arkadaşlar öncelikle sunu sölemek istiyorum doğru yrden konu açp açmadğmı bilmiyorum ama umarm doğru yerdeymdr.. 16 yaşındaym ve göğüslerim normalden fazla küçük doğrusunu söylemek gerekirse hçç yok gibi bişey.. geçenlerde dikat ettim 12 yaşnda bi çocuğn bile göğüsleri bnden daha büyük.. doğrusu bu durum beni çok rahatsz ediyor. sürekli şu büyük gösteren südyenlerden takıyorum ama çok rahatsz edici.. sorularıma gelicek olrsak 1) göğüs kaç yaşna kadar büyür 2. bnmle aynı durumda olanınız varmı bunu bilmem lazım çok önemli 3. geçenlerde bi yerde okudum südyen takınca göğüs büyümüyomuş doğrumu bide ne yapmam lazm ??? şimdiden teşekkür ederim
içimi rahatlattın birazda olsa gerçekten teşekkür ederim :) ama ne biliyim gerçekten zor bi durum.. kendimi genç kız gibi bile hissetmiyorum şuan.. dışarı çıkıp üstüme başıma bişeyler almak bile istemiyorum çünkü hiçbirinin içinde güzel görünmüyorum..acaba doktora gitmem gerekirmi ??
16 yaşından sonra çok da byyecegini sanmıyorum. Ben de 22 yaşındayım göğüslerim küçüktr. Destekli kullanırım. 70 - 75 kullanıyorum. Ama nedense bunu hiç kompleks etmedim. Sen de takma bence. tabi hiç yok gibi bişeyse doktora danışmak gerekiyor. Kiloyala da alakalı biraz. Eğer çok zayıfsan ondanda olabilir. 6- 7 kilo almak göğüslerini biraz olsun byütür. Gerçi herkes kiloyu farrklı şekilde alıyor kimisi kalçadan kimisi göbekten. Fizik yapınla da alakalı. Ama dediğim gibi doktora danış. Her şey normal derse bunu kafaya takma. İnan ki 3 gunluk dunyada buna takmayı değmez. Televizyonlarda gördüğümüz 90 beden göğsl kadın olmak zorunda değiliz.
aynı sorun bende de var 15 yasındayım ben. 70A kullanıyorum. aynen dedigin gibi 12 yasında benden daha buyuk olanlar var sinir bozucu evet ama kabullendim artık. herkes aynı degildir. cok buyuk olmasındansa kucuk olmasını tercih ederim.
benimde çok küçükdü evliyim hala çok büyümedi hamileyim hala büyümedi ama sorun etmemelisin bence tatlım genetik faktörler önemli
beni korkuttun açıkçası doktora gitmeyi düşünüyodum ama sonra birazdaha zamana bırakmaya kararvermiştim açıkçası kafam karıştı şimdi( buarada 170 boyundayım 1 ay önce falan 46 kiloydum şimdilerde kilo aldım 50 kiloyum ama göğüslerimde bideğişiklik farketmedim büyük boyutta sadece arada ağrı ve acı oluyo)
canım benimkide öyle ya 18 yaşındayım kücücük
ben de senin yaşındayken çok sorun etmiştim bir şeyler kullanmıştım ama fayda göremedim
şimdiyse umrumda değil aradan çok zaman geçmemesine rağmen.
seni çok iyi anlıyorum canım, ama açıkçası çok da önemi yok
genetikten ziyada hormonalde olabilir.
acı gerçek ama artık büyüme yaşını tamamlamışsın 12 yaşımdaki gögüslerim neyse halen onlarlayım ve ben 25 yaşında 5 yıllık evliyim çocuk için birçok hormon ilacı aldım hiç etkilenmediler kilo alırsam 80 verirsem 75 maalesef minnacıklar ama artık üzülsemde yapacak birşey yok.
zamanla sende alışırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?