Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar doktordan geldim hiçbir sorun yık masallah sağ göğsümde ağrı vardı doktorum sağolsun akupunktur yaptı şimdi iyiyim evde dinleniyorum bir hafta sonra tekrar gidicem

İnşallah daha da iyi olursunuz?Sporcu atletini hic çıkartmamiz mi gerekiyor?Ben dayanamıyorum dikis yerlerime cok baski yapiyor acitiyor.Arada çıkartıyorum.

yarın
İnşallah daha da iyi olursunuz?Sporcu atletini hic çıkartmamiz mi gerekiyor?Ben dayanamıyorum dikis yerlerime cok baski yapiyor acitiyor.Arada çıkartıyorum.
benim de 3 hafta olacak artık o kadar rahatsız oluyorm ki bazen çıkarıyorum evde 1 saat filan öyle takılıyorum doktora bugün sroacağım artık takmasam olur mu diye

M Mzlem
Doktorum bana arada çıkart dedi cünkü alt kısmındaki lastik yeni diktiği dikişime denk geliyordu geceleri takmıyorum gündüz takıyorum sadece :) sende ögle yap bence

yarın

benim de 3 hafta olacak artık o kadar rahatsız oluyorm ki bazen çıkarıyorum evde 1 saat filan öyle takılıyorum doktora bugün sroacağım artık takmasam olur mu diye

slm, benimde az kaldı ameliyatıma gün geçtikçe heyecan (yada korku :)) artıyor inşallah sizler gibi memnun olurum sonuçtan bir de benim işe fazla 10 gün sonra başlamam gerekiyor masa başı işim gerçi ama bütün gün oturmakda yorabilir sen ne kadar sonra başlamıştın işe zorluk çektinmi iş yerinde

yarın

Doktorunuzun bu konuda ne dediğini burada paylaşır misinz?Birde sislikleriniz ve morluklariniz ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…