- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.781
Merhaba B birgul59 , anadolu yakasında medipol hastanesinde dr mustafa keskin e olacağım. Çok istiyorum süreci paylaşmayı ve tabi sorunsuz atlatmayıMerhaba, sizin ameliyatınıza da az kaldı. Şimdiden kolaylıklar dilerim. Siz hangi doktora olacaksınız? Resim paylaşacaksanız, beni de izler misiniz. Teşekkürler
Lea çok güzel olmuşFoto attım ben de bakabilirsiniz
Tek degilmisim yani :) ama benim artik fazlaca saglik sorunu olmaya basladiKusura bakma is yogunlugundan giremiyorum surekli.
4 güncük kalmis ne kadar guzel insallah bende senin kadar guclu olabilirim . Merakla bekliyorum. Insallah sorunsuz cok cabuk gelir gecer
Kesinlikle katiliyorum. Sirf bu yil vir tanesi elimde olmadan 3 kere bir suru bahaneyle erteledim korkumdan. Onceki yillari saymiyorum bile.. Doktoruma cok güveniyorum ama hala cok korkuyorum. Benimde 30unda ameliyatim..
Hee evet ziyarete gelcektim cok yakinimda hastane demistim cokkk gecmis olsun bende gorebilirmiyimFoto attım ben de bakabilirsiniz
Benide izleyebilirmisiniz bende şubatın ikinci haftası olacağım galiba trabzonda medical park taÇok teşekkür ederim yarın yakından çekip koyacağım bantlar çıktı bugün :)
Merhaba geçmiş olsun düzelir inşallah moralinizi bozmayın hemen sigara kullaniyormusunuz bir çok sıkıntının sebebi sigara imiş özellikle bu ameliyat için dedi benimr doktorum bende bıraktım en az3hafta icmemek gerekiyor ve ameliyattan sonradaKizlar dikisimde acilma oldu cok uzgunummmm☹☹☹
gecmiş olsun bundan sonrası kolay:)Çok teşekkür ederim yarın yakından çekip koyacağım bantlar çıktı bugün :)
Nasıl bakabiliyoruz acabaFoto attım ben de bakabilirsiniz
Dikişlerin açılmasının sebebi ne acaba doktorunuza sordunuz mu çok geçmiş olsunKizlar dikisimde acilma oldu cok uzgunummmm☹☹☹
Doktordan geldim bantları çıkardı, dikişlerin gayet iyi dedi tekrar bant yapıştırmadı. Dermatixsi diye bi krem almamı söyledi krem 60 tl2 hafta sonra tam 1 ay olacak
Sizde cokkkk begendiklerimden oldunuz masallah yine soyliyim harikaaa olmus insallah hissin de gelir amaaa ben boyle memelere sahip olayim valla hiccc hisfalan umrumda degil ...ayyy insallahhh olurKızlar bu arada sol göğüs başımı hissediyorum ama sağ göğüs başını hissetmiyorum 2 hafta oldu umarım gelir his
Geçmiş olsun. Aman tanrım 3 kg çıkmış ne kadar yoruyordu kimbilir. Çabucak iyileşmeler diliyorum zor olanı başarmissiniz zatenMerhabalar ben de dün oldum. Çok şükür iyiyim. Drenler takılı. 3200 g doku çıkmış. Çok hafifledim.
GÖRebilirmiyimFoto attım ben de bakabilirsiniz
2 haftadan sonra zor ama inşallah olur ,cok geçmiş olsun ve izlermisin benide.Kızlar bu arada sol göğüs başımı hissediyorum ama sağ göğüs başını hissetmiyorum 2 hafta oldu umarım gelir his
Geçmiş olsun bitaz daha detayli anlatir misiniz ayildiktan sonrasiniMerhabalar ben de dün oldum. Çok şükür iyiyim. Drenler takılı. 3200 g doku çıkmış. Çok hafifledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?