Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cok yaşa emi çok güldüm tesekkur ederim evet olursam bu ameliyati hayatimda cok buyuk bi adimda atmis olacagim farkindayim hatta son ameliyatda kizim pisman oldu gelmedigine gelseydim gizlice soylicektim kani alirken tahlil icin hemen igneyide yapin dicektim dedi bende keske yapsaydin dedim evet bana bi plan lazim benden habersiz :) daha ne maceralarim varda bu konuyla sıkmayım sizi diye deşmiyorum :))) insallah Allah kismet eder bana o cesaret gelirde olurum olucammmm ..optum

Insallah en kisa surede kurtuluruz ❤

Merhaba kızlar bakırköy devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı ?? Doktor bilgisi olan ???
Kardesimin meme cerrahi orda ve benim arkadasimdir ...kendisi gel hemen yapalim diyo banada amaaa benm ayaklar gitmiyo biyere :) yaptiklari hastalari kapisinda gorebilme imkaniniz cok fazla ve harikaaaaaa

Yaaaa valla aglattin beni cokkk tesrkkur ederim beni cok iyi anladigini dusunuyorum .. bendede ozguven eksikligi yaratti kendim bile bakamiyorum kotu bi durum harika bi duygudur eminim okadar cok sutyen merakim varki o ic camasircilarin onunde cok agladim (((( herkez ic camasiri alicam diyo cok sansliyim :) cok istiyorum bu sefer olucak ...

Gercekten arkadaş çok güzel söylemiş 3. Defada girdim bende. Ama 5 defada ben ameliyat oldum en ağrısiz rahat buydu kollarına dikkat ettin mi geçti gitti ben 1.5 ayı tamamladım normal hayatıma döndüm artık bak bak doyamiyorum inanamiyorum 2 hafta iç camasir vida gezdim çok güzel bir duygu

Benimde bu sefer olucak ...insallahhh

Bende cok istiyorum bu ameliyati olmak tunceli de oturuyorum Ama Elazig yada malatya da ameliyat olucam ins. Doktor arastiyorum kizlar elazig ve malatya da ameliyat olan yada tanidigi biri ameliyat olan yada dokot bilgisi olan lutfen benimle paylasabilirmi

Yoğun bir hafta seni bekliyor, güçlü olma zamanı :) inşallah hepsi güzel geçecek.

Allah sifa versin saglikli omurler versin .. hersey guzel olucak ..annem 3 defa anjiyo oldu herdefasinda iyiydi babanda iyi olucak insallah canim dualarimiz sizinle optum

Amin hepimize insallah .. ilk operasyonumuzu bugun atlattik.. iyi gecti şükür.. darisi digerine.. bu da babamin 4. Anjiosu olacak.. o da guzel gececek allahin izniyle.. cok tesekkur ederim hepinize desteginiz icin ..

Kardesimin meme cerrahi orda ve benim arkadasimdir ...kendisi gel hemen yapalim diyo banada amaaa benm ayaklar gitmiyo biyere :) yaptiklari hastalari kapisinda gorebilme imkaniniz cok fazla ve harikaaaaaa
Bak hala ayaklarim gitmuyo diyo cık cık cık..Ayol tanidik doktor varmis hemde ne bekliyosun .devlet hastanesi ucretsiz yapar sana ustelik özele verecegin paraylada gider dolgu botoks yaptirirsin ben oyle yaptim devlet hastanesinde ucuza amwliyat oldum özele verecegim parayla da gidip dolgu botoks yaptiracagim ahhhahaaaa :)) bi taşla.iki kuş :) bu atasozu pek uymadi galiba neyse iste :) kalk sen bi randevu al simdi.Ya biraz guclu ol hayallerinin mutluluğunun önunde tek engel sensin..insan bunu nasil kendine yapar.insanlar kucucuk cocuklar nasil hastaliklarla mucadele ediyor ne agir ameliyatlara girip cikiyor eminim bu laflari baskalarindan milyon kere dinlemissindir olmadi pskoljik destek al valla te burdan bana dert oldu ben de bi kafay taktimmi boyle baskasinin derdini bana neyse iste dayanamiyorum o sorun çozulecekk :) kalk kuzum bi ranxevu al haber ver burdan bize

Tesekkur ederim :))) olucak bu sefer takma sen kafani canim :))) sen burda olsan kacarim yoktu valla :) saglik olsunda hersey olur zamani degildi demekki ..ozaman buzaman :) cokkkk optum

Hani bakiyim ne aldin :)
Meraklı seni:) bu kısa sürdü, eşim tutturdu sen ameliyatlısın dolaşma diye önümü kesti gıcık oldum:) ama bundan sonrakinde elim boş dönmem umarım. Eve gideyim bakayım memişler morarmadıysa iyi:)
Yalnız alışveriş yapmasamda kendimi çok iyi hissettim, hepsini alabilirim istersem modundaydım. Şey gibi: hani bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı der gibi. Bir zamanlar koca memişli bir kadın vardı hiçbirini alamıyordu şimdi memişleri kücüldü istediğini alabilir :))) canınıza okuycam:))

Çok sanslisiniz yaaa surekli okuyorum buraya yazilanlari inanin sayenizde ameliyat korkusu kalmadi bende 2 ay var daha sabirsizlaniyorum yururken benden önce gidiyolar goguslerim

Çok sanslisiniz yaaa surekli okuyorum buraya yazilanlari inanin sayenizde ameliyat korkusu kalmadi bende 2 ay var daha sabirsizlaniyorum yururken benden önce gidiyolar goguslerim
Sabret canım, sabreden her zaman kazanır. Ben ağustostan beri forumdayım 6 ay sabrettim seninki hiçbirşey

Kızlar forumu hareketsiz görüyorum:) başta minikkkkkkk olmak üzere riseros M mer_res A Ateszehra93 ameliyat için yaklaşan arkadaşlarımız yada olmak isteyip henüz olamayan, hatırlamadıklarım kendilerini listeye eklesinler ve ellerini çabuk tutsunlar lütfen :) kaç gündür Estel34 Eylulxxx ve benim dışımda ameliyt olan yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…