- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.181
Canım benim evet sonunda oldumCanım inanmıyorum sonunda oldun hesüpersin
Yalnız bayağı doku çıkmış senden doktorunu tebrik ediyorum. Yaza bomba gibi gireceksin senin adına çok sevindim.
Dikişlerin düğüm yerleri geç iyileşiyor bazen umarım sende olmaz ama olursada hiç kafana takma geçiyor gidiyor. En sor kısmı atlatmışsın, geçmiş olsun herşey güzel olsun diyorum
Çok teşekkürler amin herkes olsun inşallahCok gecmis olsun, sikintisiz atlatmaniza sevindim.
darisi bekleyenlerin basina diyelim..
Gerçekten dün mesajı okuyunca oh dedim, çünkü çok fazla ertelenince sende vazgeçebilrdin bu ameliyattan. Az sabret zaten kışa grdkCanım benim evet sonunda oldumaynen kesi yerlerinin başında ve sonunda alınacak dikiş atmışlardı diğer taraflar eriyen dikiş dediğin gibi dikişler alınınca biraz kötü görünüyor gözüme zor iyileşecek belli zaten 3 hafta rapoluyum ben cesaret edemedim erken başlamaya senin gibi bir an önce iyileşip sutyen almak istiyorum insallah herkes olur şimdiden o kadar hafif hissediyorum ki kendimi
Kizlar selam benim bugün ameliyatımın 11.günü yillarca bu siteyi takip edip bazı arkadaşlarımın motive etmesiyle 1 yıl önce karar aldim yasadigim sureci yazmayi kendime borc bildim.Gecen sene ekim ayında, yaşadığım şehrin tip fakültesinde herkesin çok övgüyle bahsettiği bir dr.la görüştüm ki yaşadığım şehirde biri özelde biri devlette iki dr. Şansım vardı.ozeldeki doktorun yaptığını görüp hiç beğenmemiştim.ocak ayına gün vermişti fakat 5 kez ertelendi ve ben 20 kasım da tip fakultesinde ameliyatımı oldum.ameliyat öncesi anestezi doktorum iki tane igneyi narkoz vererek ameliyat sonrasi agrım olmaması için yaptı.ameliyat öncesi narkoz verildiği için hiçbirşey hatırlamıyorum .gözümü açtığımda ağrı sızı yoktu sargılı şekilde odamdaydim.narkozla igne falan yapildigi icin odamdan cikip tekrar odama gelmem 4 saat sürmüş.2250 gr kadar doku çıkarılmış.95d den 90 b ye indi ölçüm şu an sis var buna rağmen küçük görünüyor. Ameliyat sonrasında elime ağrı butonu verdiler agrım oldguunda basıp seruma ağrı kesici ekliyordum. ilk gece dikiş yerlerimden sızıntı şeklinde kan geldi bayağı fazlaydı gece asistan dr.gelip kanamayi durdurdu ikinci gun agrim oldu biraz ucuncu gun taburcu oldum,direnlerim çıktı.8.gün kontrole gittim çoğu kendineriyen çıkıştı ama alınacak dikişler de alındı şu an iyiyim hergun pansuman yapip antibiyotik krem suruyoruz.uzerine sargı bezi kapatıyoruz.bu arada 2. Gün korse giydim .korse için 380 tl ödedim tanıdığımız olduğu normalde 500 tl idi .devlet karşıladığı için bunu dışında herhangi bir ücret vermedim.
msj attım sizeHerkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende ameliyat için yıllardır düşünüyorum. Ama bir türlü olamadım. Sizlerden bende yardım bekliyorum istanbul anadolu yakasında ameliyat olmuş arkadaşlar bana doktor ismi ve ortalama fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim
Bende avrupa yakasındayım banada doktor ve fiyat bilgisi verebilirmisizmsj attım size
hiç sormadım doktoruma biraz sıkıntılı olduğu için aklıma gelmedi çok küçük görünüyor b cup olduğuna eminim sislerde inince küçük kalacakhayırlı olsun :) darısı başıma... cup olarak b mi oldunuz siz de ? burda herkes B oluyor küçüklüğünden memnun musunuz?
ben de birkaç doktor arasında gidip geliyorum. hasan fındık ve mustafa keskinle yüz yüze görüştüm. haftaya naci çelikle görüşeceğim. bir de teoman doğanla görüşsem mi diye düşünüyorum ancak hem muayenesi çok pahalı hem de çalışma saatleri bir garip. hasan fındık hakkında ne düşünüyorsunuz? fiyat olarak mustafa keskinin neredeyse iki katı. acaba bu farkı ödemeye değer bir işlem ve sonuç farkı da var mıdır?
Merhaba Mustafa Keskin'e ameliyat oldum ve istediğim kadar küçülmedi çok net söyleyebilirim. Çok konuşmaz öyle çok zaman ayırmaz ama kötü bir doktor mu tabiki hayır sadece bunları bilerek gidin görüşmeye. Bir de herkes benim gibi değil memnun olan hastalarıda var burada olmayan başka arkadaşlarda var geriye dönük okursanız. İyi şanslar şimdiden
merhaba fiyat ne tuttu acaba özelden yazar mısınızMerhaba Arkadaslar
Benim dr um hastaneden ayrilmis beni aradilar kosuyolu medipolde prof dr mustafa keskin yapacak ameliyatinizi kabul ediyormusunuz dediler bende tm ama gorusmem lazim dedim randevu ayarlayacaklar simdi. Biĺen varmi mustafa beyi.kendimide ayarlamis hazir hissediyodum. Insallah gun atmazlar hemen gorusurum drla
Doktorum asude köksal ters t yöntemiyle ameliyat oldum ben sonuçtan çok memnunum.
hiç sormadım doktoruma biraz sıkıntılı olduğu için aklıma gelmedi çok küçük görünüyor b cup olduğuna eminim sislerde inince küçük kalacak
benim son duyduğum fiyat 13binmustafa keskin fiyat olarak ne dedi özelden yazabilir misniz?
benm kafamdaki tarih de 21 aralık ctsi... 1,5 yaşında oğlum var onu kucağıma almadan nasıl yapıcam bilmiyorum... doktoru kesinleştiremiyorum siz hangi doktorda olacaksınız?selam kızlar , 10 aralıkta meme kucultme/diklestirme ameliyati olucam kısmetse ama cok korkuyorum ameliyattan,acıdan vs. motivasyona ihtiyacim var. lütfen ameliyati olan arkadaslardan oncesinde/sonrasinda neler yasadilar guncel paylasimlar rica ediyorum
15.000 tl fiyat verdi bana msjlaştıkbenim son duyduğum fiyat 13bin
istanbul incirli ethica mehmet haşim güler bey. benim kızım 4 yasında , kucak yasını gecti , anaokuluna gidiyo bide, cok zorlamaz beni cocuk ama sizinki kucukmus dahabenm kafamdaki tarih de 21 aralık ctsi... 1,5 yaşında oğlum var onu kucağıma almadan nasıl yapıcam bilmiyorum... doktoru kesinleştiremiyorum siz hangi doktorda olacaksınız?
Fiyatı özelden yazarmısınız bana merak ettim imcirli Bakırköy müistanbul incirli ethica mehmet haşim güler bey. benim kızım 4 yasında , kucak yasını gecti , anaokuluna gidiyo bide, cok zorlamaz beni cocuk ama sizinki kucukmus daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?