Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ogltkn resmen dizlerimi dövdüm gülerken.Bugün yıkılmış burası ya neler kaçırmışım:) arka arkaya okuyunca senin rüyanda tutamadım kendimi bastım kahkahayı:)))

Sana kaç kere söyledim dışarıdan kaçak okuma gir içeriye diye forum süper şeker

hahhahahaa senden aşağı kalmayacağım yemek konusunda eminim acaba evden de götürsemmi diye düşünüyordum şimdi. tabii abartıyorum yineee

Sen de az bıcır bıcırgillerden değilmişsin yani

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, hepiniz cok tatlısınız :)
bana moral ve enerji verdiniz...
bilseydim daha önce albüm yapardım, şımardım walla.

hepinizle tanışmak ümidiyle, hoşçakalın...

Ay benle çooooook yakında tanışacaksın bak ben senin gibi incecik değilim bilğine

SLm,sizi de ekledim :)

Fikir edinmiş olursunuz...

şimdiden sağlıklar diliyorum...

Ha ha bunu yeni gördüm :) sen cok yaşa e mi :))) p beni napsın ayol ben 51 yaşındayım (((
ama teşekkür ederim, cok sağolun ...eminim sizler de cok güzel, cok tatlısınız...
(özellikle sen) kalbi gibi güzel, temizsin :)

Ben iyileşmeye basladikca ödem inince kaç beden sütyen giyeceğim merak ediyorum haftasonu bir arkadasim bikini aldı baktım 38 desem değil sanki 40 gibi .Ercan beycigim ameliyattan sonra bana 36 b sütyen giydirdi odemler inince kaç beden sütyen giyeceğim .ameliyat olduğumda küçük geldi şimdi alıştım büyük mü olacak diye bakıyorum.
Yorumları bekliyorum tecrübeli arkadaslar....

Bu rüya beni de kopardı bugün... :))))

Bak beni gördün.Kelli felli bir bayanım Z.triko dan 40 beden bana tam oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…