Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Beni izlemekden cikmissin goremedim yeni fotolari

Benin’de izlemeye alırmısınız

Çok teşekkür ederim korkum direnlerin çıkışı

Gecmis olsun canim kurtulmussun en zor kısımdan ayni benimde senin gibi oldu.
Ben uyandim ama baya sacmalamisim baya gülmüsler bana.
Drenlere gelince bende çok korkuyordum inan bende en ufak acı olmadi cok rahat çıktı umarim seninde öyle olur.
Dinlenmeye bak hic düsünme onlari

Bitti direnler çekildi sağ taraf hiç acımadı sol minik acıdı ben de çok acıyacak diye stres yapıyordum oh şükür. Şimdi biraz yanma var o kadar birazdan taburcu olacağım doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazacağım dedi antibiyotiği her gün alacaksın dedi ağrı kesicide zorunlu değilsin ağrın olursa kullan dedi. Kremi daha sonra verecekmiş

Oh miss çok geçmiş olsun canm kurtuldun hadi bakalım iyi ol rahatla şimdiiiii

Oh miss çok geçmiş olsun canm kurtuldun hadi bakalım iyi ol rahatla şimdiiiii
Çok teşekkür ediyorum şükür olmak isteyip korkanlar kesinlikle olsunlar gönül rahatlığıyla söyleyebilirim benim gibi korkak sıfır cesaret bir insan olduysa herkes olur acı ağrı minimum idi bem de çok şaşırdım bu kadar az ağrı acı olduğuna 1 kiloya yakın çıktı dokum

Doğru haklısnız meme çok rahat gerçekten maaslalah çok iyi bende çok sasrimistim acı siz ağrısız olduğuna karin beni coo zorladi

MERHABA BENİM MEME DOKUM AMELİYAT EDİCEK DOKTORUM İÇİN DEVLET RAPORU ALABİLRİSİN DEDİ FAKAT KENDİ TEK HEKİM OLDIĞU İÇİN VEREMİYOR ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN ALABİLRİSİN DEDİ.
Bu raporu alan varmı ? Nasıl alınıyor ne isteniyor ve hemen alınabiliyormu ? Lütfen bana bilge verebilrimisiniz? Bu konu hakkında
Ben yarın sabah araştırma hastanesine gidiyorum ve 10 günüm kaldı ameliyata alabilecek miyim çok heyecanlıyım bilgini iz varsa lütfen yazın teşekkürler kızlar

Merhaba his kaybı oldu mu meme ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…