- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.241
Umarım ben de birgün bu aşamaya geçerim. Büyük meme büyük sıkıntı ne diyeyim...Hahaha bende tüm gün kucağımda bilgisayar braletler askisiz sutyenler bakıp duruyordum. Hatta tek seferde 8 tane bralet aldım :) sütyensiz evde gezmek bile bir başka valla
Ben bu gün ilk doktor randevumu aldım. Cuma günü görüşmeye gidiyorum. Doktor Mehmet Serdar Beten. Bir iki doktor daha var görüşmeyi planladığım. Görüşlerimi yazarım.Kızlar forumu hareketsiz görüyorum:) baştaminikkkkkkk olmak üzere @riseros @mer_res @Ateszehra93 ameliyat için yaklaşan arkadaşlarımız yada olmak isteyip henüz olamayan, hatırlamadıklarım kendilerini listeye eklesinler ve ellerini çabuk tutsunlar lütfen :) kaç gündür @Estel34 @Eylulxxx ve benim dışımda ameliyt olan yokk
Merhaba Derindesen, rica etsem beni de izleyebilir misiniz. Teşekkürlerbende fotograf yükledim arkadaslar .
Çok teşekkür ederim. Amin.
Başta :) degil en sonda ben :)Kızlar forumu hareketsiz görüyorum:) baştaminikkkkkkk olmak üzere @riseros @mer_res @Ateszehra93 ameliyat için yaklaşan arkadaşlarımız yada olmak isteyip henüz olamayan, hatırlamadıklarım kendilerini listeye eklesinler ve ellerini çabuk tutsunlar lütfen :) kaç gündür @Estel34 @Eylulxxx ve benim dışımda ameliyt olan yokk
Evet canim beraber giriyolar ameliyata devlet hastanesi ,sadece estetikciye bi miktar ödüyosun samimiyet oldugu icin benden onuda talep etmezler biliyorum ,bu sefer bu hakkimi kullanmaya calisicam ... yaklaşıyorum :)Süper, peki meme cerrahı estetik cerrahla birlktemi yapacak ameliyatı mesela nasıl oluyor
Ben ne firsatlar kacirdim bile bile ve bicok alternatif firsatimda var ama hep dedimya cok desmek istemiyorum sonucta burda onca kadin aylarca sira imkan beklerken benim bunlari anlatmam dogru olmazBu fırsat kaçar mı? Bence tek doktor yerine bu çok daha güvenli
Ben 1 ocakta muayene oldum canım nisan ayına verdi günü devlette olaçağım yoğunluk var Drum yarın dese hemen olurum inan yaza iyi olmak istiyorum
Bakarsın hemen gel bir boşluk oluştu derler, demeselerde az kalmış sen önden düğmeli pijamayı hazırla:)Ben 1 ocakta muayene oldum canım nisan ayına verdi günü devlette olaçağım yoğunluk var Drum yarın dese hemen olurum inan yaza iyi olmak istiyorum
Niyetin çok güzel umarım herşey yolunda gider, dileklerin gerçek olur :*Ben ne firsatlar kacirdim bile bile ve bicok alternatif firsatimda var ama hep dedimya cok desmek istemiyorum sonucta burda onca kadin aylarca sira imkan beklerken benim bunlari anlatmam dogru olmazhatta soyle biseyde dusunuyorum ben bu ameliyati Allah kismet ederde olursam burdan cokkk isteyipde olamayan bi bayani ameliyat ettircem 1 kurus talep etmeden benim sundugum doktor ve hastane onada cazip gelirse karsilikli kararla insallah ... Allah dualarimizi niyetlerimizi kabul etsin...
Aminnn canim Allah razi olsun insallahhh .. bu sefer hersey guzel olucak sanki dimi :)Niyetin çok güzel umarım herşey yolunda gider, dileklerin gerçek olur :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?