Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Izliyorum ama sizinde izlemeniz lazim. Gecmis olsun. Siz nerede kime oldunuz ?

Kızlar trabzonda ameliyat olan varmı acaba yorumlarınızı okuyorum birbirinize destek olmanız çok hoş banada doktor öneriniz olursa çok memnun olurum .bu arada inşallah hepimiz biran önce sağlığımıza ve hayallerimize kavusuruz

Merhabalar, yukarıda sağda arama kutucuguna trabzon yazarsanız direk ulaşabilirsiniz istedğniz bilgilere, daha hızlı olur diye yazayım dedim

Canım dedıgın şeye baktımda gercekten birebir uyuyor bılmıyordum şaşkınım
Evet görünce hemen anladım zaten. Çünkü bende de oldu. Burda bikaç kişide daha var. NE yazıkki bazı bünyeler yapıyor ve sebebi bilinmiyor. Doktorunla konuş bir ilaç enjekte ediliyor erken dönemde. Gerçi bana oda çok fayda etmedi ama bakarsın sende işe yarar. Yaz gelişmeleri..

Siz anne olduktan sonra mı oldunuz ? Yoksa bekarken mi ? Ben bekarım şu an D cup doktor bana c olur dedi
Ben çocuk işini hallettim canım 2 tane var. Artık düşünmüyorum.
Benim de C cup in en büyük haliydi B cup in en küçük haline kucultuldu. Yani aslında çok büyük degil çok deformeydi. Doktor dikleştirme de yeter dedi. Ben inatla küçültme istedim. Ona rağmen 800 Gr doku ve deri çıktı. Çok büyük olmadığından epey kucultulebildi.
Bu arada kızlar ben ameliyattan bir gece önce regl olmuştum stresten 4 gün erken olmuştu. Narkoz falan 3 gün sürdü bitti. Bu ay 10 gün gecikme oldu hala olmadım. Test yaptım hamile değilim zaten öyle bir ihtimal vermiyorum. Sizin ameliyat sonrası ilk reglinizde kayma yaşandı mı? Doktorlar narkozla alakası yok diyor ama yasayan çok.

Benım tam gununde oldu değişmedı günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…