- Konu Sahibi ---Lily---
- #31.561
Gecmis olsun bende orda ayaz beye olucaktim ...bbenide izlermisinizIzlerim tabii ben istambul ataşehir estetica da dr uğur özdemir e oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun bende orda ayaz beye olucaktim ...bbenide izlermisinizIzlerim tabii ben istambul ataşehir estetica da dr uğur özdemir e oldum
Evet yaa anesteziler neden uzun uzun konusmuyo hicc ben korktugumu soyledikce gulumseyip korkma hicbisi olmucak bukadarcik ..Günaydın arkadaşlar. Öncelikle herkese verdiğiniz destek için ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Dün hastaneden çıkma koşturması içinde sizi bilgilendiremedim.
Perşembe önce odada üstümü değiştirdiler, varis çorabını giydirdiler. 9:20’de ultrason ile alınacak fibro adenomlar işaretlendi. Sonra odamda estetik cerrah kendi kısmının işaretlemelerini yaptı. 11:00 gibi odada sakinleştiricimi yapıp hemen ameliyathaneye aldılar. Koluma “anestezi direnci”ne dair ayrı bir bileklik taktılar. Normalde sakinleştiriciyle (morfindi zannedersem) beraber odada uyumam gerekiyordu ama hafif sersemlik ve uyku hali yarattı bende sadece, ameliyathaneye girişimi, üşüdüğümü söylediğimi, sıcak hava üfleyen bir alet ile beni ısıttıklarını hatırlıyorum. Sonra maskeyle anestezik maddeyi verdiler. Gözümü açtığımda her şey bitmişti, ağrım acım vs yoktu. Sonrası kesik kesik zaten, önce ayılma odası sonra da odamdaydım. Ayılma odasına eşimin takip ettiği kadarıyla 14:30 gibi gelmişim. Estetik cerrah ve meme cerrahım ayrı ayrı ameliyat sonrası kontrollerimi yaptılar. Çıktığımda bandajlı ve drenler takılıydı, estetikçi bandajların üstüne özel sütyeni de giydirdi. İlk ay gece gündüz takmalıymışım. İlk su, ilk yürüme, ilk yemek sorunsuz geçti. İlk gece ağrım yoktu, bir baskı ve yanma hissi hariç başa çıkılmayacak gibi değildi. Gece boyu zaten damar yolundan sürekli ağrı kesici veren bir alet takılıydı, onun haricinde parasetamol serumu gibi bir şey taktılar ve arada şırınga ile başka bir ağrı kesici ve antibiyotik verdiler. İlk gece ağrısız olsa da zannedersem stres kaynaklı uykusuz geçti. Cuma sabahı yine iki doktorum da kontrole geldi, öğleden sonra çıkışımı onayladılar, sigorta vs işlemlerini halledip akşama doğru ilaç reçetelerimle beraber hastaneden ayrıldım. Pazartesi estetik cerrahla cuma da meme cerrahımla randevularım var.
Sağ tarafım uyandığımdan beri sola göre daha iyi durumda, sağ kolumu rahat hareket ettirebiliyorum. Solda batma ve yanma hissi daha fazla hareket ettikçe. Drenler pazartesi çıkarsa daha rahatlarım galiba. O zamana kadar drenleri boşaltıp, çıkan miktarı not alıyoruz.
Dün gece evde uyumak psikolojik olarak iyi geldi. Yatağın altına birkaç yastık koyarak baş ucumu yükselttik ve sırtımı yastıklarla destekleyerek sabah 4’e kadar fena olmayan bir uyku uyudum. Bugün de evde dinlenmeye devam.
Bu ameliyatı olan herkese tekrar tekrar geçmiş olsun; planlayan herkese de tez zamanda kurtulmalarını temenni ederim, korkulacak bir ameliyat kesinlikle değil. Anestezi konusunda endişe duyanlarımız varsa, anestezi doktoruyla uzun uzun konuşmak gerçekten çok yardım ediyor. Bu aldığım 5. anestezi ve 3 tanesi çok problemliydi ama bu yaşadığım en sorunsuz deneyimdi diyebilirim.
Yine fazlaca uzun yazdım, ama unuttuklarım yazdıklarımdan fazladır herhalde. Sabırla okuyan herkese teşekkürler :) Fotoğraf eklemeye çalışıcam, gerçi değişen pek bir şey yok, sadece bandajların üstüne sütyeni taktılar.
Korkma sakin ben korkudan ertelemekden cokkk pismanimÇok teşekkürler beniz izler misiniz ? Ben de bu çarşamba olacağım çok korkuyorum
Ziyarete geliyim cok yakin bana :)İstanbul Ethica incirli hastanesinde dr burak ersoy a olacağım daha önce olan var mı
Tabikiiii olacak misiniz sizGecmis olsun bende orda ayaz beye olucaktim ...bbenide izlermisiniz
Beni izlemeye alırmısınız çok geçmiş olsun bende olucam 12 gün kaldı heyecan doruktaHerkese merhaba ben de h sonu 6. Ay kontrolüme gittim, 6,5 ay oldu. Her şey yolunda ve çok memnunum zaten. Albümümü takip edip inceleyebilirsiniz her aşama mevcut :) sağ mememde fındık kadar bir sertlik vardı onu merak ediyordum sordum normalmiş ceviz kadar olduğu da oluyormuş. Zamanla geçer dedi doktorum. Yaşayan varsa paylaşim dedim. Bundan sonra artık bir yıl kontrolüme gidicem. Arada bir girip bakıyorum, forumu takipteyim. İstediğiniz konuda ulaşabilirsiniz.
Bu operasyon için herkese bol pozitiflik ve sabır diliyoruum. Yolun sonu çok güzel ve her şeye değer. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php burdan yeni albüm oluşturabilirsinKizlar ben resim koyma isini pek beceremedim yardimci olurmusunuz?
Tabikiiii
Çok teşekkür ederim korkum direnlerin çıkışıLeaa çok geçmiş olsun, en büyük zor dönemeci geçtin. Umarım çabucak, sorunsuz bir şekilde iyileşirsin.
Benide izler misiniz ?Sevgili @tontriko,
Kullanıcı adım üzerine tıklayarak "MedusaDejavu tarafından gönderilen tüm mesaj içeriğini arattır"a basıp en başımdan süreçlerimi okuyabilirsin.. Benim kadar adım adım sürecini ve sonrasını anlatan bi kaç kişi ya vardır ya yoktur...
Aklına takılan başka şeyler olursa da sorarsın, ama en baştan okumaya çalış mutlaka... Ameliyat tarihim 8 Mayıs 2018..
Sevgiler..
Kızlar 1 saat önce çıktım çok şükür hakikaten korkulacak bir şey yokmuş 7 de hastanede oldum hemşireler damar yolu açtılar kan aldılar sonra imzalamam gereken şeyleri imzaladım ameliyat kıyafetlerimi giydirdiler sonra sedyeye asansördeyken sakinleştirici yaptılar çok iyi geldi heyecanım yatıştı sonrası yok ben de :) uyandırlar uyanmakta biraz zorlandım gözlerimi açamıyordum sonra odaya getirdiler hiç ağrım olmadı ama acım oldu dikiş yerlerim acıyordu ama dayanılmayacak gibi değil benim gibi biri dayandıysa herkes dayanır çok mutluyum direnler takıldı biraz ondan korkum var
Drenler gözünü hiç korkutmasın, ufacık sinek ısırığı gibi bir şey sadece. Her gün kendini biraz daha iyi hissedeceksin zaten.Çok teşekkür ederim korkum direnlerin çıkışı![]()
Evet olucam insallahTabikiiii olacak misiniz siz
Tebrik ederim iki ameliyatida olup ustesinden gelmissiniz gerisi kolay insallahh harika gorunuyoTabikiiii olacak misiniz siz