Goğus implant hastaligi gercekmi

Resha

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
3
1
29
Salam. Kizlar ben Azerbaycandan yaziyorum goğus implanti yapdirmak istiyorum.. Burda yazilanlarin bir cok kismini okudum. Ancak yinede cok tedirginim. Goyus buyutme ameliyyatindan sonra hasta olanlar varmiş. Bu beni korkuduyor. Facebook breat implant deye qruplar var minyonlarla hanim implandan hastalandigi icin hasta oldugu icin. Cikarmislar. Doktorlar. Onlarin psikolojik hasta oldugunu soyluyor.bu hastalik gercekden varmi. Goğusum cok kucik 32 A yok gibi. Kafam cok kariwik hem istiyorum yapdirmak. Hemde yatdirib hasta ola bilme olasiligi beni sikiyor.lutfen bana yardimci olun. Onceden tewekkir ederim hepinize

Merhaba,alcl (lenfoma)hastalığından mı bahsediyorsunuz yoksa diğer implant hastalığından mı? Bende okudum o yazıları,evet var bu hastalık! Hastalar implantı çıkarttırdıktan sonra düzeliyorlar,bu ne demek oluyor böyle bişey var.Ama bu hastalık hemen çıkmıyor ve herkeste de görülmüyor.bir de şöyle söyleyeyim ne kadar küçük taktırırsan o kadar az risklerini görürsün.cc arttıkça işin de o kadar zorlaşır.ha ben kocaman taktırdım hiç de birşey olmadı memnunum 15 yıl kullandım diyen varsa o da onun şanslı bir kul oluşundandır.eğer maddi durumun elveriyorsa,protez ameliyatının ağrılarını göze alıyorsan dene derim.zaten bir protezin kullanım süresi en fazla 15 yıl.15 yıldan sonra ya yenilenmesi yada çıkarılması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…