Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben bu gün ilk doktor randevumu aldım. Cuma günü görüşmeye gidiyorum. Doktor Mehmet Serdar Beten. Bir iki doktor daha var görüşmeyi planladığım. Görüşlerimi yazarım.

Süper, peki meme cerrahı estetik cerrahla birlktemi yapacak ameliyatı mesela nasıl oluyor
Evet canim beraber giriyolar ameliyata devlet hastanesi ,sadece estetikciye bi miktar ödüyosun samimiyet oldugu icin benden onuda talep etmezler biliyorum ,bu sefer bu hakkimi kullanmaya calisicam ... yaklaşıyorum :)

Bu fırsat kaçar mı? Bence tek doktor yerine bu çok daha güvenli
Ben ne firsatlar kacirdim bile bile ve bicok alternatif firsatimda var ama hep dedimya cok desmek istemiyorum sonucta burda onca kadin aylarca sira imkan beklerken benim bunlari anlatmam dogru olmaz hatta soyle biseyde dusunuyorum ben bu ameliyati Allah kismet ederde olursam burdan cokkk isteyipde olamayan bi bayani ameliyat ettircem 1 kurus talep etmeden benim sundugum doktor ve hastane onada cazip gelirse karsilikli kararla insallah ... Allah dualarimizi niyetlerimizi kabul etsin...

Niyetin çok güzel umarım herşey yolunda gider, dileklerin gerçek olur :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…