- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.221
cok yaşa emi çok güldüm tesekkur ederim evet olursam bu ameliyati hayatimda cok buyuk bi adimda atmis olacagim farkindayim hatta son ameliyatda kizim pisman oldu gelmedigine gelseydim gizlice soylicektim kani alirken tahlil icin hemen igneyide yapin dicektim dedi bende keske yapsaydin dedimGercekten olgana ustu buyuk derhal kurtulmalisin bu canavarlardan.resmen seni isgAL etmisler esir almislar..4 kez cizim yapilip da gitmemek ne demek rahat ol kuzum bisey yok valla bisey yok korkacak 5 kez ameliyat oldum.en kolayi bu..baska bir hastaligin olsa ameliyat olmayacalmisin yazik canina bak ne guzel inceciksin o beden o gogusleri nasil tasisin.hasta olursun sen bu goguslerle bu isin yasliligi da var tasimaz vucudun iki buklum olursun. Sen bu ameliyati ol panik atagin da gecer.o goguslwrle nefes alman bile cok zor..hakkaten bir sekilde bayitsalar seni biraz zor kullansinlar bence onceden tembihle bu kez ben aglasam da geregini yapin de..ankarada olsan gelirdim yanina cizim yapildiktan sonra sessizce arkandan yaklasip kafana teflon börek tavasi ile vurur bayiltirdim sonra yallah ameliyathaneye :)))
Insallah en kisa surede kurtuluruz ❤Bilmezmiyim..bende iki kez ameliyatin eşiğinden döndüm ilkinde anestezi korkusundan, ameliyat gunu vazgeçtim.ikincisinde anestezi doktoru sigarayı birakmadan onay vermem dedi bakış açısı estetik ameliyat sanki keyfi istediğimi dusundu. Sonra ben vazgeçtim iki yıldır hiç bir çabam olmadi.Şimdi ameliyat olmak istiyorum plastik cerrah yok.Yakın ilde bi tane buldum doktor çok güzel burun yapıyor.Ama meme küçültme de nasildir bilmiyorum.Ne yapicami bilemedim
Kardesimin meme cerrahi orda ve benim arkadasimdir ...kendisi gel hemen yapalim diyo banada amaaaMerhaba kızlar bakırköy devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı ?? Doktor bilgisi olan ???
Yaaaa valla aglattin beni cokkk tesrkkur ederim beni cok iyi anladigini dusunuyorum .. bendede ozguven eksikligi yaratti kendim bile bakamiyorum kotu bi durumvalla ben yuzde elli eşim icin yaptirdim dedim canim esimin belki aklindN geciyordur ne bileyim niye baskasinin goguslerinde gözu kalsin :)) Hic istemedi ameliyat olmami ama simdi onun da hosuna gitti bence inkar ediyor ama anlarim ben evet yakinda ic camasiri alisverisine gidecegim inanilmaz bi duygu..sen ameliyatini ol ilk sütyenin benden hediye söz veriyorum.Ankaradan gonderecegim sana :)
Gercekten arkadaş çok güzel söylemiş 3. Defada girdim bende. Ama 5 defada ben ameliyat oldum en ağrısiz rahat buydu kollarına dikkat ettin mi geçti gitti ben 1.5 ayı tamamladım normal hayatıma döndüm artık bak bak doyamiyorum inanamiyorum 2 hafta iç camasir vida gezdim çok güzel bir duyguGercekten olgana ustu buyuk derhal kurtulmalisin bu canavarlardan.resmen seni isgAL etmisler esir almislar..4 kez cizim yapilip da gitmemek ne demek rahat ol kuzum bisey yok valla bisey yok korkacak 5 kez ameliyat oldum.en kolayi bu..baska bir hastaligin olsa ameliyat olmayacalmisin yazik canina bak ne guzel inceciksin o beden o gogusleri nasil tasisin.hasta olursun sen bu goguslerle bu isin yasliligi da var tasimaz vucudun iki buklum olursun. Sen bu ameliyati ol panik atagin da gecer.o goguslwrle nefes alman bile cok zor..hakkaten bir sekilde bayitsalar seni biraz zor kullansinlar bence onceden tembihle bu kez ben aglasam da geregini yapin de..ankarada olsan gelirdim yanina cizim yapildiktan sonra sessizce arkandan yaklasip kafana teflon börek tavasi ile vurur bayiltirdim sonra yallah ameliyathaneye :)))
Benimde bu sefer olucak ...insallahhhGercekten arkadaş çok güzel söylemiş 3. Defada girdim bende. Ama 5 defada ben ameliyat oldum en ağrısiz rahat buydu kollarına dikkat ettin mi geçti gitti ben 1.5 ayı tamamladım normal hayatıma döndüm artık bak bak doyamiyorum inanamiyorum 2 hafta iç camasir vida gezdim çok güzel bir duygu
Yoğun bir hafta seni bekliyor, güçlü olma zamanı :) inşallah hepsi güzel geçecek.
Allah sifa versin saglikli omurler versin .. hersey guzel olucak ..annem 3 defa anjiyo oldu herdefasinda iyiydi babanda iyi olucak insallah canim dualarimiz sizinle optum
Bak hala ayaklarim gitmuyo diyo cık cık cık..Ayol tanidik doktor varmis hemde ne bekliyosun .devlet hastanesi ucretsiz yapar sana ustelik özele verecegin paraylada gider dolgu botoks yaptirirsin ben oyle yaptim devlet hastanesinde ucuza amwliyat oldum özele verecegim parayla da gidip dolgu botoks yaptiracagim ahhhahaaaa :)) bi taşla.iki kuş :) bu atasozu pek uymadi galiba neyse iste :) kalk sen bi randevu al simdi.Ya biraz guclu ol hayallerinin mutluluğunun önunde tek engel sensin..insan bunu nasil kendine yapar.insanlar kucucuk cocuklar nasil hastaliklarla mucadele ediyor ne agir ameliyatlara girip cikiyor eminim bu laflari baskalarindan milyon kere dinlemissindir olmadi pskoljik destek al valla te burdan bana dert oldu ben de bi kafay taktimmi boyle baskasinin derdini bana neyse iste dayanamiyorum o sorun çozulecekk :) kalk kuzum bi ranxevu al haber ver burdan bizeKardesimin meme cerrahi orda ve benim arkadasimdir ...kendisi gel hemen yapalim diyo banada amaaabenm ayaklar gitmiyo biyere :) yaptiklari hastalari kapisinda gorebilme imkaniniz cok fazla ve harikaaaaaa
Tesekkur ederim :))) olucak bu sefer takma sen kafani canim :))) sen burda olsan kacarim yoktu valla :) saglik olsunda hersey olur zamani degildi demekki ..ozaman buzaman :) cokkkk optumBak hala ayaklarim gitmuyo diyo cık cık cık..Ayol tanidik doktor varmis hemde ne bekliyosun .devlet hastanesi ucretsiz yapar sana ustelik özele verecegin paraylada gider dolgu botoks yaptirirsin ben oyle yaptim devlet hastanesinde ucuza amwliyat oldum özele verecegim parayla da gidip dolgu botoks yaptiracagim ahhhahaaaa :)) bi taşla.iki kuş :) bu atasozu pek uymadi galiba neyse iste :) kalk sen bi randevu al simdi.Ya biraz guclu ol hayallerinin mutluluğunun önunde tek engel sensin..insan bunu nasil kendine yapar.insanlar kucucuk cocuklar nasil hastaliklarla mucadele ediyor ne agir ameliyatlara girip cikiyor eminim bu laflari baskalarindan milyon kere dinlemissindir olmadi pskoljik destek al valla te burdan bana dert oldu ben de bi kafay taktimmi boyle baskasinin derdini bana neyse iste dayanamiyorum o sorun çozulecekk :) kalk kuzum bi ranxevu al haber ver burdan bize
Hani bakiyim ne aldin :)Dayanamadım alışverişe çıktım ben :)
Meraklı seni:) bu kısa sürdü, eşim tutturdu sen ameliyatlısın dolaşma diye önümü kesti gıcık oldum:) ama bundan sonrakinde elim boş dönmem umarım. Eve gideyim bakayım memişler morarmadıysa iyi:)Hani bakiyim ne aldin :)
Herseye deger dimi ...hepsini gule gule saglikla kullan..Hahaha bende tüm gün kucağımda bilgisayar braletler askisiz sutyenler bakıp duruyordum. Hatta tek seferde 8 tane bralet aldım :) sütyensiz evde gezmek bile bir başka valla
Ben hepinizi kiskaniyorumHayatım boyunca sütyensiz gezen kadınları kıskandım, artık sıra bende :)
Sabret canım, sabreden her zaman kazanır. Ben ağustostan beri forumdayım 6 ay sabrettim seninki hiçbirşeyÇok sanslisiniz yaaa surekli okuyorum buraya yazilanlari inanin sayenizde ameliyat korkusu kalmadi bende 2 ay var daha sabirsizlaniyorum yururken benden önce gidiyolar goguslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?