Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Oh gelmiş geçmiş olsun cnm benimde çok iyi geçerken sol göğüsümün alt birleşim noktası açılma oldu moralim çok bozuldu sağ çok olucak diye korkuyorum çok dikkat etmek lazım sanırım ben biraz rahat davrandım iyiyim diye
Bende 24 kilo verdim ama iyileşince tam gaz devam 87 şuan inş 80 olucam sanada çok geçmiş olsun takipteyim ama göremiyorum izlermisin benide :)(

Amin tesekkur ederim .. cok uzuldum gercekten motive olmustum ama vardir bunda da bi hayir.. nasil taktiysam artik dun gece ruyamda gordum cok kotu olmuslardi ve resmen aglayarak uyandim saka gibi :))
Üzülme herseyin hayirlisi olsun su durumumuzdan daha kotu olamaz dev ve sarkmis memisler :) bence cokkk guzel olacak ..

ailemm izledim bakabilirsin. Üzülmeyin benimde artık atlattım geçti dediğim 28 . Günümde aynı birleşme noktasında küçük bı iltihaplanma oldu. İç dikisleri eritememis bunyem dışarı atmaya calıştı 2 kere üst üste 2 hafta dikiş aldırmaya gittim doktora. Moralim bozulmuştu ama hemen geçti. Kollarımı kullanıyorum diye zorlamayın. Yukarı uzanma, itme,çekme hareketleri yapılmamalı 1 ay. Sigara içmeyin iyileşme dönemini çok zorluyor. Geçmiş olsun

Merhaba cnm bende adanada olcam balcali hastanesinde butun islerim tamam amlyt qunumu bekliyorm qun icin daha aramadilar haber bekliyorm insallah one alcaklar
Hadi bakalım hayırlısı tam tarih
Merhaba cnm bende adanada olcam balcali hastanesinde butun islerim tamam amlyt qunumu bekliyorm qun icin daha aramadilar haber bekliyorm insallah one alcaklar
Kesin bi tarih yada ay vermedi mi sana ben daha önce Dr emin kapıyla görüştüm resim çekti hiç bişey demeden biz Arıcaz seni dedi 4 ay Geçti instegramdan msj atıyorum 909 sıradasin dedi ay bile tahmin edemiyo çok uzun sürer diye bu drla görüştüm sonrasında devlette biraz uzun suruyo galiba gUzel haberlerini yazarsın artik

Çok teşekkür ederim. Ben kesin katilirim durmak yok artik :) buyuk heyecanla gelip gecmesini bekliyorum..

Beni de izler misin?

Cok tesekkur ederim desteginiz gercekten guc veriyor ne zaman vazgecmeye kalksam buraya giriyorum hemen.. babam sabah girecek operasyona insallah iyi gecer.. haftayada anjiosu var sonraki haftada allah izin verirse benim ameliyatim..
Allah sifa versin saglikli omurler versin .. hersey guzel olucak ..annem 3 defa anjiyo oldu herdefasinda iyiydi babanda iyi olucak insallah canim dualarimiz sizinle optum

Gercekten olgana ustu buyuk derhal kurtulmalisin bu canavarlardan.resmen seni isgAL etmisler esir almislar..4 kez cizim yapilip da gitmemek ne demek rahat ol kuzum bisey yok valla bisey yok korkacak 5 kez ameliyat oldum.en kolayi bu..baska bir hastaligin olsa ameliyat olmayacalmisin yazik canina bak ne guzel inceciksin o beden o gogusleri nasil tasisin.hasta olursun sen bu goguslerle bu isin yasliligi da var tasimaz vucudun iki buklum olursun. Sen bu ameliyati ol panik atagin da gecer.o goguslwrle nefes alman bile cok zor..hakkaten bir sekilde bayitsalar seni biraz zor kullansinlar bence onceden tembihle bu kez ben aglasam da geregini yapin de..ankarada olsan gelirdim yanina cizim yapildiktan sonra sessizce arkandan yaklasip kafana teflon börek tavasi ile vurur bayiltirdim sonra yallah ameliyathaneye :)))

Ennn cok ic camasiri ve dekolteli badilerrr alicam şifon elbiseler ayy yaaa insallah nasip olur bunlar düşüncesi bile bukadar guzelken gercegi nasildir cokkk sanslisiniz cokkk ..
valla ben yuzde elli eşim icin yaptirdim dedim canim esimin belki aklindN geciyordur ne bileyim niye baskasinin goguslerinde gözu kalsin :)) Hic istemedi ameliyat olmami ama simdi onun da hosuna gitti bence inkar ediyor ama anlarim ben evet yakinda ic camasiri alisverisine gidecegim inanilmaz bi duygu..sen ameliyatini ol ilk sütyenin benden hediye söz veriyorum.Ankaradan gonderecegim sana :)

Tesekkur ederim ❤ inan onlar göğüs değil yük cok kötü bi ýük ama gidecekeler artik zaman doldu :) optummmm
Bilmezmiyim.. bende iki kez ameliyatin eşiğinden döndüm ilkinde anestezi korkusundan, ameliyat gunu vazgeçtim.ikincisinde anestezi doktoru sigarayı birakmadan onay vermem dedi bakış açısı estetik ameliyat sanki keyfi istediğimi dusundu. Sonra ben vazgeçtim iki yıldır hiç bir çabam olmadi.Şimdi ameliyat olmak istiyorum plastik cerrah yok.Yakın ilde bi tane buldum doktor çok güzel burun yapıyor.Ama meme küçültme de nasildir bilmiyorum.Ne yapicami bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…