D Denizyelken Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2021 183 16 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Denizyelken #1 Merhaba Göğüs hassasiyeti azalıp mide bulantısı olmayipta hamileliği devam eden yada doğum yapan varmi
Merhaba Göğüs hassasiyeti azalıp mide bulantısı olmayipta hamileliği devam eden yada doğum yapan varmi
minesin Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2023 636 280 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Denizyelken #2 Var tabi ki her zaman kadınlar bu belirtileri yaşamayabilir veya bir gün aşırı hassas olan göğüsler birkaç gün sonra hassas olmayabilir çok normal bi durum
Var tabi ki her zaman kadınlar bu belirtileri yaşamayabilir veya bir gün aşırı hassas olan göğüsler birkaç gün sonra hassas olmayabilir çok normal bi durum
UmayUmay0 Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2024 453 180 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Denizyelken #3 Mide bulantım hiç olmadı, göğüs hassasiyetim vardı o da 3.ay civarı bitti.
pinarindunyasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2023 1.198 1.732 27 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Denizyelken #4 Denizyelken .!.: Merhaba Göğüs hassasiyeti azalıp mide bulantısı olmayipta hamileliği devam eden yada doğum yapan varmi Genişletmek için tıkla... Mide bulantisi hic yasamadim. Gogus hassasiyeti de ortalara dogru bitmisti zaten. Bunlar degisken seyler herkeste farkli farkli
Denizyelken .!.: Merhaba Göğüs hassasiyeti azalıp mide bulantısı olmayipta hamileliği devam eden yada doğum yapan varmi Genişletmek için tıkla... Mide bulantisi hic yasamadim. Gogus hassasiyeti de ortalara dogru bitmisti zaten. Bunlar degisken seyler herkeste farkli farkli
D Denizyelken Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2021 183 16 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Denizyelken #5 pinarindunyasi .!.: Mide bulantisi hic yasamadim. Gogus hassasiyeti de ortalara dogru bitmisti zaten. Bunlar degisken seyler herkeste farkli farkli Genişletmek için tıkla... Progestan kullanmaya başladıktan sonra göğüs hassasiyetim geçti.doktor bebeğin kalp sesini duyamadi.Acaba bir terslikmi var diye endiseleniyorum
pinarindunyasi .!.: Mide bulantisi hic yasamadim. Gogus hassasiyeti de ortalara dogru bitmisti zaten. Bunlar degisken seyler herkeste farkli farkli Genişletmek için tıkla... Progestan kullanmaya başladıktan sonra göğüs hassasiyetim geçti.doktor bebeğin kalp sesini duyamadi.Acaba bir terslikmi var diye endiseleniyorum