- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.261
canım henüz özelden yazamıyorum ben. mail adresini atabilirsen yazarım yada jelesec yardımcı olabilir.
diğer tarafa sana yazdım..
Devlet hastanelerinde olanlar var.Siz en yakın devlet hastanesine gidin bence.Araştırma yaparken ben gittim ama olanı görmedim.Benim için canlı örnek önemli.Ne ameliyatı olmak istiyorsunuz.
Canım ne haber nasıl gidiyor.Şu kas çalıştırmayla ilgili bilgi vericektin çalışmalara kafadan başlasam.Malum yakındır yüz ameliyatı
afiyet olsun arkadaşımAmeliyat öncesi al vitamin iyi olur...senin ameliyatında toplu ziyaret ve topluca teşhir yaparız
Küstüm yolu kaybedersen arama
nasılsın ya senin tarihi ben unuttum 10 da bir arkadaşın var senin kaçıydı
Ii akşamlar sizden bi konuda tavsiye isiyorum gögüslerim 95 beden ve bekarım sizce evlendikten sonra çocuk olunca mı yaptırayım ameliyatı yoksa hiç bklemedn hemen olup hayatımı daha anlamlı hale mi getireyim?emzirme filan sorun olur mu ki?
korkma sakın. bu tehlikeli bir ameliyat değil ki. yani ALLAH korusun ölümcül bir hastalığı tedavi ettirmek gibi riskli değil. bu forumda çok güzel bir söz okumuştum "kuzu gibi yatar koç gibi kalkarız" diye. ben bunu kendime söylüyorum her korktuğumda, sen de söyle :) ALLAH yardımcın olsun, yardımcım olsun, yardımcımız olsun. inşallah çok başarılı bir ameliyat geçirirsin..
iyi akşamlar. ben ayın ondördünde ALLAHın izniyle ameliyat olacağım ve bende bekarım. ben daha ameliyatı olmadan derim ki hiç bekleme hemen hayatına anlam kat :) ben doktorumla konuştum uygulayacağı teknikle herhangi bir süt verememe problemi yaşamayacağımı söyledi inşallah. sen de muayene olacağın doktorlara bunu sorup fikir alabilirsin.
benim mayıs 14 ve bugün son oooonnn :)
MadamEs dört gözle senin ameliyatı bekliyoruz bakalım:) Ben de daha ilk görüşmeye gittiğimde o kadar hassaski doktorumuz bu konuda hemen bana doğum yaparsanız emzirebilirsiniz diye üzerini çize çize söylemişti.Ben de çok gülmüştüm zaten yaşım 44 ehh oğlum da 22 yaşında bundan sonra ben ancak gelinimin emzirmesini seyrederim demiştim:) gene de bellimi olur kısmet işi demişti olursa da emzirmenize engel değil demişti.
Bugün de son Dokuuuuuz:)
O sözün sahibi beniiiim:))
Jelesec özledim seni
14 MadamEs 10 unda kimdi? 19 Mayıs Bentoprak.
14 MadamEs 10 unda kimdi? 19 Mayıs Bentoprak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?