göğüs kanseri son dönemde aldı başını gidiyor

Canım bende de var aynı durum ve ben de doktora gitmeye çekiniyorum ama ne kadar erken davranılırsa iyidir erken teşhis çok önemli çünkü bence cesaretini topla ve bir doktora görün inşallah zararsızdır

Benden fazla korkan endişelenen olmazdı heralde günlerce kansermiyim ölcem mi sevdiklerimden ayrılcam mı dıye dıye kendime zindan ettim.Planlar bile yaptım :) Ama herşey gidip sonucu öğrenene kadardı.Evet kistlenirim varmış ama zararsızmış 3 ayda bir kontrole gideceğim.Bence sende doktora git en azından kontrol altında olursun.Allah korusun öyle birşey olsa bile erken teşhişte kurtulma oranları çok fazlaymış.Cesaretin topla ve git.

Canım bende de var aynı durum ve ben de doktora gitmeye çekiniyorum ama ne kadar erken davranılırsa iyidir erken teşhis çok önemli çünkü bence cesaretini topla ve bir doktora görün inşallah zararsızdır

teşekkür ederim :) içimi rahatlattınız :) bundan 1,5 yıl önce falan gittiğimde zararsız kistmiş demişti doktor... bu konuyu açtığımda ağrım çok vardı,elime topacıklar geliyordu ama çok geçmedi adet oldum :) şu anda ağrım var gene ama kist gelmiyor elime... ama gene de bir gün annemle gideceğim doktora...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…