Benim reglime 7 gün kaldı çatlama üzerinden 7 gün geçti göğüslerime dokunamıyorum bile ama bu ay kendime söz verdim asla hamile modunda değilim kafamdan attımErken Hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aynı hiç belirti yoksa gebelik yoktur diye düşünüyorum. Ki ben hamile olduğumu çok erken başlayan regl belirtileri sebebiyle şüphelenip öğrenmiştim . Yine de regl tarihinize yakın test yapıp bakabilirsiniz
Valla sizi ümitlendirmiş gibi olmayayım ama benim regl tarihime 10 gün kala sizin gibi göğüslerime dokunamaz olmuştum. Hatta eşime bende bişey var ya hamileyim ya meme kanseri oldum diye hahha hemen test taptım silik çizgiyi görmüştüm. Bence test yapınBenim reglime 7 gün kaldı çatlama üzerinden 7 gün geçti göğüslerime dokunamıyorum bile ama bu ay kendime söz verdim asla hamile modunda değilim kafamdan attım
Ay çok erken valla en az 5gün daha beklicem adet belirtim gelmezse yaparımValla sizi ümitlendirmiş gibi olmayayım ama benim regl tarihime 10 gün kala sizin gibi göğüslerime dokunamaz olmuştum. Hatta eşime bende bişey var ya hamileyim ya meme kanseri oldum diye hahha hemen test taptım silik çizgiyi görmüştüm. Bence test yapın
Sabrınıza hayran kaldım .Ay çok erken valla en az 5gün daha beklicem adet belirtim gelmezse yaparım
şey sorcam yarın dahiliyeye randevum var vitaminlerim çok düşük olduğu için 3ayda bir kan veriyorum betaya bakarlar mı hazır öyleyse baksınlar çıksın aradanSabrınıza hayran kaldım .Hadi bakalım inşallah
Belirtin doktorunuza kan tahlili verirken betaya da bakar mısınız diye böyle bir şey yaşamadım ancak reddedeceğini sanmıyorumşey sorcam yarın dahiliyeye randevum var vitaminlerim çok düşük olduğu için 3ayda bir kan veriyorum betaya bakarlar mı hazır öyleyse baksınlar çıksın aradan
Tamam çok teşekkür ederimBelirtin doktorunuza kan tahlili verirken betaya da bakar mısınız diye böyle bir şey yaşamadım ancak reddedeceğini sanmıyorum
Rica ederimTamam çok teşekkür ederim
Canm bende yazdığın durumu yaşıyorum suan göğüs uçlarım inanılmaz derecede acıyo ve dik sert yumurtlama üzerinden tahminimce 4 gün geçti çok erken belirti aramıyorum ama bunlarda gözümden kaçmıyoValla sizi ümitlendirmiş gibi olmayayım ama benim regl tarihime 10 gün kala sizin gibi göğüslerime dokunamaz olmuştum. Hatta eşime bende bişey var ya hamileyim ya meme kanseri oldum diye hahha hemen test taptım silik çizgiyi görmüştüm. Bence test yapın
Bünyeden bünyeye değişir zaten ben çok erken belirti vermiştim daha regl zamanına çok var gebelik belirtisi yaşıyorsunuz bir kaç gün bekleyip test yapın . Ben pozitif görmüştüm .Canm bende yazdığın durumu yaşıyorum suan göğüs uçlarım inanılmaz derecede acıyo ve dik sert yumurtlama üzerinden tahminimce 4 gün geçti çok erken belirti aramıyorum ama bunlarda gözümden kaçmıyo
Siz ilk pozitifi yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüzBünyeden bünyeye değişir zaten ben çok erken belirti vermiştim daha regl zamanına çok var gebelik belirtisi yaşıyorsunuz bir kaç gün bekleyip test yapın . Ben pozitif görmüştüm .
Yaklaşık 11 gün sonra gördüm.Siz ilk pozitifi yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz
Teşekkür ederimYaklaşık 11 gün sonra gördüm.
Rica ederimTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?