Göğüs İmplant Hastalığı (BII)

Teşekkür ederiö söylediniz doktorlara baktım sadece refik bey istanbul’da sanırım . Bana yakın da . Refil bey bu konuda iyi mi bilginiz var mı ? Ona gidebilirim .
Anadolu yakasinda olmasi lazim yeri.iyi hekimdir.guvenebilirsiniz.prof birde.iletisime gecin yardimci olacaktir.antalyadada yerleri var.benim ameliyatimi kardesi yapti

Uzun süredir burada meme implantı çıkarma işlemleri deneyimlerini takip etmeye çalışıyorum. 7 yıl önce taktırdım ve her gün pişmanlık yaşıyorum. eski küçük ve sarkık halini özlüyorum. Ben implantlarımı tamamen çıkarttırmak ve artık ne kadar kaldıysa dokuyu toparlasın diye dün bir dr ile görüştüm. Kas altı kapsülünü alamam akciğere zarar verebilir, kanar, acı duyarsın ve toparlasak da meme şeklin bozuk olur sadece üstteki kapsülü alırız dedi. göğüste bir sürü fibrokistlerim de var. Kas altı kapsülün kalması ne demek? hiç bir fikrim yok bu konuda ne dersiniz.

Hiçbir fikrim yok ama benim de kas altı idi . Benim 8 yıldır vardı . Çıkarttırdım nisanda . Kapsül azdı benim temizledim dedi doktor . Eski haline döndü göğüslerim . Sadece azcık daha sarkık

Neden pişmansınız?

implant cikarma islemini her doktor yapamiyor. hangi sehirdesiniz? ankara'da prof. dr. suhan ayhan var, web sitesine bakin isterseniz. implantin, arada birikmis bakterilerin ic organlariniza yayilmamasi amaciyla en bloc yontemiyle (yani kapsulle implantin birlikte) cikarilmasi daha sonra seroma vs yasamamaniz icin onemli.

Hiçbir fikrim yok ama benim de kas altı idi . Benim 8 yıldır vardı . Çıkarttırdım nisanda . Kapsül azdı benim temizledim dedi doktor . Eski haline döndü göğüslerim . Sadece azcık daha sarkık
Kime çıkarttırdınız merak ettim ? 8 yıl sonra peki cildiniz nasıldı

Silikondan vazgectim sanirim artik kewinlikle yağ enjeksiyonu yaptıracagim.acaba yüz dolgulari da boyle etki yapiyor mu?yuzumde dolgularim var eridiginde yaptirmasam mi?cunku ara ara yuzumde su dolu kabarciklar cikiyor ve geciyor

Çıktıktan sonra meme nasıl görünüyor acaba benim yapılmadan önce çok kötüydü buruş buruş acaba çıkartınca nasıl oluyor

Merhaba size mesaj atamiyorum

Neden pişmansınız?
Bana ait olmayan madde ile yaşamak, heran sorun olup çıkartmak gerekirse neler yaşarım kaygıları.... veeee gerçekten haklıymışım. Keşke yaptırmadan önce bir psikolağa gitseymişim. 4 gündür kapsüllerin kaburgalarımdan kazınma ağrılarını çekiyor olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…