• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme ameliyatı geçirenler lütfen yardımcı olsunlar :(

Bestetuba

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba aranıza yeni katıldım ben 29 yaşundayım 15 aylık bir kızım var evlenmeden önce 95 beden sütyen kullanıyordum şuan 105 yakın ve inanılmaz sarkık boynumda çıkıklık oluştu ve kamburum çıkmak üzere acil ameliyat olmak istiyorum ama günlerdir doktor araştırıyorum iyşce kafam karıştı ..sizden ricam bu ameliyatı olan arkadaşlardan doktor önerileri hangi hastanede ve sürecin nasıl geçtiğini lütfen ihtiyacım yazıcaklarınıza şimdiden teşekkürler...

Merhaba Beste Tuba. Kızım şuan 16 aylık oldu.hamilelik öncesi 85 beden inanılmaz güzel göğüslere sahiptim. 3 Mart 2016 Gününe kadar sarkmış,105 beden,bakamadığım göğüslere sahiptim.ve mutsuzdum. Veya mutlu olduğumu sanıyordum. 3 Mart 2016 günü milat benim için. Tekrar güzel günlerime döndüm. Korkuyordum ameliyat olmaktan. Oldum ve bitti. Şuan sana anlatamam enerjimi. Sürekli Gülümser haldeyim. Ve Hafif. Doktorum ÖZERK DEMIRALP. Muhteşem bi adam. Kendimi ona emanet ettim. Sonuç MUTLULUK.

Valla bende araştırıyorum Can'ım Antalya'da bilen varsa yazsın banada benide düzleşmem var gece uyuyamıyorum inş kurtuluruz

Kızlar merhaba, fikir vermek amacıyla yazıyorum 6 yıl önce meme küçültme ameliyatı geçirdim. 28 yaşındayım şu an. Ankara Numune hastanesinde amaeliyat oldum. TadığımızIn aracılığıyla bi doktorla tanıştım ismini unuttum maalesef şimdi. Meme uçlarımda biraz his kaybı yaşadım ama çok şükür önemli bi rahatsızlık yaşamadım sonrasında. Kısa boylu bi bayanım ve büyük göğüs gerçekten çok büyük sıkıntıydı. Ne kıyafet bulabiliyordum istediğim gibi , ne de mutluydum. Şimdi 85 beden sutyen kullanıyorum yine çok küçük değil ama sırt ve boyun ağrılarım azaldı. ameliyattan önce resmen kambur gezmişim. Şimdi çok rahatım bin şükür. Ameliyat sonrası ilk zamanlar ağır şeyler kaldırmamaya çalıştım. Spor bi süre yapmadım.

Selam arkadaşlar bende 3 ay önce asia Minor arkadaşımız gibi dr ÖZERK DEMİRALP e göğüs küçültme ameliyati oldum. Basta çok tedirgindim ve korkuyordum Özerk beyin vermis oldugu pozitif enerji ilgi alaka beni çok ikna etti suan aldigim sonuc inanın mukemmel 85 beden ve dimdik göğüslerimle biran once yaz gelsin istiyorum.Hicbir sorun yasamadım dikis izlerim en alt seviyede hic agrim sancım olmadı.Göguslerinin mükemmel olmasını isteyen arkadaslarima biran önce bu ameliyatı olmalarını ve DR ÖZERK DEMİRALP i tavsiye ediyorum çünkü gercekten su an cok mutluyum

Slm arkadaslar sbl ece nin coookkk yakın arkadasıyım onun meme ile ilgili sıkıntılarına birebir sahittim en sonunda Dr Özerk Demiralp adında bir doktor buldugunu söyledi görusmeye gitti ve Özerk beyin samimiyetine ve isindeki basarılarını dikkate alarak o an karar verdi suan sonuc muhtesem heveslenmedim desem yalan olur operasyon sonrasıda cok iyiydi ertesi gün kutlamaya bile gittikDr Özerk Demiralp in ellerine sağlik

Back
X