• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs hastalıkları

morkity-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.129
1.321
83
29
merhaba kızlar. hırıltılı solunum sıkıntısı çekiyorum. her an değil ama genel olarak yaşıyorum. evim 3. katta ve merdivenle çıkıyorum asansör yok. eve ulaştığımda nefes nefese kalıyorum. ve dün sabah söylemesi ayıp balgam çıkarttım sabah. rengi griydi. komple gri değil şeffaf, içinde kıl gibi siyahlı grili çizgiler vardı. yarın sbaha randevu aldım göğüsten ama korkuyorum. sigara içiyorum. bırakma kararı aldım ama yapamadım fakat çok azalttım. çok evhamlıyım internetten bakıyorum koah falan diyor temelli kafama takıyorum. başına gelen var mı yardımcı olabilecek :(

Biz buradan teşhis koyamayız doktora gidin en doğru bilgiyi o verir size. İnternette her yazılana takılmayın bir sürü gereksiz ve yanlış bilgi var. En kısa zamanda doktora gidin ve isterse gerekli tetkikleri yaptırın.

merhaba kızlar. hırıltılı solunum sıkıntısı çekiyorum. her an değil ama genel olarak yaşıyorum. evim 3. katta ve merdivenle çıkıyorum asansör yok. eve ulaştığımda nefes nefese kalıyorum. ve dün sabah söylemesi ayıp balgam çıkarttım sabah. rengi griydi. komple gri değil şeffaf, içinde kıl gibi siyahlı grili çizgiler vardı. yarın sbaha randevu aldım göğüsten ama korkuyorum. sigara içiyorum. bırakma kararı aldım ama yapamadım fakat çok azalttım. çok evhamlıyım internetten bakıyorum koah falan diyor temelli kafama takıyorum. başına gelen var mı yardımcı olabilecek :KK43:

hamilemisiniz çünkü gögüs dok. sigara bırakma ilacı yazıyor bırakın bence sağlık önemlı. koah kronik obstrik akciger hastalığı veya ASTIM başlangıcı olabilir.

Biz buradan teşhis koyamayız doktora gidin en doğru bilgiyi o verir size. İnternette her yazılana takılmayın bir sürü gereksiz ve yanlış bilgi var. En kısa zamanda doktora gidin ve isterse gerekli tetkikleri yaptırın.
yarına randevu aldım gideceğim. sadece tecrübeli var mı aranızda diye merak ettim

hamilemisiniz çünkü gögüs dok. sigara bırakma ilacı yazıyor bırakın bence sağlık önemlı. koah kronik obstrik akciger hastalığı veya ASTIM başlangıcı olabilir.
yok hamile değilim. astım şüphem var ama koahtan oldukça korkuyorum

yok hamile değilim. astım şüphem var ama koahtan oldukça korkuyorum
sigara yı yol yakınken bırakın bence astım ilerledikçe koah çevirebilir. sigara astım olan hastaları zaman içerisinde merdiven çıkamama uzun,yol yürüyemez , sıcak banyoda yapamaz hale getiriyor bir çok zararı var en sonunda akciger kanserine kadar götürüyor rahmetli babam bu evlerin hepsini yaşadı en son kemoterapi gördü vefat ettin ciğerler soba bacası gibi olmuştu .. inş siz şifa bulursunuz.

Back