- Konu Sahibi ---Lily---
- #31.701
Bekliyorum senden duyacagim guzel haberleri..@riseros günaydın canım. Benim 21 Ocak tarihim. 8 günüm kaldı heyecanlı değilim acaba normalmi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum senden duyacagim guzel haberleri..@riseros günaydın canım. Benim 21 Ocak tarihim. 8 günüm kaldı heyecanlı değilim acaba normalmi :)
Senin bu ameliyati olman banada guc vericek benim kadar olmasada kaygilarini biliyorum ama hersey cok guzel olucak sakin vazgecme sonraki pismanlik insani depresyona sokuyoSağolun kızlardolcefarniente ,
minikkkkkkk . Bu arada eşim, annem ve abim ameliyattan vazgeçmem konusında baskı uyguluyorlar hafiften, sert bir şekilde reddediyorum. Şu bir hafta geçsede olsam.
Tesekur ederim cnm çok şükür sorunsuz oldu şu an iyiyim 27 yaşındayımCok guzel gecmis olsun sorunsuz insallah ve 2 ameliyat birden tebrikler ...yaş kac sizin ?
Bende bilmiyorum ne alsam ölçülere göre internette 75b yazıyor muhteşem hi ölçü benim için derli toplu olması na çok şükür zaten bende bakayim penti yeAyy muhteşem bişey ben inanamadım hala olmayacakmis gibi geliyordu. 80b giydim cuk oturdu harika bir duygu. balenli balensiz istediğini giyebilir sin dedi doktor penti nin lotus modeli çok güzel oturdu
Merhabalar elazig arastirma hastanesinde Ihsan okur yapiyor iyi bir doktor. Bende yeni oldum.Kizlar merha bende meme kucultme ameliyati olmak istiyorum ama doktor bilgim yok devlet hastenesinde universitede yada arastirma hastensinde olucam mecbur tuncelide oturuyorum elazig malatya da hastane doktor onerilerinjz varmi lutfen yardimci olurmusunuz
Evet canım şart ilk günler kol kalkmıyorKızlar önden düğmeli pijamasız olmuyor değilmihiç sevmediğm bir pijama türü ama almak zorunda kalıcam sanırım
Fermuarlı bi şey de olabilir özellikle düğme sevmiyosanız.Kızlar önden düğmeli pijamasız olmuyor değilmihiç sevmediğm bir pijama türü ama almak zorunda kalıcam sanırım
Cnm Çok güzel pijama lar var inan Instagram dan aldım ben çok moda şu an tek renk victora screet modeli inan önden düğmesiz zoe ben 15 gün kullandım çok rahat ediyor sun korse takip çıkarırken doktor kont s de vs vsKızlar önden düğmeli pijamasız olmuyor değilmihiç sevmediğm bir pijama türü ama almak zorunda kalıcam sanırım
Ne kadar oldu ameliyat olali herhangi bir ucret odediniz mi acabaMerhabalar elazig arastirma hastanesinde Ihsan okur yapiyor iyi bir doktor. Bende yeni oldum.
Ben 21 ocakta Ankara egitim ve arastirma hastanesinde olacagim.Guzel olursa siz de gidersiniz.Hastane olarak berbat asiri kalabalik insani degilMrblar ben ankarada yasıyorum burada bana tavsiye edeceğiniz Dr varmı devlet hastanesinde olmak istiyorum SGK karşılıyorum ve ne kadar ücreti göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı birarada olmak istiyorum
MaşallahKızlar bugün kont vardı yaklaşık 20 gün oluyor çok şükür sorun yok Bicikler iyi 10 gün sonra korseler çıkacak doktorum istediğin sütyeni giyebilir ain dedi siz ne taktınız yada korse çıkınca ne takacaksınız merak içinde kaldım şimdi ne takacağım:) :)
☺ ameliyatimin 24 günü malatyada oldum araştırma hastanesinde 15 gün çok zorladı beni kanama akıntı şişme tabi bünye den değişiyor dediler ama her doktorun bir bahanesi sürekli var iyi araştır Doktorunu mutlaka Allah yardımcın olsumKizlar merha bende meme kucultme ameliyati olmak istiyorum ama doktor bilgim yok devlet hastenesinde universitede yada arastirma hastensinde olucam mecbur tuncelide oturuyorum elazig malatya da hastane doktor onerilerinjz varmi lutfen yardimci olurmusunuz
☺ merhabalar önden dügmeli kendimden 5 beden büyük bir pjamayla dolaşiyorum ama inan bana kolaylik kolları kaldiramiyosun kesinlikle arkadan giydirip cikarabiliyosun kesinlikle al derimKızlar önden düğmeli pijamasız olmuyor değilmihiç sevmediğm bir pijama türü ama almak zorunda kalıcam sanırım
Muyene olun devlet belli ölçüleri karşılıyor zaten. Ben 10 gun oldu yaptirali.Ne kadar oldu ameliyat olali herhangi bir ucret odediniz mi acaba