- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.661
Raporu nasil alicam estetik cerraha gidip ben rapor almak istiyorum mu demeliyim yoksa onlar mi söylüyor rapor vericez diyebursa da çekirge devlet hastnesinde .
Rica etsem beni de izlermisiniz.Kızlar meme de de öncesi sonra si yaptım çok yeni belki Evet ama durmadım daha çok sisler takipcilerim bi bakıverin :) :)
Canım öncesıde ufakmış zaten senın küçültme sebebın neydıKızlar meme de de öncesi sonra si yaptım çok yeni belki Evet ama durmadım daha çok sisler takipcilerim bi bakıverin :) :)
Plastık cerrahla önce görüşmen gerek.. Ben ilk fızık tedavı görup gıtmıstım sırt agrım gecmedı memeden dıyeRaporu nasil alicam estetik cerraha gidip ben rapor almak istiyorum mu demeliyim yoksa onlar mi söylüyor rapor vericez diye
ben rapor almadım ,ücretli yaptırdım.Raporu nasil alicam estetik cerraha gidip ben rapor almak istiyorum mu demeliyim yoksa onlar mi söylüyor rapor vericez diye
Küçültme söyle deri fazlalığı alındı benim sarkiklik çoktu diklestiCanım öncesıde ufakmış zaten senın küçültme sebebın neydı
Teşekkür ederimPlastık cerrahla önce görüşmen gerek.. Ben ilk fızık tedavı görup gıtmıstım sırt agrım gecmedı memeden dıye
Evet aynen katılıyorum o kala kesilecek bir sürü dikiş nasıl dayanıcam diyordum ağrılı ameliyat değilmiş. Benim bu 5. Ameliyatım en hafif buydu diyebilirimÇok teşekkür ediyorum şükür olmak isteyip korkanlar kesinlikle olsunlar gönül rahatlığıyla söyleyebilirim benim gibi korkak sıfır cesaret bir insan olduysa herkes olur acı ağrı minimum idi bem de çok şaşırdım bu kadar az ağrı acı olduğuna 1 kiloya yakın çıktı dokum
Ben ankara tip fakultesınde oldum. Bana rapor verildi. Hocaya yaptırdığım için hoca ücreti ödedim sadece. Ölçülerine baktı doktor kurtarır rapor çıkarırım dedi. Ameliyattan sonra diğer hocalarından imzaladığı heyet raporu çıktı. Yeterli mi bilmiyorum.doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor ben çok gezdim.MERHABA BENİM MEME DOKUM AMELİYAT EDİCEK DOKTORUM İÇİN DEVLET RAPORU ALABİLRİSİN DEDİ FAKAT KENDİ TEK HEKİM OLDIĞU İÇİN VEREMİYOR ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN ALABİLRİSİN DEDİ.
Bu raporu alan varmı ? Nasıl alınıyor ne isteniyor ve hemen alınabiliyormu ? Lütfen bana bilge verebilrimisiniz? Bu konu hakkında
Ben yarın sabah araştırma hastanesine gidiyorum ve 10 günüm kaldı ameliyata alabilecek miyim çok heyecanlıyım bilgini iz varsa lütfen yazın teşekkürler kızlar
4. Gün hastaneden çıktım 8. Gün tekrar baktı bide 1 ay sonraBugün ameliyatımın 3. Günü doktor duş alabilirsin dedi. Şu an bazı dikiş yerlerimde kanama var bir de meme başımda kanama var. Doktor 10 gün sonra muayene edecekmiş. Sizce geç mi ? Sizinkiler kaç gün sonra muayene yaptılar
Evet guzel soylemissin arkadasim ama Greyfurt ilaç alırken kullanılmaz. portakal da yaralara iyi gelmez turşu baharat asitli şeyler ameliyat sonrası kullanılması uygun değil. Protein ve c , e vitamini ağırlıklı birde cinseng iyi geliyor.
27 cm di benim karşıladı sınırlarda dedi doktorumMinimum 35tir
Ben ankara tip fakultesınde oldum. Bana rapor verildi. Hocaya yaptırdığım için hoca ücreti ödedim sadece. Ölçülerine baktı doktor kurtarır rapor çıkarırım dedi. Ameliyattan sonra diğer hocalarından imzaladığı heyet raporu çıktı. Yeterli mi bilmiyorum.doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor ben çok gezdim.
Selam kızlar ameliyatımın 9.günü bugün pilatese başlamak istiyorum 1 ay sonra inşallah doktorum izin verirse tabi
Inss cnm şimdiden hayirli olsun rabbim sağlıkla atlatsin ıns heyecan çok normal inan ben son 1 hafta uyku uyumamıştım:) :)Çok geçmiş olsun benimde son 3 günüm heyecan stres inş iyi olur sonuçlar :))
Korkacak bir şey yok hiç vallahi çok rahat geçer inşallabÇok geçmiş olsun benimde son 3 günüm heyecan stres inş iyi olur sonuçlar :))
İnş cnm çok sağol :))Korkacak bir şey yok hiç vallahi çok rahat geçer inşallab
Rica etsem beni de izler misiniz.Bende koydum bakabikirsiniz ama ben goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?