Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese merhaba ben de h sonu 6. Ay kontrolüme gittim, 6,5 ay oldu. Her şey yolunda ve çok memnunum zaten. Albümümü takip edip inceleyebilirsiniz her aşama mevcut :) sağ mememde fındık kadar bir sertlik vardı onu merak ediyordum sordum normalmiş ceviz kadar olduğu da oluyormuş. Zamanla geçer dedi doktorum. Yaşayan varsa paylaşim dedim. Bundan sonra artık bir yıl kontrolüme gidicem. Arada bir girip bakıyorum, forumu takipteyim. İstediğiniz konuda ulaşabilirsiniz.
Bu operasyon için herkese bol pozitiflik ve sabır diliyoruum. Yolun sonu çok güzel ve her şeye değer. :)

Çok teşekkürler beniz izler misiniz ? Ben de bu çarşamba olacağım çok korkuyorum

Aklına geldıkce o sertlikğe masaj yap zamanla dagılacaktır

Yarın ameliyatım var dr 7 de hastanede ol dedi. Yanıma önden düğmeli pijama, su, terlik, ıslak mendil, iç çamaşır alacağım başka bir şeye gerek var mı ? Çok gerginim korkuyorum ama bu ameliyatı olmak zorundayım

Kendi yastığını da al 2 3 gun kalırsan daha rahat edersin. İyi düşün hersey güzel olacak . şimdiden gecmıs olsun.

Şimdiden geçmiş olsun Leaa, ne olduğunu anlamadan olacak bitecek hiç merak etme. Yanına yastık kesinlikle al, eve dönüşte emniyet kemeriyle göğsünün arasına koymak için gerekiyor. Bir de pipet alabilirsin yanına, aneliyat sonrası tam doğrulmadan su içmek için benim işime çok yaradı.

Şimdiden geçmiş olsun Lea bı bakmışsın bitmiş :) Yazdiklarin dışında bir şeye ihtiyacım olmadı. Haberlerini bekliyoruz

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yarın sağsalim çıkarsam buraya yaşadıklarımı yazacağım inşallah

Bebekden once ameliyat olmus ve suan bebek 5 aylik ve emziriyo hatta sagiyo buzluk anne sutu dolu ise baslicak stok yapiyo 3 ay buzlukda saklanabilir yani ben yakinen gordum dedigin gibi hersey kisiye gore degisiyo ..

Benim annemde bicok hastalik oldugundan olamiyo masada kalabilir dedi doktorlar o yuzden yaslilikda istesende olamiyosun bazen ol kizim kurtul benim gibi cekme diyo hep

Cok gecmis olsun sorunsuz iyilesmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…