- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.681
Teşekkür ederim. Forumu kullanmayı öğreneceğim zamanla.
bana 1 ay sonra başlayabilirsin sıkı bir sütyenle dedi ama bence zorlamamk lazım zorlayınca acıyo hissediyormSelam kızlar ameliyatımın 9.günü bugün pilatese başlamak istiyorum 1 ay sonra inşallah doktorum izin verirse tabi
bende 1 ay 3 gün oldu. beni izleyebilirmisiniz görsem. birde benim dikişler kızarmaya başladı sizdede var mı. kantarona başladım doktor kızarırsa bırak hiçbişey sürme dedi. iyileşme sürecimi yoksa kantaronmu yapıyo anlayamadımKızlar 1.ay fotoğraflarımı ekledim :)
Beni izler misinizKızlar 1.ay fotoğraflarımı ekledim :)
Beni de izler misiniz.Kızlar 1.ay fotoğraflarımı ekledim :)
Beni de izler misiniz. Birde anestezi sonrasında bulantı vs sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum. Ben seneler önce apandisit ameliyatı oldum ve günlerce istifra ettim. O konuda kaygiliyim biraz. Yeni nesil ilaçlar umarım farklıdır.bende 1 ay 3 gün oldu. beni izleyebilirmisiniz görsem. birde benim dikişler kızarmaya başladı sizdede var mı. kantarona başladım doktor kızarırsa bırak hiçbişey sürme dedi. iyileşme sürecimi yoksa kantaronmu yapıyo anlayamadım
Doktorunu iyi araştır en önemlisi bu..Herkese iyi akşamlar. Ben forumda yeniyim. Hepimizde bir niyet var ama icraata geçmek gerçekten çok güç. Aranızda eskisehir de ameliyat olan varmı acaba. Özellikle prof. Dr. Yakup karabagli hakkında yorum alabilirsem çok aydınlatıcı olur benim için. Şimdiden teşekkür ederim
Alerji olabilir dikkat etmelisinbende 1 ay 3 gün oldu. beni izleyebilirmisiniz görsem. birde benim dikişler kızarmaya başladı sizdede var mı. kantarona başladım doktor kızarırsa bırak hiçbişey sürme dedi. iyileşme sürecimi yoksa kantaronmu yapıyo anlayamadım
Merhaba canim sen ne yaptin sanki bu tarihlerdeydi diye hatırlıyorum senin ameliyatin ?Beni de izler misinMermaidsss
Rahat olman cok iyi zaten bilgilisin ameliyat hakkında. Sonunda kurtuluyor olmanın mutluluğu olsun :)riseros günaydın canım. Benim 21 Ocak tarihim. 8 günüm kaldı heyecanlı değilim acaba normalmi :)
Ayy muhteşem bişey ben inanamadım hala olmayacakmis gibi geliyordu. 80b giydim cuk oturdu harika bir duygu. balenli balensiz istediğini giyebilir sin dedi doktor penti nin lotus modeli çok güzel oturduKızlar bugün kont vardı yaklaşık 20 gün oluyor çok şükür sorun yok Bicikler iyi 10 gün sonra korseler çıkacak doktorum istediğin sütyeni giyebilir ain dedi siz ne taktınız yada korse çıkınca ne takacaksınız merak içinde kaldım şimdi ne takacağım:) :)
Beni de izler misiniz. Birde anestezi sonrasında bulantı vs sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum. Ben seneler önce apandisit ameliyatı oldum ve günlerce istifra ettim. O konuda kaygiliyim biraz. Yeni nesil ilaçlar umarım farklıdır.
Cok guzel gecmis olsun sorunsuz insallah ve 2 ameliyat birden tebrikler ...yaş kac sizin ?Kızlar meme de de öncesi sonra si yaptım çok yeni belki Evet ama durmadım daha çok sisler takipcilerim bi bakıverin :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?