- 18 Şubat 2018
- 104
- 41
- 28
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.761
İnşAllah benim de 1 ay kadar kaldı inşAllah bende buraya güzel şeyler yazabilirim sonrasındaMERHaba bende 26 yasındayım :) hiç korkma bir hafta sonra hersey cok güzel oluyor
Yani ben normal sütyen takmıyorum genelde sporcu atleti ve kalıpsız toparlayıcılar ama zannedersem 90 95 ikisinden birihm anladim kac beden takiyosun
benimde 90 ama hic agri falan yapmiyo sadece buyuk duruyo ve tabiki sarsık Bende genc kiz memesi istiyorum bi gun buraha yazicam ameliyat oldum diyeYani ben normal sütyen takmıyorum genelde sporcu atleti ve kalıpsız toparlayıcılar ama zannedersem 90 95 ikisinden biri
Yani bende artık istediğim kıyafetleri giymek istiyorum bol giyinmek istemiyorum umarım sende olursun hayırlısıylabenimde 90 ama hic agri falan yapmiyo sadece buyuk duruyo ve tabiki sarsık Bende genc kiz memesi istiyorum bi gun buraha yazicam ameliyat oldum diye
Morluklar icin doktorunuz ne diyor ne zaman gececekmiş?Morluklarım geçsin fotoğraf yüklerim bu arada
2.5 kg doku cıktı benden dikişim sol kapandı sağ 1 hafta oldu dikildi geri
[/İnşallah daha da iyi olursunuz?Sporcu atletini hic çıkartmamiz mi gerekiyor?Ben dayanamıyorum dikis yerlerime cok baski yapiyor acitiyor.Arada çıkartıyorum.]
benim de 3 hafta olacak artık o kadar rahatsız oluyorm ki bazen çıkarıyorum evde 1 saat filan öyle takılıyorum doktora bugün sroacağım artık takmasam olur mu diyeİnşallah daha da iyi olursunuz?Sporcu atletini hic çıkartmamiz mi gerekiyor?Ben dayanamıyorum dikis yerlerime cok baski yapiyor acitiyor.Arada çıkartıyorum.
olmadı benm 2 gün erken geldi sadece o da olabilen bir şey zatenAmeliyat olan arkadaşlar ameliyattan sonra adet döneminde değişiklik oldu mu
Olmadı canım ama miktarı azaldı cok şimdide 2ci regl bekliyorum bugün yarın sökülürüm yasmin kullanıyorumAmeliyat olan arkadaşlar ameliyattan sonra adet döneminde değişiklik oldu mu
Teşekkür ederim bende olamadım onun için merak ettimolmadı benm 2 gün erken geldi sadece o da olabilen bir şey zaten
Ben kontrol hapı kullanıyorum korktumOlmadı canım ama miktarı azaldı cok şimdide 2ci regl bekliyorum bugün yarın sökülürüm yasmin kullanıyorum
Rica ederim canım ne demekBen kontrol hapı kullanıyorum korktumbüyük ihtimal o zaman bugün yarın okudum teşekkür ederim
yarın
benim de 3 hafta olacak artık o kadar rahatsız oluyorm ki bazen çıkarıyorum evde 1 saat filan öyle takılıyorum doktora bugün sroacağım artık takmasam olur mu diye
Doktorunuzun bu konuda ne dediğini burada paylaşır misinz?Birde sislikleriniz ve morluklariniz ne durumda ?yarın
benim de 3 hafta olacak artık o kadar rahatsız oluyorm ki bazen çıkarıyorum evde 1 saat filan öyle takılıyorum doktora bugün sroacağım artık takmasam olur mu diye
Net birşey söylemedi her cilt tipi farklı tabikideMorl
Morluklar icin doktorunuz ne diyor ne zaman gececekmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?