- 16 Aralık 2018
- 169
- 94
- 18
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
- #31.541
Benide izler mısın cnmm40 oldu hala 1-2 küçük kabuk kaldı onlarda geçsin. Tamamen geçmeden iz tedavisine başlama dedi doktor. Contractubex onerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide izler mısın cnmm40 oldu hala 1-2 küçük kabuk kaldı onlarda geçsin. Tamamen geçmeden iz tedavisine başlama dedi doktor. Contractubex onerdi
Beni de izler misinizBeni izler misiniz?
Çok teşekkürler beniz izler misiniz ? Ben de bu çarşamba olacağım çok korkuyorumHerkese merhaba ben de h sonu 6. Ay kontrolüme gittim, 6,5 ay oldu. Her şey yolunda ve çok memnunum zaten. Albümümü takip edip inceleyebilirsiniz her aşama mevcut :) sağ mememde fındık kadar bir sertlik vardı onu merak ediyordum sordum normalmiş ceviz kadar olduğu da oluyormuş. Zamanla geçer dedi doktorum. Yaşayan varsa paylaşim dedim. Bundan sonra artık bir yıl kontrolüme gidicem. Arada bir girip bakıyorum, forumu takipteyim. İstediğiniz konuda ulaşabilirsiniz.
Bu operasyon için herkese bol pozitiflik ve sabır diliyoruum. Yolun sonu çok güzel ve her şeye değer. :)
Sizin beni izlemeniz yeterli :)Çok teşekkürler beniz izler misiniz ? Ben de bu çarşamba olacağım çok korkuyorum
İstanbul Ethica incirli hastanesinde dr burak ersoy a olacağım daha önce olan var mı
Ethica mi adı tam olarakİstanbul Ethica incirli hastanesinde dr burak ersoy a olacağım daha önce olan var mı
EvetEthica mi adı tam olarak
Duymadım hiç benimki de estetica
Kızarıklığın oldugu resıme bakabılır mıyım skarsa söyleyebılırim sıze
Aklına geldıkce o sertlikğe masaj yap zamanla dagılacaktırHerkese merhaba ben de h sonu 6. Ay kontrolüme gittim, 6,5 ay oldu. Her şey yolunda ve çok memnunum zaten. Albümümü takip edip inceleyebilirsiniz her aşama mevcut :) sağ mememde fındık kadar bir sertlik vardı onu merak ediyordum sordum normalmiş ceviz kadar olduğu da oluyormuş. Zamanla geçer dedi doktorum. Yaşayan varsa paylaşim dedim. Bundan sonra artık bir yıl kontrolüme gidicem. Arada bir girip bakıyorum, forumu takipteyim. İstediğiniz konuda ulaşabilirsiniz.
Bu operasyon için herkese bol pozitiflik ve sabır diliyoruum. Yolun sonu çok güzel ve her şeye değer. :)
Kendi yastığını da al 2 3 gun kalırsan daha rahat edersin. İyi düşün hersey güzel olacak . şimdiden gecmıs olsun.Yarın ameliyatım var dr 7 de hastanede ol dedi. Yanıma önden düğmeli pijama, su, terlik, ıslak mendil, iç çamaşır alacağım başka bir şeye gerek var mı ? Çok gerginim korkuyorum ama bu ameliyatı olmak zorundayım
Şimdiden geçmiş olsun Leaa, ne olduğunu anlamadan olacak bitecek hiç merak etme. Yanına yastık kesinlikle al, eve dönüşte emniyet kemeriyle göğsünün arasına koymak için gerekiyor. Bir de pipet alabilirsin yanına, aneliyat sonrası tam doğrulmadan su içmek için benim işime çok yaradı.Yarın ameliyatım var dr 7 de hastanede ol dedi. Yanıma önden düğmeli pijama, su, terlik, ıslak mendil, iç çamaşır alacağım başka bir şeye gerek var mı ? Çok gerginim korkuyorum ama bu ameliyatı olmak zorundayım
Şimdiden geçmiş olsun Lea bı bakmışsın bitmiş :) Yazdiklarin dışında bir şeye ihtiyacım olmadı. Haberlerini bekliyoruzYarın ameliyatım var dr 7 de hastanede ol dedi. Yanıma önden düğmeli pijama, su, terlik, ıslak mendil, iç çamaşır alacağım başka bir şeye gerek var mı ? Çok gerginim korkuyorum ama bu ameliyatı olmak zorundayım
Bebekden once ameliyat olmus ve suan bebek 5 aylik ve emziriyo hatta sagiyo buzluk anne sutu dolu ise baslicak stok yapiyo 3 ay buzlukda saklanabilir yani ben yakinen gordum dedigin gibi hersey kisiye gore degisiyo ..Katılıyorum.. Kocaman memesi olupta damla sütü gelmeyeni mi ararsın, tahta gibi olup 2 sene emzireni mi ararsın.. Şans işi, biraz hatta nasip diyelim. Bizde meme olayı ırsî. 2 ablam ve annem hepimiz büyük memeliyiz. Ama çocuktan sonra en fenası ben olmuştum. Bana kalsa ablamlar da olmalı ameliyat ama onlar "geçti bizden" gibisinden çok makul bakmıyorlar. Halbuki annemin yengesi 69 yaşında oldu ameliyatını. (onunki anormal ötesiydi. 2 memeden 5kg falan çıkmış)
Küçük ablamın 19 ay arayla 2 bebeği oldu, ilk bebeğinde çocuk boğulur içemezdi, o zamanlar pompa falan hakk getire kadın eliyle sağardı lavabolarda, 2.çocuk iştahlı doğdu değil fazla gelmek 5.aydan sonra mama ilaveli büyüdü. Arada ne oldu, ne değişti? Hiç..
Tabi ki bekarlar için risk. Ama neye göre, kime göre? Yani bu ameliyatı olmayanın garantisi var mı?
Şimdi @SeymaBakan hamile mesela, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. O tecrübelerini paylaşacak inşallah.. Ama yine bir olmaz. Çünkü bildiğim kadarıyla onun ilk çocuğu.. Yani ameliyattan önce çocuğu olup daha sonra ameliyat olup tekrar çocuk sahibi olan birisinden bile yorum alsak birebir olmayacağını kabul etmeliyiz..
Şu başlıkta binlerce kişi ameliyat oldu; hangisin sonucu aynı?
Neyi seçtiğinize karar verin. Her seçim bir kaybediştir.. Ama iyiyi mi kötüyü mü onu sadece yaşayarak siz anlayacaksınız...
(ben pozitif düşünüp "daha bile çok gelir süt, mis gibi.. 'küçük memenin sütü, büyük memenin şehveti olur' derlermiş . Yemişim şehveti bizim sütümüz bol olsun" kafasında olmayı tercih ederdim sizin yerinizde olsam..)
Sevgiler...
Benim annemde bicok hastalik oldugundan olamiyo masada kalabilir dedi doktorlar o yuzden yaslilikda istesende olamiyosun bazen ol kizim kurtul benim gibi cekme diyo hepYa çok güldürdünğz beni sağolun :)) bizde d ırsi lanet olası benım annemde oldu bu amelıyatı capada 4 kg dan fazla aldılar ondan da o yüzden benı desteklıyor
Süt konusuna gelince de ben hiç emmemişim teyzem cocugunu emziremedi vs vs annem de bana şey der dogan büyüyor nasılsa sen kafana cok takıyosan ol bu amelıyatı.
Yazın süt danası gibi gezmekten kuzen düğünlerinde elbise bulamamaktan
Tişört giyerken bile bolunu giymekten sıkıldım acıkcası daha yasım kac
Ama anne olut muyum olursam emzre bilir miyim vicdan yaprmıyım emziremezsem hep bi muamma benım ıcın
Birde kurumsal büyük bi firmada calısıuorum ama anne gibi giyiniyorum kilo 54 memeler 80d asırı kötü duruyor![]()
Cok gecmis olsun sorunsuz iyilesmelerSelamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.