Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hiçbır bulantı olmadı bende narkozu atamama gıbı bıseyde olmadı kahvede içmedim normaldi hersey yanı ağrım yok dedıgım halde bıle iğne yaptı hemşireler ama süreklı serum verıldı

Arkadaslar normalde vesveseli biri degilimdir ama ameliyatta ölürsem diye bir korku yasiyorum iki cocugum var.Bu korku yuzunden nerdeyse vazgececegim sizin de aklıniza boyle seyler gelmis miydi.Ölürsem falan gibi yani
Merhaba ben bu korku yuzunden defalarca ameliyathaneye inemedim ve cokk pismanlik yasadim bu yuklere mahkum oldum sakinnn vazgecmeyin sonraki pismanlik cok uzucu Allah ne yazdiysa o olur.. ameliyat sonrasi mutluluk dunyaya bedeldir herhalde ...sevgiler

Ben Voe marka medikal sütyen kullanıyorum önden fermuarlı ameliyat sonrası taktılar doktorum sipariş verdi 200 tl ödedim memnunum gayet 1 ay takacaksın dedi 2 gün sonra kontrolüm var bantlar çıkacak. Çok kaşınıyor gece uyuyamadım kaşıntıdan

İzleyim sizi bakın resımlere süreç olarak paylaştım bıcok resım var
☺ izledim evet resimlerinizi benimde ilk etapta öyle değilsede yakındı hemen hemen tek memede iltahap mi oldu sizinkide akıntısı varmi hala şimdi daha iyi tabiki çok şükür siz kaçıncı gününüz deseniz çok geçmiş olsun bu arada

İzleyim sizi bakın resımlere süreç olarak paylaştım bıcok resım var
İzledim evet kaçıncı gün dikişler Tekrar açılma yaptı acaba. Bende de morluk ödem oluştu şişti akıntı hala var ama şişlik indi gibi 26 günüm yinede çok dikkatli hareket ediyorum birsey olmasın diye tedirginim

15 günden sonra araba kullanamam değilmi? Oğlumu kreşe götürmeye başlamak zorundayım artık bir hafta götürmem annem bakar, ama yinede kullanabilenler yazarsa sevinirim.

15 günden sonra araba kullanamam değilmi? Oğlumu kreşe götürmeye başlamak zorundayım artık bir hafta götürmem annem bakar, ama yinede kullanabilenler yazarsa sevinirim.
Doktor tavsiyesi al derim her bünye çok farklı çünki benim sürmem imkânsızdı çünki

Benım tam 61 gun oldu gectı şükür kalmadı izler kırmızı ve genıs sadece okadar

herkesin yapısı farklı ben bir hafta sonra araba kullandım direnler cıkar cıkmaz işe gittim zaten

herkesin yapısı farklı ben bir hafta sonra araba kullandım direnler cıkar cıkmaz işe gittim zaten
Bunu duymak iyi oldu benim için :) ben sezeryan oldum ve hiç sorun yaşamadım ona güveniyorum sanırım çok rahatım. Ama işte kaygılar oluyor çocukla ilgili, 3 yaşında indir kaldır kreşe götür getir nasıl olacak bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…