- Konu Sahibi ---Lily---
- #31.581
Harika bitti gitti cok gecmis olsun bana cok cesaret oluyo boyle guzel haberleriniz inşallah aşıcam bu korkuyu bigun bende o guzel haberi vericemCok geçmiş olsun. Umarim cok kisa zamanda ve sorunsuz iyilesirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bitti gitti cok gecmis olsun bana cok cesaret oluyo boyle guzel haberleriniz inşallah aşıcam bu korkuyu bigun bende o guzel haberi vericemCok geçmiş olsun. Umarim cok kisa zamanda ve sorunsuz iyilesirsin.
Beni izlemekden cikmissin goremedim yeni fotolariHerkese merhaba ben de h sonu 6. Ay kontrolüme gittim, 6,5 ay oldu. Her şey yolunda ve çok memnunum zaten. Albümümü takip edip inceleyebilirsiniz her aşama mevcut :) sağ mememde fındık kadar bir sertlik vardı onu merak ediyordum sordum normalmiş ceviz kadar olduğu da oluyormuş. Zamanla geçer dedi doktorum. Yaşayan varsa paylaşim dedim. Bundan sonra artık bir yıl kontrolüme gidicem. Arada bir girip bakıyorum, forumu takipteyim. İstediğiniz konuda ulaşabilirsiniz.
Bu operasyon için herkese bol pozitiflik ve sabır diliyoruum. Yolun sonu çok güzel ve her şeye değer. :)
Hic korkma kardesimden biliuorum her aninda yanindaydim bide 4 diren vardi 1 hafta kaldi hic acimiyo cikarkende sen en buyugunu basardin en kisa surede iyilesmen dilegimleÇok teşekkür ederim korkum direnlerin çıkışı![]()
Benin’de izlemeye alırmısınızSakın öyle deme.. İnsan dilediğine bile dikkat etmeli.. Sen sadece kendini fazla yıpratmışsın bu konuda. Dolaysıyla sinirlerin bozulmuş ve günden güne daha da takıyorsun kafana.. Kendini sal bi.. Belki vardır da ben hissetmiyorumdur falan diye olumla kendini..
Benim hissim var da eskisi gibi mi sanıyorsun.. %100 değil.. Zaten tüm ameliyatlarda böyledir. Sen hiç duymadın mı sezaryen doğum yapan birinden seneler sonra bile "sanki orası benim değil gibi" dediğini.. Şahsen benim öyleydi.. 37 ay oldu sezaryen olalı.. Farklı hissetme 30 ay falan sürdü neredeyse.. Kaşıyorken bile kaşıdığımı hissetmiyordum. Yani nasıl anlatayım, his var ama bi farklı oluyordu. Halen de öyle sayılabilir. Yani %100 değil.. Bi düşünsene 7 kat deri kesiliyor, işlem yapılıyor ve yakılarak, yapıştırılarak, dikilerek kapatılıyor... Nasıl aynı olsun ki..
Benim ameliyattan çıktığımda meme ucumda his vardı diyorum ya.. evet ellediğimde his vardı.. Ama asla aynı değil.. Bir kere acıyor gibi hala..Ama tam acı gibi de değil, tam anlatamıyorum..Düşün 6,5 ay oldu.
Neyse; demem o ki.. Sen çok takmamaya çalış kafana.. Sonra daha iyi olacaksın bak görürsün..
(Ters T oldum. Dikişlerin olduğu tüm yerlerde de his %100 değil. Ki olmalı mı ondan da emin değilim..Doktorlarında sorduğu %kaç hissin var değil. His var mı yok mu? Az da olsa varsa bitti. Sorun yok.. Hatta his hiç olmasa bile sorun yok. Bunlar olası risklerdendi deniyor.
Sen kendini telkin et.. Gerisini düşünme.. Artık yüklerinden kurtulduğuna, sırt ve boyun ağrın olmadığına, yaz aylarında memelerin arası ve altının terleyip pişmeyeceğine, daha kolay zıplayıp koşabileceğine, giyecek kıyafetlerinin seçeneklerinin çoğaldığına odaklan)
Sevgiler..
Çok teşekkür ederim korkum direnlerin çıkışı![]()
Teşekkür ederim inss çok sa darısı başına cnmTebrik ederim iki ameliyatida olup ustesinden gelmissiniz gerisi kolay insallahh harika gorunuyo
Oh miss çok geçmiş olsun canm kurtuldun hadi bakalım iyi ol rahatla şimdiiiiiBitti direnler çekildi sağ taraf hiç acımadı sol minik acıdı ben de çok acıyacak diye stres yapıyordum oh şükür. Şimdi biraz yanma var o kadar birazdan taburcu olacağım doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazacağım dedi antibiyotiği her gün alacaksın dedi ağrı kesicide zorunlu değilsin ağrın olursa kullan dedi. Kremi daha sonra verecekmiş
Çok teşekkür ediyorum şükür olmak isteyip korkanlar kesinlikle olsunlar gönül rahatlığıyla söyleyebilirim benim gibi korkak sıfır cesaret bir insan olduysa herkes olur acı ağrı minimum idi bem de çok şaşırdım bu kadar az ağrı acı olduğuna 1 kiloya yakın çıktı dokumOh miss çok geçmiş olsun canm kurtuldun hadi bakalım iyi ol rahatla şimdiiiii
Doğru haklısnız meme çok rahat gerçekten maaslalah çok iyi bende çok sasrimistim acı siz ağrısız olduğuna karin beni coo zorladiÇok teşekkür ediyorum şükür olmak isteyip korkanlar kesinlikle olsunlar gönül rahatlığıyla söyleyebilirim benim gibi korkak sıfır cesaret bir insan olduysa herkes olur acı ağrı minimum idi bem de çok şaşırdım bu kadar az ağrı acı olduğuna 1 kiloya yakın çıktı dokum
Karın bir facia olan arkadaslarım var resmen hayatlarrını zorlaştırıyor en az 15 gun yataktan kalkamamıslardı ,dilerim sizin daha cabuk iyileşir.Doğru haklısnız meme çok rahat gerçekten maaslalah çok iyi bende çok sasrimistim acı siz ağrısız olduğuna karin beni coo zorladi
Yok çok şükür iyiyim ufak işlerimi yapıyorum 2 gündür çokta iyiyimKarın bir facia olan arkadaslarım var resmen hayatlarrını zorlaştırıyor en az 15 gun yataktan kalkamamıslardı ,dilerim sizin daha cabuk iyileşir.
Çok geçmiş olsun Benin’de izlemeye alırmısınIzYok çok şükür iyiyim ufak işlerimi yapıyorum 2 gündür çokta iyiyim
IzliyorumÇok geçmiş olsun Benin’de izlemeye alırmısınIz
Merhaba his kaybı oldu mu meme ucundaHerkese merhaba ben de h sonu 6. Ay kontrolüme gittim, 6,5 ay oldu. Her şey yolunda ve çok memnunum zaten. Albümümü takip edip inceleyebilirsiniz her aşama mevcut :) sağ mememde fındık kadar bir sertlik vardı onu merak ediyordum sordum normalmiş ceviz kadar olduğu da oluyormuş. Zamanla geçer dedi doktorum. Yaşayan varsa paylaşim dedim. Bundan sonra artık bir yıl kontrolüme gidicem. Arada bir girip bakıyorum, forumu takipteyim. İstediğiniz konuda ulaşabilirsiniz.
Bu operasyon için herkese bol pozitiflik ve sabır diliyoruum. Yolun sonu çok güzel ve her şeye değer. :)
Sol geri geldi sağ daha gelmedi. Benim çok ciddi bi hissim yoktu zaten normalde de ameliyat öncesinde o yüzden çok problem etmiyorum. Gelirse gelir :)Merhaba his kaybı oldu mu meme ucunda
Nasil guzel anlatiyosun hislerimin tercumanisin vallaBenin’de izlemeye alırmısınız
sevindim sizin adınıza kaç gun yatakta dinlenmek zorunda kaldınız bende bir süre sonra düşünüyorum cunki.Yok çok şükür iyiyim ufak işlerimi yapıyorum 2 gündür çokta iyiyim