Göğüs küçültme ameliyatı geçirenler lütfen yardımcı olsunlar :(

Bestetuba

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
33
5
37
Merhaba aranıza yeni katıldım ben 29 yaşundayım 15 aylık bir kızım var evlenmeden önce 95 beden sütyen kullanıyordum şuan 105 yakın ve inanılmaz sarkık boynumda çıkıklık oluştu ve kamburum çıkmak üzere acil ameliyat olmak istiyorum ama günlerdir doktor araştırıyorum iyşce kafam karıştı ..sizden ricam bu ameliyatı olan arkadaşlardan doktor önerileri hangi hastanede ve sürecin nasıl geçtiğini lütfen ihtiyacım yazıcaklarınıza şimdiden teşekkürler...

ben haftaya olacağım sormak istediğin bişey olursa ulaş burdan
Merhaba gecmis olsun oldunuzmu ameliyat tarihe bakinca ertelemediyseniz olmussunuzdur diye dusundum.hangi dra ve nekadara oldunuz acaba.ben 11 yil once kizimin emmesi bittikten sonra kucultturdum.bir yil sonra yavas yavas eski haline geldiler mecburen tekrar olucam birde sedasyonla yani uyutmadan yapiyormu bilginiz varmi narkozdan cok korkuyorum

merhaba.ben istanbul mehmet akif ersoy kalp damar hastanesinde oldum ameliyatımı.sonuctan epey memnunum çok kücük oldu ama olsun çok rahatladım.hastane tek kelimeyle konfor açısından temizlik açısından ve personel açısından harikaydı.narkoz korkum vardı ameliyata girerken çıkarken panik atak geçiriyorum diye bana öyle iyi davrandılarki uyuduğumu anlamadm inanın.başımın altına yastık bile koydular

Merhaba gecmis olsun oldunuzmu ameliyat tarihe bakinca ertelemediyseniz olmussunuzdur diye dusundum.hangi dra ve nekadara oldunuz acaba.ben 11 yil once kizimin emmesi bittikten sonra kucultturdum.bir yil sonra yavas yavas eski haline geldiler mecburen tekrar olucam birde sedasyonla yani uyutmadan yapiyormu bilginiz varmi narkozdan cok korkuyorum

uyutmadan yapılırmı 4,5 saat sürdü ameliyat ama inanın o hastaneye gidecekseniz sakın korkmayın.uyumadan ne sonda taktılar ne ellerimi bagladılar.korkudan tir tir titriyordum narkozu veren bayan çok iyiydi hiç anlamadım olanı biteni

uyutmadan yapılırmı 4,5 saat sürdü ameliyat ama inanın o hastaneye gidecekseniz sakın korkmayın.uyumadan ne sonda taktılar ne ellerimi bagladılar.korkudan tir tir titriyordum narkozu veren bayan çok iyiydi hiç anlamadım olanı biteni
Cok sevindim sizin adiniza.ben halen olamadim para geldiginde hemen randevu alicam.benimde en buyuk korkum uyutulmak oldugu icin sedasyonla istiyordum ama bir dr yapiyordu bildigim oda cok pahaliydi.ayni korkuyu yasiycam sanirim mecburen kucuk yapmalarinada ayrica sevindim birazda omrunuzu ay nekadar kucuk goguslerin yorumlariyla gecirin ne guzel

ben haftaya olacağım sormak istediğin bişey olursa ulaş burdan

Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum ama önce hangi bölümde randevu almam gerekli plastik cerrahi mi,yönlendirme heyet raporu vs onlar mı yönlendiriyor?Bir de ben anadolu yakasındayım sizin de dediğiniz hastane nerede acaba teşekküler

merhaba.ben istanbul mehmet akif ersoy kalp damar hastanesinde oldum ameliyatımı.sonuctan epey memnunum çok kücük oldu ama olsun çok rahatladım.hastane tek kelimeyle konfor açısından temizlik açısından ve personel açısından harikaydı.narkoz korkum vardı ameliyata girerken çıkarken panik atak geçiriyorum diye bana öyle iyi davrandılarki uyuduğumu anlamadm inanın.başımın altına yastık bile koydular
Mrb ben olduğunuz ameliyatın fiyatını öğrenmek istemiştim de

Gecmis olsun canim basarili bir ameliyat olmus peki sonrasinda sarkma agri veya hissiyat sorunu olustumu?

O hastanede estetik varmı bendede narkoz korkusu çok panık atagım var ücretlimi oldunuz

X