Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ogltkn resmen dizlerimi dövdüm gülerken.Bugün yıkılmış burası ya neler kaçırmışım:) arka arkaya okuyunca senin rüyanda tutamadım kendimi bastım kahkahayı:)))

Sana kaç kere söyledim dışarıdan kaçak okuma:51: gir içeriye diye forum süper şeker

Araştırma süper olmuş çok faydalı bilgiler...izler için doktorun verdiği bantlar yeterli, bak gör her kullandığında izlerin renginin açıldığını göreceksin.Canım ben yemek serbest dedikleri anda hem kendi yemeğimi hemde eşimin yemeğini yedim aç kurt gibiydim:56: önüme ne geldiyse sildim süpürdüm...doktorum bile boşa lazer yaptık galiba diyede takıldı bana.

hahhahahaa senden aşağı kalmayacağım yemek konusunda eminim :1: acaba evden de götürsemmi diye düşünüyordum şimdi. tabii abartıyorum yineee :24:

araştırıyorum da yaraların iyileşmesi için e ve c vitamini gerekliymiş. belki ameliyat izlerine de faydası olur. c vitamini bildiğimiz turunçgiller, maydonoz. e vitamini badem, fındık vs. ALLAHtan badem yiyorum :) bildiğimden değil de oburluktan ama :s
e vitamini ayrıca cilt için de faydalı zaten. ben kapsül şeklindeki e vitamininden aldım zaman zaman yüzüme sürüyorum iyi geliyor. yarama da sürerim doktor izin verirse.
şimdiden kafama yazdım,inşallah ameliyatım iyi geçipte evime gelince bir hafta boyunca uyuyacağım. hem bedenim hem zihnim boş olsun istiyorum. bunu neden böyle düşündüm ben de bilemiyorum

bir de kafama birşey takıldı. bantlarla ilgili şeyler okumuştum burda. iz geçiren. o bantları biz mi alıyoruz doktor mu veriyor. biz alıyorsak nerden alıyoruz? şimdiden almalıyım?
sütyen konusunda da ercan bey kendisinin vereceğini söylemişti. benim ekstradan bir tane daha götürmeme gerek yok sanırım dimi?
ben de mesajlarıma icon ekleme istiyorum ama çıkmıyor :) bu çıkıyor işte. nasıl yapıcam?
bir de en çok merak ettiğim ameliyattan ne kadar sonra ilk yemeğimizi yememize izin veriyorlar acaba? :) aç gidiceğim için mutsuzum desem..

desendesen senin kilo takip cetvelinde sekseniki kilodan 58 e düştüğün yazıyor, ne kadar hoş. azmine hayran kaldım :) ben bir ara 55'tim şimdi 59dayım :s

içimi döktüm vallahi :) herkese sevgiler kucak dolusu.

Sen de az bıcır bıcırgillerden değilmişsin yani;)

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, hepiniz cok tatlısınız :)
bana moral ve enerji verdiniz...
bilseydim daha önce albüm yapardım, şımardım walla.

hepinizle tanışmak ümidiyle, hoşçakalın...

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, hepiniz cok tatlısınız :)
bana moral ve enerji verdiniz...
bilseydim daha önce albüm yapardım, şımardım walla.

hepinizle tanışmak ümidiyle, hoşçakalın...

Ay benle çooooook yakında tanışacaksın :8: bak ben senin gibi incecik değilim bilğine

merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olacağım ve mayıs ayında yaptırmak istiyorum haftaya 4-5 doktordan randevu aldım ve son anda bu foruma girdim o kadar çok mesaj var ki okuyamadım hepsini Ercan Karacaoğlan adında bir doktordan bahsetmişsiniz ismini duymamıştım. Ben Tuğrul Turan,Teoman Doğan, Naci Çelik,Onur Erol ,Aylin Karanlık ve Onur Erol'dan randevu aldım haftaya İstanbula gidip görüşeceğim ama yaptırmış birinin ameliyat izlerini görmediğim için çok tedirginim bu konuda doktor önerisinde bulursanız veya bu doktorlarla ilgili bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

SLm,sizi de ekledim :)

Fikir edinmiş olursunuz...

şimdiden sağlıklar diliyorum...

ben, PLAYBOYA göndereceğim:52: hatun görsün millet.Merak etme yüzünü göstermem

Çok hoş bayansın bayıldım son resimlere...yok aşkım piknik değil ya ben sana detay veririm sonra.Yağmurluk yine buluşma muhabbeti demesin, özelden yada telden konuşuruz

Ha ha bunu yeni gördüm :) sen cok yaşa e mi :))) p beni napsın ayol ben 51 yaşındayım :((((
ama teşekkür ederim, cok sağolun ...eminim sizler de cok güzel, cok tatlısınız...
(özellikle sen) kalbi gibi güzel, temizsin :)

Ben iyileşmeye basladikca ödem inince kaç beden sütyen giyeceğim merak ediyorum haftasonu bir arkadasim bikini aldı baktım 38 desem değil sanki 40 gibi .Ercan beycigim ameliyattan sonra bana 36 b sütyen giydirdi odemler inince kaç beden sütyen giyeceğim .ameliyat olduğumda küçük geldi şimdi alıştım büyük mü olacak diye bakıyorum.
Yorumları bekliyorum tecrübeli arkadaslar....

ay rüya diyince yazmadan edemedim..
ben ameliyata 1 ay kala falan bir rüya gördüm... hala da gerçek gibi....
yaşadığım yerdeki poliklinikten bozma bi hastanenin koridorunda ameliyat ediyor beni Ercan bey...Memorial falan değil yani :))
ameliyat bitti diyo, sedyeden kalkmam için elini uzatıyo...
elini tutup kalkıyorum..dik durmamla birlikte benim sol meme lastik gibi dizlerime kadar uzuyor...biri taş gibi yukarıda biri dizimde :)))
ben şok,
olabilir, bunlar beklenen komplikasyonlar, olabilir diyerek sakince durumu yorumluyo adam
ne de olsa yerlerde sürünen benim meme :)))))

madames; kıssadan hisse :
durumun çok normal arkadaşım, hepimiz aynı heyecanları yaşadık....
ama herşeyin çok güzel olacağını düşünerek kendini teskin etmeye çalış..
belki benim kontrol tarihimle aynı olursa ben bile seni ziyatere gelebilirim...
arkadaşlık olayını da çözmüşsün :)) kabul ettim seni..

çok öpüyorum

Bu rüya beni de kopardı bugün... :))))

Ben iyileşmeye basladikca ödem inince kaç beden sütyen giyeceğim merak ediyorum haftasonu bir arkadasim bikini aldı baktım 38 desem değil sanki 40 gibi .Ercan beycigim ameliyattan sonra bana 36 b sütyen giydirdi odemler inince kaç beden sütyen giyeceğim .ameliyat olduğumda küçük geldi şimdi alıştım büyük mü olacak diye bakıyorum.
Yorumları bekliyorum tecrübeli arkadaslar....

Bak beni gördün.Kelli felli bir bayanım Z.triko dan 40 beden bana tam oldu.

Back