Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

heyecanlıyım tabiiii :) kötü rüyalar görmeye başladım hatta :( ameliyat oluyormuşum dikişler güzle olmuyormuş aralardan içi gözüküyormuş ve göğsümün içi uçurummuş :S
bir göğüste uçurum olabilir mi? ben gördüm işte :S
inşallah dileklerin gerçekleşir, dualarım seninle :)

İnsan bişeyi taktı mı kafasına böyle abuk subuk rüyalar çıkıyor ortaya. Benim de çok var böyle rüyalarım ama daha ameliyatla ilgili görmedim. Eli kulağındadır benim de...

ay rüya diyince yazmadan edemedim..
ben ameliyata 1 ay kala falan bir rüya gördüm... hala da gerçek gibi....
yaşadığım yerdeki poliklinikten bozma bi hastanenin koridorunda ameliyat ediyor beni Ercan bey...Memorial falan değil yani :))
ameliyat bitti diyo, sedyeden kalkmam için elini uzatıyo...
elini tutup kalkıyorum..dik durmamla birlikte benim sol meme lastik gibi dizlerime kadar uzuyor...biri taş gibi yukarıda biri dizimde :)))
ben şok,
olabilir, bunlar beklenen komplikasyonlar, olabilir diyerek sakince durumu yorumluyo adam
ne de olsa yerlerde sürünen benim meme :)))))

madames; kıssadan hisse :
durumun çok normal arkadaşım, hepimiz aynı heyecanları yaşadık....
ama herşeyin çok güzel olacağını düşünerek kendini teskin etmeye çalış..
belki benim kontrol tarihimle aynı olursa ben bile seni ziyatere gelebilirim...
arkadaşlık olayını da çözmüşsün :)) kabul ettim seni..

çok öpüyorum

Şimdi görmedim diye yazdım ya bu gece kesin bu konuyla ilgili bir rüya görürüm, demişti dersiniz bak. İnşallah herşey çok güzel olacak...

Canım cok şükür karar verdin, doktorunu buldun :)
Dualarımız seninle olacak, inşallah herşey yolunda gidecek:)
sevgiler

İnşallah canım, işin en zor kısmını atlattım sanırsam. Desteğiniz kuvvet veriyor. Çok teşekkür ederim. Ameliyattan sonra güzel haberlerimi paylaşmayı umuyorum.

Desenim....bak göreceğin rüya, giymişsin bikiniyi ince askılı.. çok şık bir model salına salına sahilde geziyorsun.Ya sen birde parada vermiyorsun iyi iş keşke senin yanına gelseydim :34:

pilav yapmam lazım öptüm herkesi

Son düzenleme:
seni de ekliyorum o zaman :)

Tamam canım hemen bakıyorum:)

Ameliyat olacak takip edemediğim tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun,sorunsuz iyileşme süreçleriniz olsun.Zaman geçiyor ha oldum ha olucam derken herkes birbirini takip ediyor....
Bende uzun süre bekledim ameliyat için:)))İnsan heyecanlanıyor .Jelesec ve ogltkn onların başlarının etini yemiştim şöyle mi olur böyle mi olur diye.Herkes aynı yoldan geçiyor sonuçta...
Benim bugün 24.günüm çabuk geçti gerçekten şimdi ben nlgdp,jelesec veogltkn,serap38 bu arkadaşları kıskanıyorum çünkü onların bütün sıkıntıları bitti:)) Ödem yok,çocuklarını kucaklarına albiliyorlar,rahat hareket ediyorlar:)))Ben hala beklemedeyim arkadan sizler geliyorsunuz şimdide:)))

Sağlık gerekliliği olmayan bu güzellik ameliyatında allah herkesin yardımcısı olsun,güzel sonuçlarınız olsun inşallah:))))

Herkese kucak dolusu sevgiler.....

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum, zaman çabuk geçiyor bak senin 24 gün geçmiş bile. Biz ameliyat için gün sayıyoruz, bir bakmışız bir ay, iki ay derken... bizim de 6 ay geçivermiş. Beni de en çok düşündüren şey; çocuğumu ne zaman sarıp sarmalayacağım. inşallah sorunsuz atlatırız süreçlerimizi, normal yaşantımıza kısa sürede döneriz hepimiz. Nasıl, ne zaman derken oldu bitti bak senin ki artık iyileşme sürecindesin, dediğin gibi Allah herkesin yardımcısı olsun...

araştırıyorum da yaraların iyileşmesi için e ve c vitamini gerekliymiş. belki ameliyat izlerine de faydası olur. c vitamini bildiğimiz turunçgiller, maydonoz. e vitamini badem, fındık vs. ALLAHtan badem yiyorum :) bildiğimden değil de oburluktan ama :s
e vitamini ayrıca cilt için de faydalı zaten. ben kapsül şeklindeki e vitamininden aldım zaman zaman yüzüme sürüyorum iyi geliyor. yarama da sürerim doktor izin verirse.
şimdiden kafama yazdım,inşallah ameliyatım iyi geçipte evime gelince bir hafta boyunca uyuyacağım. hem bedenim hem zihnim boş olsun istiyorum. bunu neden böyle düşündüm ben de bilemiyorum

bir de kafama birşey takıldı. bantlarla ilgili şeyler okumuştum burda. iz geçiren. o bantları biz mi alıyoruz doktor mu veriyor. biz alıyorsak nerden alıyoruz? şimdiden almalıyım?
sütyen konusunda da ercan bey kendisinin vereceğini söylemişti. benim ekstradan bir tane daha götürmeme gerek yok sanırım dimi?
ben de mesajlarıma icon ekleme istiyorum ama çıkmıyor :) bu çıkıyor işte. nasıl yapıcam?
bir de en çok merak ettiğim ameliyattan ne kadar sonra ilk yemeğimizi yememize izin veriyorlar acaba? :) aç gidiceğim için mutsuzum desem..

desendesen senin kilo takip cetvelinde sekseniki kilodan 58 e düştüğün yazıyor, ne kadar hoş. azmine hayran kaldım :) ben bir ara 55'tim şimdi 59dayım :s

içimi döktüm vallahi :) herkese sevgiler kucak dolusu.

Desenim....bak göreceğin rüya, giymişsin bikiniyi ince askılı.. çok şık bir model salına salına sahilde geziyorsun.Ya sen birde parada vermiyorsun iyi iş keşke senin yanına gelseydim :34:

pilav yapmam lazım öptüm herkesi

Geçti artık kuzum senden maşallah :nazar: seninkilere. inşallah benim sonucum da güzel olur. Yaza bekliyorum ama seni, havuz başında güzel memelerimizle salınırız burda. Bikinilerini al gel. Hatta keşke hepimiz toplansak bi gün, istemek yapmanın yarısıdır. :16: Söyleye söyleye olur belki :24:

Canım pilav çekti bak durduk yere :56: göndersene bir iki kaşık tadına bakayım barim... :1: neyli yapıyosun.

araştırıyorum da yaraların iyileşmesi için e ve c vitamini gerekliymiş. belki ameliyat izlerine de faydası olur. c vitamini bildiğimiz turunçgiller, maydonoz. e vitamini badem, fındık vs. ALLAHtan badem yiyorum :) bildiğimden değil de oburluktan ama :s
e vitamini ayrıca cilt için de faydalı zaten. ben kapsül şeklindeki e vitamininden aldım zaman zaman yüzüme sürüyorum iyi geliyor. yarama da sürerim doktor izin verirse.
şimdiden kafama yazdım,inşallah ameliyatım iyi geçipte evime gelince bir hafta boyunca uyuyacağım. hem bedenim hem zihnim boş olsun istiyorum. bunu neden böyle düşündüm ben de bilemiyorum

bir de kafama birşey takıldı. bantlarla ilgili şeyler okumuştum burda. iz geçiren. o bantları biz mi alıyoruz doktor mu veriyor. biz alıyorsak nerden alıyoruz? şimdiden almalıyım?
sütyen konusunda da ercan bey kendisinin vereceğini söylemişti. benim ekstradan bir tane daha götürmeme gerek yok sanırım dimi?
ben de mesajlarıma icon ekleme istiyorum ama çıkmıyor :) bu çıkıyor işte. nasıl yapıcam?
bir de en çok merak ettiğim ameliyattan ne kadar sonra ilk yemeğimizi yememize izin veriyorlar acaba? :) aç gidiceğim için mutsuzum desem..

desendesen senin kilo takip cetvelinde sekseniki kilodan 58 e düştüğün yazıyor, ne kadar hoş. azmine hayran kaldım :) ben bir ara 55'tim şimdi 59dayım :s

madames,
bantlar için acele etme, dikişlerin alınınca dr. reçete ediyor zaten onları...hemen hastanenin yanındaki eczanaden de alıyorsun..şimdiden almanın anlamı yok ;)
sütyeni ercan bey kendi giydiriyor, ekstra bişeye gerek yok...ben uzunca bir dönem, elimde yıkayıp petek üstünde kurutarak tek sütyen ile idare ettim...oldukça güzel saran, ve güven veren bir sütyen bana göre. ikonlar altta, istediğin yere cursoru getir ve tıkla onlar gelirler :34: (ahanda böyle ;))
yemekle ilgili olarak ; ben 2 de ameliyattan çıktım...16:30 gibi yemeğimi yedim...merak etme heyecandan açlık insanın aklına bile gelmiyor...

madames,
bantlar için acele etme, dikişlerin alınınca dr. reçete ediyor zaten onları...hemen hastanenin yanındaki eczanaden de alıyorsun..şimdiden almanın anlamı yok ;)
sütyeni ercan bey kendi giydiriyor, ekstra bişeye gerek yok...ben uzunca bir dönem, elimde yıkayıp petek üstünde kurutarak tek sütyen ile idare ettim...oldukça güzel saran, ve güven veren bir sütyen bana göre. ikonlar altta, istediğin yere cursoru getir ve tıkla onlar gelirler :34: (ahanda böyle ;))
yemekle ilgili olarak ; ben 2 de ameliyattan çıktım...16:30 gibi yemeğimi yedim...merak etme heyecandan açlık insanın aklına bile gelmiyor...

iyiymiş, aç kalmıycaz yanii:1: ameliyattan sonrayı bilemem ama şu an fena açım. Jelesec'ten pilav istedim ses seda çıkmadı. :56: birazdan markete gidip akşam için bişeyler alıcam. :53: abartmasam bari aç karınla.

Doktor benim kızın alnı için iz giderici jelden verdi, onu kullanıyoruz şu an. Sen kullandın mı hiç ondan, direk bant mı kullanmaya başladın? Bu silikon bantları hiç bir eczanede bulamadık. neredeyse sormadığımız yer kalmadı. Hatta bir tanesine sipariş bile verdik, ama hala arayan soran yok. gittiğimde sorucam ne oldu diye. acaba bir süre krem kullandıktan sonra bantla devam edilebilir mi? jelin faydasını görenler var mı aranızda??

vaaayyy vaaaay vaaaay çok mu çok güzel olmuş ne :52: maşallah :nazar: izler bile belli belirsiz. iyi yaptın bu albümü hazırlamakla, merak ediyordum çok. ayrıca dudaklar da yapma dudak gibi maşallah.

merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olacağım ve mayıs ayında yaptırmak istiyorum haftaya 4-5 doktordan randevu aldım ve son anda bu foruma girdim o kadar çok mesaj var ki okuyamadım hepsini Ercan Karacaoğlan adında bir doktordan bahsetmişsiniz ismini duymamıştım. Ben Tuğrul Turan,Teoman Doğan, Naci Çelik,Onur Erol ,Aylin Karanlık ve Onur Erol'dan randevu aldım haftaya İstanbula gidip görüşeceğim ama yaptırmış birinin ameliyat izlerini görmediğim için çok tedirginim bu konuda doktor önerisinde bulursanız veya bu doktorlarla ilgili bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Kuzunun okulunu yerim ben :)
Aleykümselam :) Ekim nasılmış ? Ablası rahatsızdı.. ben de arayıp soramdım...
Canım sen herkese moral ve enerji veriyorsun, takmıyorum alttaki izleri o zaman :)

cok öptüm

ha bu arada dudaklarım dolgu değil :) ama burun kenarına yaptırmam gerekiyor...onu da bir ara konuşalım ..uygun bir zamanda yaptırıcam :9

sevgiler

Ozdy, beni de arkadasliga kabul edermisin, insallah gec kalmadim resimleri görmek icin.

:52::52::52::52::52::52: En sonunda ben de ameliyat oluyorum, içim içime sığmıyor. Sizlere yazmak için sabırsızlanıyordum. Yoğun bir hafta ve hafta sonunun ardından ancak fırsat bulabildim. :4: 16 mayıs büyük gün benim için. Bütün kan tahlillerim, tetkiklerimin hepsi yapıldı. Geriye sadece beklemek kaldı. Manisa devlet hastanesinde Dr.Macide Yakut yapıcak ameliyatımı. Nasıl heyecan var, anlatamam. Benim için dua edin kızlar :9:

Desen desen , hayirli olsun ameliyat gününü aldin, isin yarisi bitti diye düsün. Doktora ve ne zaman olacagina karar vermek en zoru bence.9 gün göz acip kapayincaya kadar gecer.

madames,

hmm bant ve sütyen işi de böyle kolay olduğuna göre hazırlıklar tamam gibi. önden düğmeli pijama aldım :34: (oldu galiba) özellikle yüzüstü uyuyorum. ameliyattan sonra uzun süre sırtüstü olacağım ne de olsa hmm başka neler yapabilirim..
umarım açlık aklıma gelmez sanmıyorum ama :9:

merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olacağım ve mayıs ayında yaptırmak istiyorum haftaya 4-5 doktordan randevu aldım ve son anda bu foruma girdim o kadar çok mesaj var ki okuyamadım hepsini Ercan Karacaoğlan adında bir doktordan bahsetmişsiniz ismini duymamıştım. Ben Tuğrul Turan,Teoman Doğan, Naci Çelik,Onur Erol ,Aylin Karanlık ve Onur Erol'dan randevu aldım haftaya İstanbula gidip görüşeceğim ama yaptırmış birinin ameliyat izlerini görmediğim için çok tedirginim bu konuda doktor önerisinde bulursanız veya bu doktorlarla ilgili bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

ben de senin gibi görmedim kimsenin ameliyat izini falan ama önemli olan doktora ısınman olacaktır bence. bir de ercan beyden randevu al hazır görüşmelere başlamışken ve değerlendir. bu süreçte sana ancak doktor ismi verilebilir ancak karar verecek olan yalnız sensin. doktora o an orada ısınırsın ve gözü kapalı tamam dersin :34:

iyiymiş, aç kalmıycaz yanii:1: ameliyattan sonrayı bilemem ama şu an fena açım. Jelesec'ten pilav istedim ses seda çıkmadı. :56: birazdan markete gidip akşam için bişeyler alıcam. :53: abartmasam bari aç karınla.

Doktor benim kızın alnı için iz giderici jelden verdi, onu kullanıyoruz şu an. Sen kullandın mı hiç ondan, direk bant mı kullanmaya başladın? Bu silikon bantları hiç bir eczanede bulamadık. neredeyse sormadığımız yer kalmadı. Hatta bir tanesine sipariş bile verdik, ama hala arayan soran yok. gittiğimde sorucam ne oldu diye. acaba bir süre krem kullandıktan sonra bantla devam edilebilir mi? jelin faydasını görenler var mı aranızda??

Desendesen sen izmir'deydin yanılmıyorsam Macide hanım'ı nerden buldun İzmir'de dr konusunda hala kararsızım senin dr.unu seçmende ne etken oldu? İz konusunda hasta gördünmü cevaplarmısın ben geçen hafta fahri Mola'ya gidecektim ama işim çıktı. Bir alternatif de 9 eylül .Dr konusunda yorumunu bekliyorum.

Araştırma süper olmuş çok faydalı bilgiler...izler için doktorun verdiği bantlar yeterli, bak gör her kullandığında izlerin renginin açıldığını göreceksin.Canım ben yemek serbest dedikleri anda hem kendi yemeğimi hemde eşimin yemeğini yedim aç kurt gibiydim:56: önüme ne geldiyse sildim süpürdüm...doktorum bile boşa lazer yaptık galiba diyede takıldı bana.

Geçti artık kuzum senden maşallah :nazar: seninkilere. inşallah benim sonucum da güzel olur. Yaza bekliyorum ama seni, havuz başında güzel memelerimizle salınırız burda. Bikinilerini al gel. Hatta keşke hepimiz toplansak bi gün, istemek yapmanın yarısıdır. :16: Söyleye söyleye olur belki :24:

Canım pilav çekti bak durduk yere :56: göndersene bir iki kaşık tadına bakayım barim... :1: neyli yapıyosun.

Sıradaki ameliyatlara oradayım,tek kuruş vermeden olursam heryeri elden geçirsin doktorun:52: inşallah canım iyi olacak ... ay sesini çıkarma para bile ödemiyorsun ben önceki ameliyat şimdiki ameliyat araba parsı ödedim:30: bak gelirim ogltkne ve ben tura çıkacağız zaten ona göre hazırlığını yaparsın düzel sen yaz ortası sende oluruz...domatesli pilav bebeğim gel canım gel beklerim

Ameliyat olacak takip edemediğim tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun,sorunsuz iyileşme süreçleriniz olsun.Zaman geçiyor ha oldum ha olucam derken herkes birbirini takip ediyor....
Bende uzun süre bekledim ameliyat için:)))İnsan heyecanlanıyor .Jelesec ve ogltkn onların başlarının etini yemiştim şöyle mi olur böyle mi olur diye.Herkes aynı yoldan geçiyor sonuçta...
Benim bugün 24.günüm çabuk geçti gerçekten şimdi ben nlgdp,jelesec veogltkn,serap38 bu arkadaşları kıskanıyorum çünkü onların bütün sıkıntıları bitti:)) Ödem yok,çocuklarını kucaklarına albiliyorlar,rahat hareket ediyorlar:)))Ben hala beklemedeyim arkadan sizler geliyorsunuz şimdide:)))

Sağlık gerekliliği olmayan bu güzellik ameliyatında allah herkesin yardımcısı olsun,güzel sonuçlarınız olsun inşallah:))))

Herkese kucak dolusu sevgiler.....

Çocuklarını kucağınamı alıyorlar!!! benim oğlan 22 yaşında ve yaklaşık 97 kilo:)))

MERHABA, ÖNCELİKLE HAYIRLISI OLSUN HAKKINIZDA...Ercan bey benimde doktorum bende hiç ismini duymamıştım, forumdan bir arkadaş başlık açmıştı ismini orada gördüm sitesini inceledim ve öyle tanıştım. Yazdığınız doktorlarla onur erol ve aylin hn dışında hepsiyle görüştüm...araştırmalarım doğrultusunda kendi dallarında iyi olduklarından listeme eklemiştim.

Görüşmelerinizin size faydası olur şans sizinle olsun.

ay rüya diyince yazmadan edemedim..
ben ameliyata 1 ay kala falan bir rüya gördüm... hala da gerçek gibi....
yaşadığım yerdeki poliklinikten bozma bi hastanenin koridorunda ameliyat ediyor beni Ercan bey...Memorial falan değil yani :))
ameliyat bitti diyo, sedyeden kalkmam için elini uzatıyo...
elini tutup kalkıyorum..dik durmamla birlikte benim sol meme lastik gibi dizlerime kadar uzuyor...biri taş gibi yukarıda biri dizimde :)))
ben şok,
olabilir, bunlar beklenen komplikasyonlar, olabilir diyerek sakince durumu yorumluyo adam
ne de olsa yerlerde sürünen benim meme :)))))

madames; kıssadan hisse :
durumun çok normal arkadaşım, hepimiz aynı heyecanları yaşadık....
ama herşeyin çok güzel olacağını düşünerek kendini teskin etmeye çalış..
belki benim kontrol tarihimle aynı olursa ben bile seni ziyatere gelebilirim...
arkadaşlık olayını da çözmüşsün :)) kabul ettim seni..

çok öpüyorum

Ogltkn resmen dizlerimi dövdüm gülerken.Bugün yıkılmış burası ya neler kaçırmışım:) arka arkaya okuyunca senin rüyanda tutamadım kendimi bastım kahkahayı:)))

Back