- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.521
Çok güzel olmuş şu an hangi cup ?Güncel fotoğraflar ekledim kızlar bakabilirsiniz 39. Günüm
Teşekkürler 85B cupÇok güzel olmuş şu an hangi cup ?
HayırDeren2013 sigara kullaniyor muydunuz?
Ne oldugunu bılmıyorum ama Arastırcam dedıgınıResmin altınada yazdım hipertrofik skar bu sanırım. Bazı bünyeler yapıyor.
Canım dedıgın şeye baktımda gercekten birebir uyuyor bılmıyordum şaşkınımNe oldugunu bılmıyorum ama Arastırcam dedıgını
Siz anne olduktan sonra mı oldunuz ? Yoksa bekarken mi ? Ben bekarım şu an D cup doktor bana c olur dediTeşekkürler 85B cup
Merhablar çok haklısınız kayle etmekle ama söyle diyim ben diklestirme yaptırdım bugün 4. Günüm aynı anda karin germe de var bende şunu diyim size Meme hiç bisey mis yani tek o olmuş olsaymış dışarı çıkıp hayatıma tekrar devam edebilir misim o kadar ki etkilemedi ama karin felaket bisey mis seni yatağa mahkum ediyor benim slikon yok diklesti toparlandı şu an iyi görünüyor lar kollarım la sorunum yok çok çok uzağa ve yükseğe uzanmıyorum sadece tavsiye ederim hiç korkmayın hemde de çocuk lar var biir 8 biri 3 yaşında
Merhabalar, yukarıda sağda arama kutucuguna trabzon yazarsanız direk ulaşabilirsiniz istedğniz bilgilere, daha hızlı olur diye yazayım dedimKızlar trabzonda ameliyat olan varmı acaba yorumlarınızı okuyorum birbirinize destek olmanız çok hoş banada doktor öneriniz olursa çok memnun olurum .bu arada inşallah hepimiz biran önce sağlığımıza ve hayallerimize kavusuruz
Merhabalar ben ist ataşehir estetica da oldum herşey den çok memenun kaldım şu an doktorum dan da çok memnunum kont iyi geçti herşey yolunda şu an şükür dr Uğur özdemirIzliyorum ama sizinde izlemeniz lazim. Gecmis olsun. Siz nerede kime oldunuz ?
Çok teşekkür ederim :)Merhabalar, yukarıda sağda arama kutucuguna trabzon yazarsanız direk ulaşabilirsiniz istedğniz bilgilere, daha hızlı olur diye yazayım dedim
Evet görünce hemen anladım zaten. Çünkü bende de oldu. Burda bikaç kişide daha var. NE yazıkki bazı bünyeler yapıyor ve sebebi bilinmiyor. Doktorunla konuş bir ilaç enjekte ediliyor erken dönemde. Gerçi bana oda çok fayda etmedi ama bakarsın sende işe yarar. Yaz gelişmeleri..Canım dedıgın şeye baktımda gercekten birebir uyuyor bılmıyordum şaşkınım
Ben çocuk işini hallettim canım 2 tane var. Artık düşünmüyorum.Siz anne olduktan sonra mı oldunuz ? Yoksa bekarken mi ? Ben bekarım şu an D cup doktor bana c olur dedi
Benım tam gununde oldu değişmedı günümBen çocuk işini hallettim canım 2 tane var. Artık düşünmüyorum.
Benim de C cup in en büyük haliydi B cup in en küçük haline kucultuldu. Yani aslında çok büyük degil çok deformeydi. Doktor dikleştirme de yeter dedi. Ben inatla küçültme istedim. Ona rağmen 800 Gr doku ve deri çıktı. Çok büyük olmadığından epey kucultulebildi.
Bu arada kızlar ben ameliyattan bir gece önce regl olmuştum stresten 4 gün erken olmuştu. Narkoz falan 3 gün sürdü bitti. Bu ay 10 gün gecikme oldu hala olmadım. Test yaptım hamile değilim zaten öyle bir ihtimal vermiyorum. Sizin ameliyat sonrası ilk reglinizde kayma yaşandı mı? Doktorlar narkozla alakası yok diyor ama yasayan çok.
Yaralar tamamen iyileşince. Ben haftaya baslayacagimKızlar kantaron ve iz giderici kremlere ne zaman gectiniz
Kortizonli krem yada iğne veriyorlar izler için Seninki de öyle bişey olabilir. Seni rahatsız ediyorsa kullan istersen kremiBişey demedı bı krem verdı kullanmadım normal dedı ama bana hep fazla abartı gelmeye başladı
Sizin 45 gün mü olmuştu benim 23. Gün bugün 1 ay dolunca başlasam mi acabaYaralar tamamen iyileşince. Ben haftaya baslayacagim
40 oldu hala 1-2 küçük kabuk kaldı onlarda geçsin. Tamamen geçmeden iz tedavisine başlama dedi doktor. Contractubex onerdiSizin 45 gün mü olmuştu benim 23. Gün bugün 1 ay dolunca başlasam mi acaba
Beni izler misiniz?Güncel fotoğraflar ekledim kızlar bakabilirsiniz 39. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?