Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım benim evet sonunda oldum aynen kesi yerlerinin başında ve sonunda alınacak dikiş atmışlardı diğer taraflar eriyen dikiş dediğin gibi dikişler alınınca biraz kötü görünüyor gözüme zor iyileşecek belli zaten 3 hafta rapoluyum ben cesaret edemedim erken başlamaya senin gibi bir an önce iyileşip sutyen almak istiyorum insallah herkes olur şimdiden o kadar hafif hissediyorum ki kendimi

Gerçekten dün mesajı okuyunca oh dedim, çünkü çok fazla ertelenince sende vazgeçebilrdin bu ameliyattan. Az sabret zaten kışa grdk

Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende ameliyat için yıllardır düşünüyorum. Ama bir türlü olamadım. Sizlerden bende yardım bekliyorum istanbul anadolu yakasında ameliyat olmuş arkadaşlar bana doktor ismi ve ortalama fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim

hayırlı olsun :) darısı başıma... cup olarak b mi oldunuz siz de ? burda herkes B oluyor küçüklüğünden memnun musunuz?

msj attım size

hayırlı olsun :) darısı başıma... cup olarak b mi oldunuz siz de ? burda herkes B oluyor küçüklüğünden memnun musunuz?
hiç sormadım doktoruma biraz sıkıntılı olduğu için aklıma gelmedi çok küçük görünüyor b cup olduğuna eminim sislerde inince küçük kalacak

mustafa keskin fiyat olarak ne dedi özelden yazabilir misniz?

Mustafa keskin için fiyat nedir özelden yazabilir misniz

merhaba fiyat ne tuttu acaba özelden yazar mısınız

Doktorum asude köksal ters t yöntemiyle ameliyat oldum ben sonuçtan çok memnunum.

Asude hanımı ben de düşünüyorm henüz karar veremedim beden olarak bana C yapalım demşti ama c büyük olur mu diye korkuyorum 1.70 boyum 64 kilom var B istiyorum B küçük durur demişti size hangi cup yaptı acaba sonuçtan memenun musunuz?

hiç sormadım doktoruma biraz sıkıntılı olduğu için aklıma gelmedi çok küçük görünüyor b cup olduğuna eminim sislerde inince küçük kalacak

peki küçüklüğünden memnun musun yoksa biraz daha büyük olsa mıydı diyorsun?

selam kızlar , 10 aralıkta meme kucultme/diklestirme ameliyati olucam kısmetse ama cok korkuyorum ameliyattan,acıdan vs. motivasyona ihtiyacim var. lütfen ameliyati olan arkadaslardan oncesinde/sonrasinda neler yasadilar guncel paylasimlar rica ediyorum

benm kafamdaki tarih de 21 aralık ctsi... 1,5 yaşında oğlum var onu kucağıma almadan nasıl yapıcam bilmiyorum... doktoru kesinleştiremiyorum siz hangi doktorda olacaksınız?

Rahat olun kızlar gidin olun ameliyatınızı, üç beş gün çocuğunu kucaklayamazsın ama sarılıp öpebilirsin sonuçta :) sonra da kucağına alırsın. Mümkün olduğu kadar kücültürün derim çünkü bizimki büyümeye meyilli meme, kücük memeli kadınlar gibi değiliz en ufak bişeyde meme büyüyor. Kilo alma, hamilelik vs.

benm kafamdaki tarih de 21 aralık ctsi... 1,5 yaşında oğlum var onu kucağıma almadan nasıl yapıcam bilmiyorum... doktoru kesinleştiremiyorum siz hangi doktorda olacaksınız?
istanbul incirli ethica mehmet haşim güler bey. benim kızım 4 yasında , kucak yasını gecti , anaokuluna gidiyo bide, cok zorlamaz beni cocuk ama sizinki kucukmus daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…