- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.961
Teşekkür ederim güzel düşün inşallah güzel olsun.Doktorundan ücreti karşılığında yedek bi sütyen istemeyi unutma.Ben ameliyattan çıktığımda gece hastaneye odama getirmişlerdi.Şimdiden geçmiş olsun.İyi ki bu kararı vermişim diyeceksinÇok sevindim geçmiş olsun benimde cuma inşallah bakalım nasıl olacak ins senin gibi namnun olurum bende
Merhaba ben devlette oldum fizik tedavi rapor verince herkesi yapiyorlarDevlet hastanelerinde belirli bir sart var mi ameliyat için ameliyat öncesi süreç nasıl ortalama fiyat ne çıkıyor benimde büyük ama öyle her isteyeni ameliyat ediyorlar mı
Merhaba benimde tam bugün 29.gunum o t bölgesi bol antibiyotik krem sürüp sargı beziyle kapatmaniz gerek ve cidden hemen kabuk bağlıyor. Ben 5.gunden beri pansuman yapıyorum 1.ay kontrolüm vardı gitmeyeceğim geçen hafta gogus ucum kenari açıldı diye doktora girmiştim. Dikislerim kendiliğinden düşüyorÇok geçmiş olsun. Ben de küçültme oldum 5. Haftam. T bölgesinde değil ama meme altındaki dik dikişlerde açılmam var. Doktorum da şehir dışında. Pansuman ile düzelir dedi. Antibiyotikli bir krem kullanıyorum bir haftadır ama daha aynı gibi neredeyse. Sigara da kullanmıyorum ama dikişlerin düğüm yerleri batmış ordan derim ince olduğu için açılmış. Sizde durumlar nasıl? T bölgesinde açılma çok oluyor gördüğüm kadarıyla eğer büyükse dikiş atmak gerekebilirmiş. Siz doktorunuzla konuştunuz mu pansuman vs yapıyor musunuz?
Mrb devlet hastanesi mi özel mi acabaMerhaba. Ben de uzun araştırmalar sonucu cesaretimi toplayip kararımı verdim ve 2 gün sonra yani perşembe günü operasyon günüm. Ama sanki bir başkası olacak gibi geliyor hala inanamıyorum. Sanırım o gün gelmeden de inanamiycam. Yarın tetkiklerim yapılacak ordan doktorumun kliniğine geçip görüşme planlama yapıcaz. Umarım her şey yolunda ilerler de bir an önce zorlu süreci atlatırım..
Merhaba özelde olucam. Ankara Acıbadem. Yarın 6 30 da hastanede olucam. Kendimi biraz toparladigimda burdan süreci yazicam inşallah.Mrb devlet hastanesi mi özel mi acaba
Ne kadara yaptırdınız acabaKızlaar oldu bitti. Saat 10.15 de ameliyathaneye aldılar gözümü açtığımda 14.20 idi. Basta biraz agrım vardı fakat ağrı kesiciden sonra epey rahatladım. Saat 15.00 gayet iyi durumdaydım. Süreç çok konforluydu ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşadım. Sadece ameliyat çıkışı titreme oldu o da 20 dk falan sürüp geçti. Yemeğimi kendim yedim. Kollarımı çok yukarı zorlamazsam rahat kullanıyorum. Karnım biraz şişti ellerimde falan ödem var. En zorunu atlattım darısı isteyenlerin başına inşallah.
Geçmiş olsun 1.haftanin sonunda ben yanlara yattım şuan 1.ayim yüz üstü yatiyorumSalı günü ameliyat oldum çok şükür iyi geçti tek sıkıntı hep aynı pozisyinda uyuyup uzandığım.iicinn sırt agrisi geç kaldığımi düşünüyorum
Darısı başıma diyelim ama sanki biri küçük biri büyük sargilardaGeçmiş olsun 1.haftanin sonunda ben yanlara yattım şuan 1.ayim yüz üstü yatiyorum
Yok yok esitlenjyor hatta yuvarlaniyor .suan sana yan yatarak cevap yazıyorum bende salı günü oldum geçen ayın 28iDarısı başıma diyelim ama sanki biri küçük biri büyük sargilarda
Biri küçük biri büyük kalmaz yani dimi sizde öyle göründümü baştaYok yok esitlenjyor hatta yuvarlaniyor .suan sana yan yatarak cevap yazıyorum bende salı günü oldum geçen ayın 28i
Annem dedi hala kocaman ben dedim doktora sol büyük sağ küçük inan 2Biri küçük biri büyük kalmaz yani dimi sizde öyle göründümü başta
İnşallahAnnem dedi hala kocaman ben dedim doktora sol büyük sağ küçük inan 2
Haftada oturuyor küçülüyor ve esitlenjyor
Korkmaaaa hesey güzel olcak kac kg alındı. Kaç cm e cekildiİnşallah
Benimki büyük değildi sarkikti biraz yani görseniz ameliyata değmez derdiniz de işte artık sütyensizde yaşamak istiyorumKorkmaaaa hesey güzel olcak kac kg alındı. Kaç cm e cekildi
26 cm deydi 20 ye çekildi sanırım öyle daha ayrıntılı konuşmadım doktorla epikrizi daha sonra alıp bakicam kaç gram alınmış falanKorkmaaaa hesey güzel olcak kac kg alındı. Kaç cm e cekildi
Anladım benim 30 du 20 ye cekildi 1300 grm alındı26 cm deydi 20 ye çekildi sanırım öyle daha ayrıntılı konuşmadım doktorla epikrizi daha sonra alıp bakicam kaç gram alınmış falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?