Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

siz amelıyatı hangı dr oldunuz acaba

Merhaba benim 14 ocakta ki ameliyatım ertelendi maalesef dr. Başka yerde görevlendirilmiş mart in 26 sına kadar 2 hafta rapor alacağım maalesef umarım 2 haftada ayağa kalkarım oysa kendimi alistirmiistim

sevindim sizin adınıza kaç gun yatakta dinlenmek zorunda kaldınız bende bir süre sonra düşünüyorum cunki.
Saolun.soyle diği. Meme cidden çok basitmiş gerçekten ağrı acı yok beni karnım zorladı ondan yattim minn 1 haf si.di ufak işlerimi yapıyorum mene yi ilk günden unutmuştum karin baskın geldi meme de sadece hareket kısırlığı oldu o kadar kollarım be çok rahat ilk günden beri

Arkadaslar 31 aralukta meme kucultme karin germe oldum kipo yaoilan yerler dusinda hic agrim yok evet olk 2 gun zor ama sonra duzeluyir neredeyse dik de yuruyecegim ama kendimi kasiyirum

Merhaba benim 14 ocakta ki ameliyatım ertelendi maalesef dr. Başka yerde görevlendirilmiş mart in 26 sına kadar 2 hafta rapor alacağım maalesef umarım 2 haftada ayağa kalkarım oysa kendimi alistirmiistim
Çok ileri atılmış gerçekten neyse sağlık olsun yaza daha var :) 2 hafta da toparlanırsiniz merak etmeyin

Bugün ameliyatımın 3. Günü doktor duş alabilirsin dedi. Şu an bazı dikiş yerlerimde kanama var bir de meme başımda kanama var. Doktor 10 gün sonra muayene edecekmiş. Sizce geç mi ? Sizinkiler kaç gün sonra muayene yaptılar

Kanama varsa bence duş alma bir iki gün daha bekle .ve benımde direnler cıkınca bir hafta sonraya muayene etmıstı

Ben direnleri aldırmaya gitmiştim 4.gün sonra 10 gün demişti normal. Duş 7. Gün al dedi ama ben 10 gün sonra duş aldım. Saclarimi annem yıkadı lavaboda. Alt vücudumu da ben, öyle idare ettim 10. Güne kadar

Son düzenleme:
Merhaba kızlar tam 1 ay oldu çok şükür ameliyat olalı doktorum artık normal hayatına donebilirisn dedi. Nemlendirici kullanmamı söyledi kantaronu sordum kullanabilirsin dedi ama alerji yapabiliyor kizarirsa hemen bırak dedi. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ağrı zaten hiç olmadı sizlama ve acıma iğneler batıyor gibi bir his oluyordu. 2 hafta sonra bitti oda. Dayanilmayacak hiçbişey yok. izler bitim kısmına doğru büzükler var en çok canımı sıkan şey buydu şuana kadar baya açıldı ama tamamen duzlemeyecek biliyorum . izler konusunda söyle düşünüyorum bi rahatsızlığım olsaydı ameliyat olamam gerekseydi iz için vazgececekmiydim. Hayır tabiki. Çok rahatladım yürürken yatarken o ağırlıklıklardan kurtuldum o kadar guzelki

Geçmiş olsun, sen de kolaylıkla atlattın ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…