Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sağolun kızlar dolcefarniente dolcefarniente , minikkkkkkk minikkkkkkk . Bu arada eşim, annem ve abim ameliyattan vazgeçmem konusında baskı uyguluyorlar hafiften, sert bir şekilde reddediyorum. Şu bir hafta geçsede olsam.
Senin bu ameliyati olman banada guc vericek benim kadar olmasada kaygilarini biliyorum ama hersey cok guzel olucak sakin vazgecme sonraki pismanlik insani depresyona sokuyo :( tecrube konusuyo :)

Mrblar ben ankarada yasıyorum burada bana tavsiye edeceğiniz Dr varmı devlet hastanesinde olmak istiyorum SGK karşılıyorum ve ne kadar ücreti göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı birarada olmak istiyorum

Ayy muhteşem bişey ben inanamadım hala olmayacakmis gibi geliyordu. 80b giydim cuk oturdu harika bir duygu. balenli balensiz istediğini giyebilir sin dedi doktor penti nin lotus modeli çok güzel oturdu
Bende bilmiyorum ne alsam ölçülere göre internette 75b yazıyor muhteşem hi ölçü benim için derli toplu olması na çok şükür zaten bende bakayim penti ye

Evet sevgili arkadaslar meme kucultme ameliyatimdan 8 ay gecti...Gogus ucu operasyonu yaptirali da 1 ay oldu, sizin gogus ucu cevresindeki dikislerin alti sert mi, yoksa benimkiler mi sert

Arkadaşlar merhaba Altan Yücesoy a ameliyat olmak istiyorum meme kucultme ve karin germe kombine bi ameliyat dr. hakkıda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Kızlar önden düğmeli pijamasız olmuyor değilmi :( hiç sevmediğm bir pijama türü ama almak zorunda kalıcam sanırım

Kizlar merha bende meme kucultme ameliyati olmak istiyorum ama doktor bilgim yok devlet hastenesinde universitede yada arastirma hastensinde olucam mecbur tuncelide oturuyorum elazig malatya da hastane doktor onerilerinjz varmi lutfen yardimci olurmusunuz
Merhabalar elazig arastirma hastanesinde Ihsan okur yapiyor iyi bir doktor. Bende yeni oldum.

Kızlar önden düğmeli pijamasız olmuyor değilmi :KK43: hiç sevmediğm bir pijama türü ama almak zorunda kalıcam sanırım
Cnm Çok güzel pijama lar var inan Instagram dan aldım ben çok moda şu an tek renk victora screet modeli inan önden düğmesiz zoe ben 15 gün kullandım çok rahat ediyor sun korse takip çıkarırken doktor kont s de vs vs

Mrblar ben ankarada yasıyorum burada bana tavsiye edeceğiniz Dr varmı devlet hastanesinde olmak istiyorum SGK karşılıyorum ve ne kadar ücreti göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı birarada olmak istiyorum
Ben 21 ocakta Ankara egitim ve arastirma hastanesinde olacagim.Guzel olursa siz de gidersiniz.Hastane olarak berbat asiri kalabalik insani degil
cok fazla sıra vardi rontgen icin 3 saat bekledim nerdeyse vazgececek ozel hastaneye gidecektim sırf doktoru begendigim icin kaldim.Bakalim insallah doktor iyi bir is cikarir da pisman olmam.tereddutluyum yani hayirlisi bakalim

Kızlar bugün kont vardı yaklaşık 20 gün oluyor çok şükür sorun yok Bicikler iyi 10 gün sonra korseler çıkacak doktorum istediğin sütyeni giyebilir ain dedi siz ne taktınız yada korse çıkınca ne takacaksınız merak içinde kaldım şimdi ne takacağım:) :)
Maşallah
Benim hiç korsem olmadı sargilarim çıktı sporcu çamaşır giydim ve şekil alana kadar giyilmesi lazım diye biliyorum

Kizlar merha bende meme kucultme ameliyati olmak istiyorum ama doktor bilgim yok devlet hastenesinde universitede yada arastirma hastensinde olucam mecbur tuncelide oturuyorum elazig malatya da hastane doktor onerilerinjz varmi lutfen yardimci olurmusunuz
☺ ameliyatimin 24 günü malatyada oldum araştırma hastanesinde 15 gün çok zorladı beni kanama akıntı şişme tabi bünye den değişiyor dediler ama her doktorun bir bahanesi sürekli var iyi araştır Doktorunu mutlaka Allah yardımcın olsum

Lcw
Kızlar önden düğmeli pijamasız olmuyor değilmi :KK43: hiç sevmediğm bir pijama türü ama almak zorunda kalıcam sanırım
☺ merhabalar önden dügmeli kendimden 5 beden büyük bir pjamayla dolaşiyorum ama inan bana kolaylik kolları kaldiramiyosun kesinlikle arkadan giydirip cikarabiliyosun kesinlikle al derim

Back