- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.241
Selam kızlar, bugün son günüm yarın ameliyata giriyorum. çok korkuyorum, ailemden kimse bana destek vermediği içinde sesimi çıkaramıyorum. İki minik yavruyu geride bırakıp ameliyat masasına yatmak zor iş, bir de eşim birşey olursa diğer tarafta iki elim yakanda olur diyince ipler koptu bende... Bu güne kadar iyi kötü bir birimize destek verdik, lütfen benim için dua edin sağ salim çıkıyım ameliyattan. İnşallah ameliyat sonrası durumumu ve yaşadıklarımı paylaşıcam, kendinize iyi bakın...
hahahaaa ben de öyleyim ve her diyete başlıcam diye karar verdiğimde o zaman son kez bunu da yiyim şunu da yiyim diye bi sürü tıkınıyorum. belki diyet kararı almasam daha zayıf olacaktım
benim sonlarda hiç bitmiyor canım ya,eşime diyorum diyete başlıcam... başlamadan şunu al bunu al yada... şu lokantaya gidelim de kebap yiyelim bitmez bahane,arkadaşım azimle başlamak öylede devam etmek lazım.
DR. Ercancılar ,toplandı yine sevimliii....ada22...nlglp...seray14...bentoprak...hepsi kontrol deydi...iyi kaynatmışlardır
aramıza hoşgeldiniz snowwhitequeen,
devlet hastanesi hakkında benim pek bilgim yok, ancak forumun çok önceki sayfalarında üniv. hastanelerinde ameliyat olanların paylaşımları vardı, çok sayfa var biliyorum ancak, zaman ayırıp tek tek okuyabilirseniz çok faydası olacağını düşünüyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
geçmiş olsun. umarım en kısa sürede iyileşirsin. süreç nasıl ilerliyor. keyfin yerinde değil mi? fazla ağrın var m? en merak ettiğim de direnler, aranız nasıl? :)
evet istanbuldayım ve göğüs küçültme ameliyatı. sen karar verebildin mi?
benim sonlarda hiç bitmiyor canım ya,eşime diyorum diyete başlıcam... başlamadan şunu al bunu al yada... şu lokantaya gidelim de kebap yiyelim bitmez bahane,arkadaşım azimle başlamak öylede devam etmek lazım.
DR. Ercancılar ,toplandı yine sevimliii....ada22...nlglp...seray14...bentoprak...hepsi kontrol deydi...iyi kaynatmışlardır
canım ben pazrtsi ameliyat oldum salı sabah taburcu olmadan drenlerimi çıkardı ilk başta korkuyorsun bunlar nasıl çıkcak diye ama korktuğun gibi bi acı olmuyor şuan 4 .günüm bandajlar alındı iyiyim hafif dikişlerde ağrı alıyor tabı ters t şekli ama alttaki çizgi serçe parmağı kadar beklediğimden daha az iz var şiş ve ödem var şuan 3 hafta kadar sporcu sütyeni kullancağım.
şimdiden bol şans herşey gönlünce olur inşallah zahmet olmazsa özelden fiyat yazarmısın
MadamEs gecmis olsun. Ameliyattan korkmak dogal bir sey, ben de korkuyordum kendi kendime cesaret verip korkumu bastirmaya calistim. Ameliyatta hersey yolunda gitti Allaha sükür, bastirdigim korkular yüzünden agzimin icinde yaralar cikti. Vucudun tepkisi iste böyle disa vurdu. Kendine moral ver, baska care yok, stresse gerekyok diye düsün, tek tavsiye edebilecegim bu. Hersey gönlünce olsun.
Selam kızlar, bugün son günüm yarın ameliyata giriyorum. çok korkuyorum, ailemden kimse bana destek vermediği içinde sesimi çıkaramıyorum. İki minik yavruyu geride bırakıp ameliyat masasına yatmak zor iş, bir de eşim birşey olursa diğer tarafta iki elim yakanda olur diyince ipler koptu bende... Bu güne kadar iyi kötü bir birimize destek verdik, lütfen benim için dua edin sağ salim çıkıyım ameliyattan. İnşallah ameliyat sonrası durumumu ve yaşadıklarımı paylaşıcam, kendinize iyi bakın...
canım ne haber nasıl gidiyor.şu kas çalıştırmayla ilgili bilgi vericektin çalışmalara kafadan başlasam.malum yakındır yüz ameliyatı
azimli olmak şart ama nerdeee? Mesela ben gecenin şu yarısı ballı muz hazırlamakla meşgulüm :)
tüh keşke ben de orda olabilseydim. çok iyi olurdu benim için
tşk ederim. sen gerçekten çok destek oluyorsun bana bu konuda :)
teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladığınız için...
aslında bir dönem o sayfaları okuyordum sonrasında takip edemedim ,şimdi de bulamıyorum vaktim olsa detaylı bakacağım ama şimdilik onu da yapamıyorum o nedenle sizleri rahatsız ettim...inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun dediğiniz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?