- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.281
10 Mayıs'ta benim arkadaşım ameliyat olacak :) benim gelemediğim bir toplantıya arkadaşımı göndermiştim, sizlerle tanıştı.. bilmiyorum sen varmıydın ?
O foruma girmiyor...İnşallah onun da iyi geçecek :)
sevgiler...
10 Mayıs'ta benim arkadaşım ameliyat olacak :) benim gelemediğim bir toplantıya arkadaşımı göndermiştim, sizlerle tanıştı.. bilmiyorum sen varmıydın ?
O foruma girmiyor...İnşallah onun da iyi geçecek :)
sevgiler...
Canım, nasılsın? Bak sonraki toplantı büyük olacakmutlaka gel sana göre ayarlarız arkadaşım kaçırma gırgır şamatayı. Niye kadını deşifre ediyorsun basın gelir çekim falan kadın istemez belki
Vardım vardım hem de tam karşısında oturuyordum:) Bayağı muhabbet etmiştik çok da sevmiştim kendisini.Selamımı iletirseniz sevinirim:)
Hakkaten korkulur sizden :) canlı yayına falan gidersiniz :)
şaka bir yana, o da hepinizi cok sevmiş...
toplantıya gelmeye çalışırım tabiki ...aklım kalmıyor değil, ama öyle yoğunum ki ne zaman müsait olurum bilmiyorum , 2 tane cadı kadın patronla başbaşa kaldım(((tamam görüşürüz tatlım
sana özelden yazdım..
öpüyoruum
Canım, nasılsın? Bak sonraki toplantı büyük olacakmutlaka gel sana göre ayarlarız arkadaşım kaçırma gırgır şamatayı. Niye kadını deşifre ediyorsun basın gelir çekim falan kadın istemez belki
Kork arkadaşım gideriz biz ,tam fadıl takiptebentorak ,ben nlglp hiç kaçırmayız ameliyatları Kadın patron mu? hiç sevmem patron dediğin erkek olacak(kadın kadının iş dünyasında kuyusunu kazar) allah yardımcın olsun canım
Selam hanımlar,
Büyük uğraşlar, kazalar sonucu bir kaç resim ekleyebildim! Arkadaşlarıma acık albüm,kısa süre içinde kaldıracağım ...
Bilginize
Selam hanımlar,
Büyük uğraşlar, kazalar sonucu bir kaç resim ekleyebildim! Arkadaşlarıma acık albüm,kısa süre içinde kaldıracağım ...
Bilginize
baktım ve yorumlarımı yaptım canım maşallahalt tarafta dikiş izi görünmüyor, kaldırınca bakarım artık memeni
canım sağol , dikişler koyu renkte hala... ama meme altında durdukları için cok gözükmüyorlar...inşallah onlar da düzelecek zamanla...en zor orası iyileşirmiş...inşallah benim de senin gibi silikleşir zaman içinde...
gösteririrm görüşünce...
bu arada evet silikon yok , hepsi benim:)))
Selam hanımlar,
Bilginize
resimlere nasıl bakılıyor ben bilemiyorum henüz. tarif edebilirmisin? ben de görmek istiyorum :)
Selam hanımlar,
Bilginize
Ozdy çabuk çabuk hemen kabul et arkadaşlık isteği gönderdim resimler gitmesin ben de göreyim
Yok canım öyle herkesin teklifini kabul etmez barbi...çok zordur haberin olsun, bilmiyorum sen belki o dönemler yoktun kaçırmış olabilirsin tugrul tuurana oldu ameliyatını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?