- 3 Eylül 2014
- 201
- 108
- 63
- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
-
ama adetim düzensiz. yani kaç gün sonra adet olurum bilmiyorum. varsa çıkar mı acaba? idrar testi yapsam çıkmaz mı? cevabın için çok teşekkür ederimMerhaba
Yerleşme kanaması olabilir pembe akıntın. İnşallah hamilesindir. Göğüs hassasiyeti hamilelik belirtilerinde bir tanesinir. Bence kan testi yaptırmalısın.
ama adetim düzensiz. yani kaç gün sonra adet olurum bilmiyorum. varsa çıkar mı acaba? idrar testi yapsam çıkmaz mı? cevabın için çok teşekkür ederim
evet işte ağustosun 5inde olmustum 6 gün sürer adetlerim bu da 6 gün sürdü. 29 ağustosta da pembe akıntı geldi. şimdi de göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum.Rica ederim canım da idrar testi yapsan çıkmaz adet günün geçmesi lazım. Adet günün geçmeden ancak kan testi ile öğrenebilirsin. Geçen ay adet oldun mu ? Olduysan kaçında oldun ?
evet işte ağustosun 5inde olmustum 6 gün sürer adetlerim bu da 6 gün sürdü. 29 ağustosta da pembe akıntı geldi. şimdi de göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum.
cok tesekkur ederim. beklemek çok zorAnladım canım. Bu ayın 5 ine kadar bekle bakalım eğer hala adet olmazsan evde idrar testi yaparsın. Eğer idrar testinde çıkmadıysa ve hala adet olmadıysan bir hastanede veya sağlık ocağında kan testi yaptır derim.
cok tesekkur ederim. beklemek çok zor
sağlık ocağı yapıyor mu bhcg? aile hekimi onayı olmasına gerek var mı?Rica ederim canım. Eğer beklemek istemiyorsan yarın git en yakın sağlık ocağına kan testi yaptır b- hcg ne bakılsın :)
İnşallah hamile kalırsın... Eylül ayı uğurlu gelir. Allah isteyen herkese versin bebiş :) bende çok istiyorum, biliyorum beklemek çok zor ama beklemekten başka yapacak bir şey yok. Dediğim gibi beklemek istemiyorsan yarın test yaptırabilirsin. Kan testinde kesin çıkar.
sağlık ocağı yapıyor mu bhcg? aile hekimi onayı olmasına gerek var mı?
yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum. çünkü bugüne kadar hemen hemen her ay yaptırdım hep negatif çıktı artık üzülmek istemiyorumSağlık ocağı yapar tabi. Git en yakın sağlık ocağına sıra al hangi hekim senin aile hekiminse. İçeri girdikten sonra ben bhcg istiyorum kanda gebelik bakılmasını istiyorum demen yeterli. Yaparlar merak etme canım.
rabbim sana da hayırlı bir zamanda versin inşaallah
yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum. çünkü bugüne kadar hemen hemen her ay yaptırdım hep negatif çıktı artık üzülmek istemiyorum
5 eylule kadar olmazsam evde test yapicam
Pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir canim bi kan tahlili yada test falan yap istersen inşallah hamissindir:)selam kızlar az önce üye oldum nolur cevap yazınsat 5 ağustos adetlerim düzensiz 35-65 gün arasında değişiyor. eşimle 23 ağustosta birlikte olduk ve 28 ağustosta rahimde kasıklarda ani sancılar oldu bıçak batması gibi. tuvalete girdiğimde peceteye akıntıyla beraber açık pembe kan geldi. adet olacam sandım ama olmadım o pembe akıntı sadece 2 kere sildiğimde geldi. 1 eylülde de göğüslerimde hassasiyet ve ağrı başladı sağa sola dönemiyorum üzerine yatamıyorum ve asla sütyen takamiyorum. daha önce hiç olmadı bu. ilk kez oluyor. hamile olmayı çok istiyorum 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık bu arada polikistik overim var. hamile olma şansım nedir sizce ne zaman test yapayım?
Ay insaallah. Adetim duzenli olsa kesin hamileyim derim ama malesef duzenli degil. Ben her ay test yapiyordum ama hic gogus agrim olmadi. Hatta gecen ay demistim ki goguslerim hassaslasmadan bir daha asla heveslenmiycem demistim. Ve ilk defa hassaslastilar :)Pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir canim bi kan tahlili yada test falan yap istersen inşallah hamissindir:)
E hadi inşallah canim hayirlisiyla darisida bize deriz artik benim adetime de az kaldi dua et benim için:))Ay insaallah. Adetim duzenli olsa kesin hamileyim derim ama malesef duzenli degil. Ben her ay test yapiyordum ama hic gogus agrim olmadi. Hatta gecen ay demistim ki goguslerim hassaslasmadan bir daha asla heveslenmiycem demistim. Ve ilk defa hassaslastilar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?