Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ediyorum şükür olmak isteyip korkanlar kesinlikle olsunlar gönül rahatlığıyla söyleyebilirim benim gibi korkak sıfır cesaret bir insan olduysa herkes olur acı ağrı minimum idi bem de çok şaşırdım bu kadar az ağrı acı olduğuna 1 kiloya yakın çıktı dokum
Evet aynen katılıyorum o kala kesilecek bir sürü dikiş nasıl dayanıcam diyordum ağrılı ameliyat değilmiş. Benim bu 5. Ameliyatım en hafif buydu diyebilirim

MERHABA BENİM MEME DOKUM AMELİYAT EDİCEK DOKTORUM İÇİN DEVLET RAPORU ALABİLRİSİN DEDİ FAKAT KENDİ TEK HEKİM OLDIĞU İÇİN VEREMİYOR ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN ALABİLRİSİN DEDİ.
Bu raporu alan varmı ? Nasıl alınıyor ne isteniyor ve hemen alınabiliyormu ? Lütfen bana bilge verebilrimisiniz? Bu konu hakkında
Ben yarın sabah araştırma hastanesine gidiyorum ve 10 günüm kaldı ameliyata alabilecek miyim çok heyecanlıyım bilgini iz varsa lütfen yazın teşekkürler kızlar
Ben ankara tip fakultesınde oldum. Bana rapor verildi. Hocaya yaptırdığım için hoca ücreti ödedim sadece. Ölçülerine baktı doktor kurtarır rapor çıkarırım dedi. Ameliyattan sonra diğer hocalarından imzaladığı heyet raporu çıktı. Yeterli mi bilmiyorum.doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor ben çok gezdim.

Bugün ameliyatımın 3. Günü doktor duş alabilirsin dedi. Şu an bazı dikiş yerlerimde kanama var bir de meme başımda kanama var. Doktor 10 gün sonra muayene edecekmiş. Sizce geç mi ? Sizinkiler kaç gün sonra muayene yaptılar
4. Gün hastaneden çıktım 8. Gün tekrar baktı bide 1 ay sonra

Ben ankara tip fakultesınde oldum. Bana rapor verildi. Hocaya yaptırdığım için hoca ücreti ödedim sadece. Ölçülerine baktı doktor kurtarır rapor çıkarırım dedi. Ameliyattan sonra diğer hocalarından imzaladığı heyet raporu çıktı. Yeterli mi bilmiyorum.doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor ben çok gezdim.

Evet cnm bende çok gezdim rapor İçin ama alamadım maalesef kendisi yaparsa rapor veriyorlar ama benim doktorum başka devlet hastanesinde olmadı zaten doçent Dr olduğu İçin onadı para yatırılıyor bana daha pahalıya gelir birde bilmediğim bir doktor

Selam kızlar ameliyatımın 9.günü bugün pilatese başlamak istiyorum 1 ay sonra inşallah doktorum izin verirse tabi

Herkese iyi akşamlar. Ben forumda yeniyim. Hepimizde bir niyet var ama icraata geçmek gerçekten çok güç. Aranızda eskisehir de ameliyat olan varmı acaba. Özellikle prof. Dr. Yakup karabagli hakkında yorum alabilirsem çok aydınlatıcı olur benim için. Şimdiden teşekkür ederim

Back