- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.201
riseros Babanıza çok geçmiş olsun. Çok da ertelenmemis göz açıp kapayıncaya kadar gelir vakti.
Ben de sömestr tatilinden sonra sağlam bir diyet :) iyileşen katılsın bana :) 2 ay geçti artık ağırlık bile kaldırabilirsin dedi doktor :)
Üzülme herseyin hayirlisi olsun su durumumuzdan daha kotu olamaz dev ve sarkmis memisler :) bence cokkk guzel olacak ..Amin tesekkur ederim .. cok uzuldum gercekten motive olmustum ama vardir bunda da bi hayir.. nasil taktiysam artik dun gece ruyamda gordum cok kotu olmuslardi ve resmen aglayarak uyandim saka gibi :))
Merhaba ne kadar ücret ödedimiz amelıyat ıcın birde hangi doktoru tercih ettinizİncirli Ethica Hastanesinde oldum
Hadi bakalım hayırlısı tam tarihMerhaba cnm bende adanada olcam balcali hastanesinde butun islerim tamam amlyt qunumu bekliyorm qun icin daha aramadilar haber bekliyorm insallah one alcaklar
Kesin bi tarih yada ay vermedi mi sana ben daha önce Dr emin kapıyla görüştüm resim çekti hiç bişey demeden biz Arıcaz seni dedi 4 ay Geçti instegramdan msj atıyorum 909 sıradasin dedi ay bile tahmin edemiyo çok uzun sürer diye bu drla görüştüm sonrasında devlette biraz uzun suruyo galiba gUzel haberlerini yazarsın artikMerhaba cnm bende adanada olcam balcali hastanesinde butun islerim tamam amlyt qunumu bekliyorm qun icin daha aramadilar haber bekliyorm insallah one alcaklar
riseros Babanıza çok geçmiş olsun. Çok da ertelenmemis göz açıp kapayıncaya kadar gelir vakti.
Ben de sömestr tatilinden sonra sağlam bir diyet :) iyileşen katılsın bana :) 2 ay geçti artık ağırlık bile kaldırabilirsin dedi doktor :)
Beni de izler misin?Oh gelmiş geçmiş olsun cnm benimde çok iyi geçerken sol göğüsümün alt birleşim noktası açılma oldu moralim çok bozuldu sağ çok olucak diye korkuyorum çok dikkat etmek lazım sanırım ben biraz rahat davrandım iyiyim diye
Bende 24 kilo verdim ama iyileşince tam gaz devam 87 şuan inş 80 olucam sanada çok geçmiş olsun takipteyim ama göremiyorum izlermisin benide :)(
Beni de izler misin ?benimde oyleydi toparlayıcı cıkınca zincirlerinden kurtulmus gibi büyüyordu şimdi gördün fotografları minicik:) ergenliğimde bile böyle minik değillerdi bir sürü elbise aldım her gun baska birini giyiyorum:)
Dr Burak Ersoy a oldum 8 bin tl idiMerhaba ne kadar ücret ödedimiz amelıyat ıcın birde hangi doktoru tercih ettiniz
riseros yanındayız canım , babanın operasyonları umarım iyi geçer
Allah sifa versin saglikli omurler versin .. hersey guzel olucak ..annem 3 defa anjiyo oldu herdefasinda iyiydi babanda iyi olucak insallah canim dualarimiz sizinle optumCok tesekkur ederim desteginiz gercekten guc veriyor ne zaman vazgecmeye kalksam buraya giriyorum hemen.. babam sabah girecek operasyona insallah iyi gecer.. haftayada anjiosu var sonraki haftada allah izin verirse benim ameliyatim..
inceciksin ve göğüsler bomba gibi.ameliyat olsan fıstık gibi olursun.
Tesekkur ederim ❤ inan onlar göğüs değil yük cok kötü bi ýükinceciksin ve göğüsler bomba gibi.ameliyat olsan fıstık gibi olursun.
Gercekten olgana ustu buyuk derhal kurtulmalisin bu canavarlardan.resmen seni isgAL etmisler esir almislar..4 kez cizim yapilip da gitmemek ne demek rahat ol kuzum bisey yok valla bisey yok korkacak 5 kez ameliyat oldum.en kolayi bu..baska bir hastaligin olsa ameliyat olmayacalmisin yazik canina bak ne guzel inceciksin o beden o gogusleri nasil tasisin.hasta olursun sen bu goguslerle bu isin yasliligi da var tasimaz vucudun iki buklum olursun. Sen bu ameliyati ol panik atagin da gecer.o goguslwrle nefes alman bile cok zor..hakkaten bir sekilde bayitsalar seni biraz zor kullansinlar bence onceden tembihle bu kez ben aglasam da geregini yapin de..ankarada olsan gelirdim yanina cizim yapildiktan sonra sessizce arkandan yaklasip kafana teflon börek tavasi ile vurur bayiltirdim sonra yallah ameliyathaneye :)))Tesekkur ederim cokk ..kararsizlik degil aslinda narkoz korkusu ve 4 kez cizim yapildi sedye geldi onluk giyildi korkudan hep vazgectim son saniyee onca ikna etmeler tum hastane seferber yok ben agla agla sinirden olmak istiyorum panik atak agir basiyo igneye sakinlestiriciyede musade etmiyorum yaaa daha neler bilseniz ne firsatlatlar gittisirf bu kahrolasi panik durumu
valla ben yuzde elli eşim icin yaptirdim dedim canim esimin belki aklindN geciyordur ne bileyim niye baskasinin goguslerinde gözu kalsin :)) Hic istemedi ameliyat olmami ama simdi onun da hosuna gitti bence inkar ediyor ama anlarim ben evet yakinda ic camasiri alisverisine gidecegim inanilmaz bi duygu..sen ameliyatini ol ilk sütyenin benden hediye söz veriyorum.Ankaradan gonderecegim sana :)Ennn cok ic camasiri ve dekolteli badilerrr alicam şifon elbiseler ayy yaaa insallah nasip olur bunlar düşüncesi bile bukadar guzelken gercegi nasildir cokkk sanslisiniz cokkk ..
Bilmezmiyim..Tesekkur ederim ❤ inan onlar göğüs değil yük cok kötü bi ýükama gidecekeler artik zaman doldu :) optummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?