Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet yaa anesteziler neden uzun uzun konusmuyo hicc ben korktugumu soyledikce gulumseyip korkma hicbisi olmucak bukadarcik ..

Beni izlemeye alırmısınız çok geçmiş olsun bende olucam 12 gün kaldı heyecan dorukta

Sevgili @tontriko,

Kullanıcı adım üzerine tıklayarak "MedusaDejavu tarafından gönderilen tüm mesaj içeriğini arattır"a basıp en başımdan süreçlerimi okuyabilirsin.. Benim kadar adım adım sürecini ve sonrasını anlatan bi kaç kişi ya vardır ya yoktur...

Aklına takılan başka şeyler olursa da sorarsın, ama en baştan okumaya çalış mutlaka... Ameliyat tarihim 8 Mayıs 2018..

Sevgiler..

Kızlar 1 saat önce çıktım çok şükür hakikaten korkulacak bir şey yokmuş 7 de hastanede oldum hemşireler damar yolu açtılar kan aldılar sonra imzalamam gereken şeyleri imzaladım ameliyat kıyafetlerimi giydirdiler sonra sedyeye asansördeyken sakinleştirici yaptılar çok iyi geldi heyecanım yatıştı sonrası yok ben de :) uyandırlar uyanmakta biraz zorlandım gözlerimi açamıyordum sonra odaya getirdiler hiç ağrım olmadı ama acım oldu dikiş yerlerim acıyordu ama dayanılmayacak gibi değil benim gibi biri dayandıysa herkes dayanır çok mutluyum direnler takıldı biraz ondan korkum var

Geçmiş olsun canım çok sevindim senin adına.. Süreci bizimle paylaşmaya devam et ara ara

Benide izler misiniz ?

Cok geçmiş olsun. Umarim cok kisa zamanda ve sorunsuz iyilesirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…