Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

A acarayfer merhaba, sağ üstte arama kutucuğuna doktorun adını yazarsan aratabilirsin bu foorumda ondan bahsedenller illaki vardır, çıkar altta. Aynı şekilde eskişehir de yazarsan eminim eskişehirden deneyimlerini paylaşanlara rahatça ulaşırsın

Teşekkür ederim. Forumu kullanmayı öğreneceğim zamanla.

Beni de izler misiniz. Birde anestezi sonrasında bulantı vs sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum. Ben seneler önce apandisit ameliyatı oldum ve günlerce istifra ettim. O konuda kaygiliyim biraz. Yeni nesil ilaçlar umarım farklıdır.

Doktorunu iyi araştır en önemlisi bu..

Alerji olabilir dikkat etmelisin

Kızlar bugün kont vardı yaklaşık 20 gün oluyor çok şükür sorun yok Bicikler iyi 10 gün sonra korseler çıkacak doktorum istediğin sütyeni giyebilir ain dedi siz ne taktınız yada korse çıkınca ne takacaksınız merak içinde kaldım şimdi ne takacağım:) :)

Kizlar merha bende meme kucultme ameliyati olmak istiyorum ama doktor bilgim yok devlet hastenesinde universitede yada arastirma hastensinde olucam mecbur tuncelide oturuyorum elazig malatya da hastane doktor onerilerinjz varmi lutfen yardimci olurmusunuz

Ayy muhteşem bişey ben inanamadım hala olmayacakmis gibi geliyordu. 80b giydim cuk oturdu harika bir duygu. balenli balensiz istediğini giyebilir sin dedi doktor penti nin lotus modeli çok güzel oturdu

Benim pek olmadı bu 5. Ameliyatım hiçbirinde olmadı bünyeden bünyeye değişiyor anestezi yi atabilmek için çok su için yürüyüş yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…