- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
-
- Konu Sahibi PilatesGuru
Ben o ihtimalide konustum doktorla cok cok nadir dedi.nasil olcak bilmiyorum benimde hic memem yoktu muhtemelen benimkilerde pek içaçıcı görünmeyecek ama şu cektigimiz eziyetin yaninda pekde umrumda degil açıkcası.kol agrisi gogus agrisi yasamaktan biktim.bide üzerine ani alerjiler gercekten bunaltti beni.tabii ki dusundim ama derimin birbirine yapisma ihtimali oldugu soylenince goze alamadim. zaten "her turlu komplikasyon riski" diye bahsettigim sey de o.
Sizin yanmalar agrilar gectimi pekiBirde 11 yıl içinde şimdi yaşadığınız problemler var mıydı kol omuz ağrısı yanma gibi şeyler..ben taktırdıktan 1 ay sonra başlamıştı tetkiklerde fıtık dışında hiçbirşey çıkmamıştı.benimkide kas altıydı.belki ondandır diye düşündüm sizin ilk ameliyat kas üstüydü.
Öyleymis ben duymadim ama olsa ne olcak yeni taktircaklara haber verilcek onlarinda cogu bana bisey olmaz der eski yaptiranlar ne olacak belirtileri var belki ama meme implant hastaligindan haberi bile olmiycakKabul ettiler canım.aciklamada yapildi.hatta uzunca bir semptom listeside yayımlandi.isin maddi boyutuna fda karismaz gibime geliyor neticede ürünü onlar üretmiyor.implant üreticilerine peşpeşe dava açılır muhtemelen doktorlarada dokunulmaz neticede aciklama yeni yapildi.ama bundan sonra cerrahların hastalara bilgi vermesi zorunlu oldu.
Saglik görüntüden cok ama cok daha onemli ve takmayin kafaniza benimki 15 ay kaldi ve sarkma yok sadec birazdaha kuculdu gibi gelio eski halinden yada buyuge gozum cabuk alistiBen o ihtimalide konustum doktorla cok cok nadir dedi.nasil olcak bilmiyorum benimde hic memem yoktu muhtemelen benimkilerde pek içaçıcı görünmeyecek ama şu cektigimiz eziyetin yaninda pekde umrumda degil açıkcası.kol agrisi gogus agrisi yasamaktan biktim.bide üzerine ani alerjiler gercekten bunaltti beni.
Çıkarınca geçti evet..ama gerçek miydi psikolojik miydi diye düşünüyorumSizin yanmalar agrilar gectimi peki
Ağrının yanmanın psikolojigi olmaz diyen bir estetik cerrahla gorusmustum ondan sonra fizik tedaviye basladim zaten.ama benim kendi cerrahim psikolojik demiştiÇıkarınca geçti evet..ama gerçek miydi psikolojik miydi diye düşünüyorum
Bende zaten meme yoktuSaglik görüntüden cok ama cok daha onemli ve takmayin kafaniza benimki 15 ay kaldi ve sarkma yok sadec birazdaha kuculdu gibi gelio eski halinden yada buyuge gozum cabuk alisti
Kesinlikle öyle olacak zaten.burda basbas bagiriyoruz ama riske değer diyor kadınlarımız valla bana bir allahin kulu bu risklerden bahsetseydi degil slikon taktirmak cerrahin kapisindan bile gecmezdim simdi doktor doktor dolasiyo olmazdim.malesef guzellik algısı birazda özgüven sorunu olunca herseyi göze alabilecek kapasitemiz var kadınlar olarak.bizde guZel olalim özgüvenimiz yerine gelsin diye yaptirdik sağlik elden gitti.neyseki geri dönüsü var biraz deformeyle kurtarıcaz insallahÖyleymis ben duymadim ama olsa ne olcak yeni taktircaklara haber verilcek onlarinda cogu bana bisey olmaz der eski yaptiranlar ne olacak belirtileri var belki ama meme implant hastaligindan haberi bile olmiycak
senin ama 1 sene daha olmadi degil mi? o durum uzun zaman kullanip dokusu olmayanlar da yasaniyormus daha cok. birkac ay sonra eskiye donersin bence. kendi adima aklima soyle bir cozum geliyor. o noktaya gelirsem eger diyetisyen kontrolunde kilo almak. bunlari dusunur oldum iste...Ben o ihtimalide konustum doktorla cok cok nadir dedi.nasil olcak bilmiyorum benimde hic memem yoktu muhtemelen benimkilerde pek içaçıcı görünmeyecek ama şu cektigimiz eziyetin yaninda pekde umrumda degil açıkcası.kol agrisi gogus agrisi yasamaktan biktim.bide üzerine ani alerjiler gercekten bunaltti beni.
Valla 2 meme icin kilo almak pek bana göre degil.zaten bizim spor gecmisimizden ötürü istesekde cok kilo alamiyoruz.senin o sansın var bende oda yok.benimkiler 11 aydir bende.isin kötüsü 11 ayda 2 ameliyat oldum fiziktedavicime kalsa 1 sene daha ameliyat olmami istemiyor cok buyuk risk dedi bir daha kasları hırpalarsak zor tedavi olur dedi.beynim yandı yeminle aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.çıkartmaya kalksam belki spor hayatim bitecek çıkartmasam bu sacma sapan hastaliklarin gecip gecmeyecegi belli değil gercekten beynimde vucudumda ruhumda yoruldusenin ama 1 sene daha olmadi degil mi? o durum uzun zaman kullanip dokusu olmayanlar da yasaniyormus daha cok. birkac ay sonra eskiye donersin bence. kendi adima aklima soyle bir cozum geliyor. o noktaya gelirsem eger diyetisyen kontrolunde kilo almak. bunlari dusunur oldum iste...
Spor hayatin bitmez merak etme sadece biraz ara vermiss olursun ben cikardiktan 6 ay sonra basladim arada takir tukur sesler gelio kollarimdanValla 2 meme icin kilo almak pek bana göre degil.zaten bizim spor gecmisimizden ötürü istesekde cok kilo alamiyoruz.senin o sansın var bende oda yok.benimkiler 11 aydir bende.isin kötüsü 11 ayda 2 ameliyat oldum fiziktedavicime kalsa 1 sene daha ameliyat olmami istemiyor cok buyuk risk dedi bir daha kasları hırpalarsak zor tedavi olur dedi.beynim yandı yeminle aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.çıkartmaya kalksam belki spor hayatim bitecek çıkartmasam bu sacma sapan hastaliklarin gecip gecmeyecegi belli değil gercekten beynimde vucudumda ruhumda yoruldu
Ve bu amaliyati ne kadar cok ertelersen o kadar sorunlarin cogalacak yeni septomlarla ugrasacalsin bir an once cikar ve saglikli olmaya basla bugun cikarsan bir yila tam iyilesmis olursun bir yil sonra cikarsan bir yil hem aci cekicen hem iyilesmeye yeniden basliycanSpor hayatin bitmez merak etme sadece biraz ara vermiss olursun ben cikardiktan 6 ay sonra basladim arada takir tukur sesler gelio kollarimdanama spor cok iyi geldi bana rahatlatti
Bende ufaktan baslad catır çutur sesler esliginde biraz vucudu guclensireyim ameliyata kadar en azindan yoksa kireclencek heryerimSpor hayatin bitmez merak etme sadece biraz ara vermiss olursun ben cikardiktan 6 ay sonra basladim arada takir tukur sesler gelio kollarimdanama spor cok iyi geldi bana rahatlatti
Bence sağduyunuzu dinleyin...size tek tavsiyem bu olur...P PilatesGuru merhaba, konuyu takip ediyor musun hala? yaşananları görmezden gelip şansımı denemek istiyor bi yanım halasen neye karar verdin? bu zamana kadar hep süt verme bitsin diye diye idare ettim evlendiğimden bu yana, yaş 35 oldu artık. yaptırma tarafım ağır basmakla birlikte sağduyuma da kayıtsız kalamıyorum
Ameliyatinizi oldunuz mu acaba? Bende de Allergan 410 FF protez var. Zaten bir sene once yapan doktorumdan email gelmisti bu protezlerin toplandigina ve daha yuksek risk tasidigina dair. Zaten protezlerimden biri yerinden cikti gecen sene. Tekrar ayni yere sokmam neredyese bir hafta surdu masajla falan. Eger orijinal doktorum degistirirse, yeni protez icin ucret almiyorlar. Ama doktorum Kanada'da ve ben su anda Izmir'deyim. Suhan beyin asistani ile gorustum ama ucret bilgisi vermiyorlar, fakat bu tip ameliyatlari surekli yaptigini soyledi asistani. Protez fiyatini Allergan ile gorusebilirsiniz dedi. Turkiye'de Allergan'in yeni protezin ucretini karsilamasini hic duymadik dedi. Ama Kanada'da her zaman karsiliyorlar. Bunu biliyorum.evet kendisiyle telefonda görüştüm. ben antalyada yaşıyorum ankaraya gitme imkanım şuan yok. antalyada bulamazsam birilerini ameliyatımı yapacak ozaman sühan beyle görüşüp ona gidip olabilirim ameliyat.teşekkür ederim size
Ameliyatinizi oldunuz mu acaba? Bende de Allergan 410 FF protez var. Zaten bir sene once yapan doktorumdan email gelmisti bu protezlerin toplandigina ve daha yuksek risk tasidigina dair. Zaten protezlerimden biri yerinden cikti gecen sene. Tekrar ayni yere sokmam neredyese bir hafta surdu masajla falan. Eger orijinal doktorum degistirirse, yeni protez icin ucret almiyorlar. Ama doktorum Kanada'da ve ben su anda Izmir'deyim. Suhan beyin asistani ile gorustum ama ucret bilgisi vermiyorlar, fakat bu tip ameliyatlari surekli yaptigini soyledi asistani. Protez fiyatini Allergan ile gorusebilirsiniz dedi. Turkiye'de Allergan'in yeni protezin ucretini karsilamasini hic duymadik dedi. Ama Kanada'da her zaman karsiliyorlar. Bunu biliyorum.
Su anda COVID riskinden dolayi en az 20 gun Ankara'da kalmam gerekebilecegini soyledi. Muayene'den once en az 4 gun karantinada bekletiyorlar. Sonra muayene edip tarih veriyorlar. Ameliyattan 5 gun once ve tekrar 3 gun once COVID testi yapiyorlar. Ama bu ameliyati Turkiye'de en iyi yapan Suhan bey ise ona giderim yine. Fakat biraz daha fazla bilgi edinmeden karar vermek cok zor.
Baska protezini cikartan arkadas var mi acaba? Ameliyatinizi kim yapti? Memnun kaldiniz mi
Ben sonunu pek iyi okumamisim 20 gun mu ankarada kalmak aman allahim Insallah yaza kadar hersey duzelir cunku ben iki uc gun anca kalabilirim ankarada boyle giderse korona asisi cikmadan olamiycam heralde amaliyatiAmeliyatinizi oldunuz mu acaba? Bende de Allergan 410 FF protez var. Zaten bir sene once yapan doktorumdan email gelmisti bu protezlerin toplandigina ve daha yuksek risk tasidigina dair. Zaten protezlerimden biri yerinden cikti gecen sene. Tekrar ayni yere sokmam neredyese bir hafta surdu masajla falan. Eger orijinal doktorum degistirirse, yeni protez icin ucret almiyorlar. Ama doktorum Kanada'da ve ben su anda Izmir'deyim. Suhan beyin asistani ile gorustum ama ucret bilgisi vermiyorlar, fakat bu tip ameliyatlari surekli yaptigini soyledi asistani. Protez fiyatini Allergan ile gorusebilirsiniz dedi. Turkiye'de Allergan'in yeni protezin ucretini karsilamasini hic duymadik dedi. Ama Kanada'da her zaman karsiliyorlar. Bunu biliyorum.
Su anda COVID riskinden dolayi en az 20 gun Ankara'da kalmam gerekebilecegini soyledi. Muayene'den once en az 4 gun karantinada bekletiyorlar. Sonra muayene edip tarih veriyorlar. Ameliyattan 5 gun once ve tekrar 3 gun once COVID testi yapiyorlar. Ama bu ameliyati Turkiye'de en iyi yapan Suhan bey ise ona giderim yine. Fakat biraz daha fazla bilgi edinmeden karar vermek cok zor.
Baska protezini cikartan arkadas var mi acaba? Ameliyatinizi kim yapti? Memnun kaldiniz mi?