Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Nasılsa arkadaşlarıma acık albüm diye yüz resimlerimi de ekledim :)
inşallah internette bişi olmas :))

sevgiler

ozdycim iyi ki ekledin...dediğin gibi sadece arkadaşların görecek...hiç birşey olmaz..
cok güzel kadınmışsın vesselam.. duruşun, tarzın ve saçların çok hoş.. (benim de kısa saçlarım :34:)
yorum bile yazdım zaten ;) öpüldün

Arkadaşlar; önceden de yazmıştım, bana doktor isimleri sıralayabilecek arkadaşlar yok mu? Farkındayım zaten mesaj içlerinde geçiyor bazı adlar ama o kadar aktif bir başlık ki, geriye dönük okumak biraz zor..
Aklınıza gelen birkaç ismi verebilirseniz çok makbule geçecek:)

Ameliyat olacak takip edemediğim tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun,sorunsuz iyileşme süreçleriniz olsun.Zaman geçiyor ha oldum ha olucam derken herkes birbirini takip ediyor....
Bende uzun süre bekledim ameliyat için:)))İnsan heyecanlanıyor .Jelesec ve ogltkn onların başlarının etini yemiştim şöyle mi olur böyle mi olur diye.Herkes aynı yoldan geçiyor sonuçta...
Benim bugün 24.günüm çabuk geçti gerçekten şimdi ben nlgdp,jelesec veogltkn,serap38 bu arkadaşları kıskanıyorum çünkü onların bütün sıkıntıları bitti:)) Ödem yok,çocuklarını kucaklarına albiliyorlar,rahat hareket ediyorlar:)))Ben hala beklemedeyim arkadan sizler geliyorsunuz şimdide:)))

Sağlık gerekliliği olmayan bu güzellik ameliyatında allah herkesin yardımcısı olsun,güzel sonuçlarınız olsun inşallah:))))

Herkese kucak dolusu sevgiler.....

benim sargılar 8.gün çıktı, uzun süre direnli kaldım biliyorsun, ama sargılar çıkmadığı halde sütyenimi giydirmişti doktorum..istersen bi sor, ya da ameliyattan sonra Manisa'dan alabileceğiniz yerler varsa ordan alırsın...

Tamam canım, olmazsa burdan alırlar getirirler benim için, problem olmaz diye düşünüyorum. Bizim evin dibinde Marks Spencer var, ordan aldırtırım olmadı. Bu markayı bu forumda çok okumuştum. Sen ne kullanıyorsun?

:1::46::13: bak iyi ki yazdın yoksa kaçıracaktım senin tarihini :1: sen gir araya hatta öncelik senin aşkım sen çooooook bekledin

Sıra bana gelsin diye diye araya giriverdim sonunda :0 :))

ozdycim iyi ki ekledin...dediğin gibi sadece arkadaşların görecek...hiç birşey olmaz..
cok güzel kadınmışsın vesselam.. duruşun, tarzın ve saçların çok hoş.. (benim de kısa saçlarım :34:)
yorum bile yazdım zaten ;) öpüldün

Canım arkadaşım çok güzel yazmışsın ozdycime :46: birde sen albüm yap sadece arkadaşların görsün :34:

arkadaşlar; önceden de yazmıştım, bana doktor isimleri sıralayabilecek arkadaşlar yok mu? Farkındayım zaten mesaj içlerinde geçiyor bazı adlar ama o kadar aktif bir başlık ki, geriye dönük okumak biraz zor..
Aklınıza gelen birkaç ismi verebilirseniz çok makbule geçecek:)

merhaba, ankara da doktor hiç bilmiyorum denk gelmedi, izmir desen istanbul desen arkadaşlar yazar mutlaka...çok zor iş doktor secimi allah yardımcın olsun

Nasılsa arkadaşlarıma acık albüm diye yüz resimlerimi de ekledim :)
inşallah internette bişi olmas :))

sevgiler

ben, PLAYBOYA göndereceğim:52: hatun görsün millet.Merak etme yüzünü göstermem

Çok hoş bayansın bayıldım son resimlere...yok aşkım piknik değil ya ben sana detay veririm sonra.Yağmurluk yine buluşma muhabbeti demesin, özelden yada telden konuşuruz

Son düzenleme:
canımcım, durumun şimdilik vahim olsa bile 10 gün sonra "taş gibi memelerin" olacak allahın izniyle:)) bunu düşün ve rahatlamaya çalış...yazın giyeceğin bikinileri hayal et çok işe yarıyor :)) benim ölçüm full B cup, üzerimdeki sütyen B cup mesela, ama bazen C de oluyor. ikisinin arasında bir beden ;) Eminim göğüs kafesine uygun olan bedeni önerecektir doktorun sana ve eminim çok güzel bir iş çıkaracak..Daha ne güzel şeyler yazacaksın kim bilir :)

devlette ne kadar ödeyeceksin?

Canım, ben hiç bir ücret ödemeyeceğim, doktorum devletin karşıladığını söylediğinde çok şaşırdım. Benim için heyet raporu hazırlandı. Benim arkadaşın kuzeni geçen sene 1.800 civarı ödemiş aynı hastanede, onunkini devlet karşılamamış, sanırım belli kriterlere sahip olunması gerekiyor ama ne olduğunu ben bile bilmiyorum. Doktorum memelerimi gördükten sonra hemen ameliyat günü verdi, hemen yapalım dedi. Normalde aylar sonrasına bile gün zor alınabiliyormuş, arada iptal varmış sanırsam benim şansıma. Ben de peki ne kadara malolucak dedim. Seninkini devlet karşılar dedi. Ölçülerimi alıp tek tek yazdı, dosya oluşturdu. Böyle yanii, o kadar kötü yani benimkiler anlıyacağın.

aaa seninkine de az kalmış desendesencim :) hem de benden iki gün sonra belki bende o tarihte kontrole falan gelirsem seni de görürüm ne güzel olur :) saatini falan yazarsın belli olunca emi? şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum sana :) umarım en başarılı şekilde ameliyatı olur bitiririz hepimiz :)

bu arada

bugün son yeedddiiiiiiiiii :)

ve seninki de sonn dokkkuuuuzzzzz :)

Canım benim, aynı heyecan sürecindeyiz seninle... Ben Manisa'da oluyorum ameliyatımı, gözünden kaçtı sanırsam. Sen İstanbul, ben Manisa. Gönüller bir olsun canım, haberleşiriz ameliyat sürecimizle ilgili. Tabi ki yazarım saatini, sen iki günlük olcan o zaman Allah kısmet ederse. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, ben de ölüyorum heyecandan, gözüme uyku girmiyor... Senlen aynı tertibiz:)) evet son yeeediiiiii veee son dokuuuzzzz...

merhaba, ankara da doktor hiç bilmiyorum denk gelmedi, izmir desen istanbul desen arkadaşlar yazar mutlaka...çok zor iş doktor secimi allah yardımcın olsun

Jelesec geridönüş yaptığın için çok çok teşekkür ederim kendim çalıp kendim oynuyor gibi hissediyordum:) Daha önce de belirttim Ankara mecbur değil, İstanbul da kabulüm yeter ki şu şu iyidir densin de onlardan başlayayım araştırmaya.

Jelesec geridönüş yaptığın için çok çok teşekkür ederim kendim çalıp kendim oynuyor gibi hissediyordum:) Daha önce de belirttim Ankara mecbur değil, İstanbul da kabulüm yeter ki şu şu iyidir densin de onlardan başlayayım araştırmaya.

ahahaha :) bu forumda öle hissetmek imkansız. jelesec yetişir, yardım meleği :) istanbulsa ben olucam yakında, ercan bey, çoğunluk ona olmuş burda.
ameliyattan sonra yazarım düşüncelerimi. inşallah iyi geçer de.
tuğrul bey var bir de. ondan da memnunlar.

Eminim arkadaşlar kaçırmıştır gözden yada sana akşam yazarlar....neye ve kime göre iyi inan çok değişiyor bunu bende bu forum sayesinde öğrendim ve gördüm.Benim beğenmediğim bir görüntüyü başka arkadaş beğenebiliyor...yalnız şunu belirttim ben iz ve potluk olayında çok hassas biriyim benimki biraz takıntı durumunda ...

O yüzden sana şu iyi bu iyi diyemem, ama son 4 veya 5 ayda forumda ameliyat olan birçok kişi, benim doktorum Ercan beye oldular. Ben araştırma yaptığım dönemlerde Tugrul turan, Naci çelik, Ercan demiray, Zekeriya kul, ay yoruldum yaklaşık 10 , 11 doktorla görüştüm ,bu görüşmeler çok faydalı kalbin sana kimi seçmen gerektiğini söylüyor. Kafana takılan soru olursa yaz burada herkes yardım eder arkadaşım

Canım benim, aynı heyecan sürecindeyiz seninle... Ben Manisa'da oluyorum ameliyatımı, gözünden kaçtı sanırsam. Sen İstanbul, ben Manisa. Gönüller bir olsun canım, haberleşiriz ameliyat sürecimizle ilgili. Tabi ki yazarım saatini, sen iki günlük olcan o zaman Allah kısmet ederse. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, ben de ölüyorum heyecandan, gözüme uyku girmiyor... Senlen aynı tertibiz:)) evet son yeeediiiiii veee son dokuuuzzzz...

evet canım sonradan geriye dönük okuduğumda gördüm. dediğin gibi gönüller bir olsun :) evet biz tertip olduk senle. ben de dün gece fark ettim uykumun gelmediğini :)

ahahaha :) bu forumda öle hissetmek imkansız. jelesec yetişir, yardım meleği :) istanbulsa ben olucam yakında, ercan bey, çoğunluk ona olmuş burda.
ameliyattan sonra yazarım düşüncelerimi. inşallah iyi geçer de.
tuğrul bey var bir de. ondan da memnunlar.

Ben yaşlı bir bayanım arkadaşlar ...beni çok yormayın sizlerde yetişin birbirinize :10: inşallah iyi geçecek canım bizler yanında olacağız hiç korkma. Ben benim doktorum diye yazmıyorum çok titiz ve işini düzgün yapmaya çalışan biri...buda önemli

Ogltkne...unutma bak bekliyorum, gönder ben öderim ücreti sana borçlu kalmayayım:1: yakında işsiz kalırsan lazım olur gönderdiğim para:30:

ALBÜMÜNÜ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ:27:.... kelleye benim kellemi koyabilirsin

Son düzenleme:
bu başlık atıp bana ameliyat dayken yazdığın yazı desenim:16: ben yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam senin bana o zaman ki desteğin için ben sana çok teşekkür ederim.

Tamam canım sen hiç merak etme ben aneye söylerim...baba bakıyorsa minik kızuya sorun yok inan çabuk geçiyor zaman bak bana 6 oldu arkadaşım

aayyy canım, daha dün gibi yazdıklarım... Zaman ne çabuk geçmiş, çok duygulandım okuyunca. güzel bi nostalji oldu.

Tamam canım, olmazsa burdan alırlar getirirler benim için, problem olmaz diye düşünüyorum. Bizim evin dibinde Marks Spencer var, ordan aldırtırım olmadı. Bu markayı bu forumda çok okumuştum. Sen ne kullanıyorsun?
Sıra bana gelsin diye diye araya giriverdim sonunda :0 :))

bana doktorum amerikadan getirdiği sütyeni takmıştı desenim...hala da severek kullanıyorum (markasını hatırlamıyorum, evde bakarım eğer istersen) ...şu an üzerimde reflection'ın 75B freetime sütyeni var. O da sporcu sütyeni gibi. İlk 3 ay balenli giyme dediği için doktor böyle bir tercih yaptım...

Canım arkadaşım çok güzel yazmışsın ozdycime :46: birde sen albüm yap sadece arkadaşların görsün :34:

diyorsun yani ? :))

primaprima, ben de jelesec'in doktoruna yani Doç. Dr. Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olanlardan biriyim...Son 2,5-3 aydır forumdaki insanların %90 'ı ona ameliyat oldu. Herkes sonuçlarından şimdilik memnun..Bir araştır istersen.

Ogltkne...unutma bak bekliyorum, gönder ben öderim ücreti sana borçlu kalmayayım:1: yakında işsiz kalırsan lazım olur gönderdiğim para:30:
kuzucum, (hatta kuzuların sessizliği-konuşamadığın için) seni unutmak mümkün mü? ama videoları dvd'ye yazdırmak için olan program sadece bilgi işlemci arkadaşta var. Şu saat itibariyle kendisine hala ulaşamamış bulunmaktayım..Yarın göndercem bu gidişle ?

sana bişi diyim jelesec'im, en uyuz olduğum şey ödemeli gönderimdir...aç kalırım açıkta kalırım ama Ücret alıcıdan göndermem:52::52:

seviyom seni:38:

aayyy canım, daha dün gibi yazdıklarım... Zaman ne çabuk geçmiş, çok duygulandım okuyunca. güzel bi nostalji oldu.

Evet bak seninde su gibi geçecek canım hiç merak etme...ne diyoruz kuzu gibi yat koç gibi kalk...bu arada ben... hem uzman takipçilikte hemde nostalji işinde baya iyiymişim:nazar: :46:

Tamam arkadaşım yarın gönderirsin.Sidinin içine birkaç foto yükle son halleri nasıl bir bakayım, söz sonradan sana koz olarak kullanmam

Back