• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs, göbek, bel ve bikini bölgesi :( . Ne tavsiye edersiniz?

Spiral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
38
0
46
İstanbul
Kızlar; ben göğüs, göbek, bel ve bikini bölgemdeki tüylerden şikayetçiyim. Ağdacıya falan da açmak istemiyorum. Çok fazla tüyüm yok. Fakat siyah oldukları için çok belirgin. Ben bunlardan rahatsız oluyorum. Daha önceden denize falan gitmediğim için bu saydığım bölgeleri almaya gerek duymadım. İlk defa alıcam. Ablam sakın dokunma tüylerine daha kalın çıkar diyordu. Şimdi de korkuyorum ve daha kötü olsun istemiyorum. Sir ağda sıcak olduğu için iz yapar diye korkuyorum. [12-13 yaşlarımda iken göbeğimde küçük bir alanda denemiştim iz kalmıştı :D . Anneme de söyleyememiştim kızar diye...Neredeyse üç senede anca gitti :D .] Ben tüylerim tamamen yokolsun istemiyorum. Sadece azalsınlar ve incelsinler. Çamsakızı ağda kullanmayı düşünüyorum. Sir ağda gibi azaltıp inceltir mi? Ben acıya karşı dayanıklıyımdır. Onun için her türlü ağda kullanabilirim. Ne tavsiye edersiniz? Ve buradaki tüyler ne kadar zamanda çıkıyor? Yardımcı olursanız sevinirim :) .

hiç dokunma tatlım sürekli almak zorunda kalırsın benden söylemesi. benimde gögüs uçlarında çıkmıştı. önceleri cımbızla alıyodum 3-4 tane bişeydi, cımbızla çektikçe güçlendiler. bi kere sir denedim yine güçlendiler ve sayıları arttı. bıraktım şimdi hiç dokunmuyorum.

Kızlar; ben göğüs, göbek, bel ve bikini bölgemdeki tüylerden şikayetçiyim. Ağdacıya falan da açmak istemiyorum. Çok fazla tüyüm yok. Fakat siyah oldukları için çok belirgin. Ben bunlardan rahatsız oluyorum. Daha önceden denize falan gitmediğim için bu saydığım bölgeleri almaya gerek duymadım. İlk defa alıcam. Ablam sakın dokunma tüylerine daha kalın çıkar diyordu. Şimdi de korkuyorum ve daha kötü olsun istemiyorum. Sir ağda sıcak olduğu için iz yapar diye korkuyorum. [12-13 yaşlarımda iken göbeğimde küçük bir alanda denemiştim iz kalmıştı :D . Anneme de söyleyememiştim kızar diye...Neredeyse üç senede anca gitti :D .] Ben tüylerim tamamen yokolsun istemiyorum. Sadece azalsınlar ve incelsinler. Çamsakızı ağda kullanmayı düşünüyorum. Sir ağda gibi azaltıp inceltir mi? Ben acıya karşı dayanıklıyımdır. Onun için her türlü ağda kullanabilirim. Ne tavsiye edersiniz? Ve buradaki tüyler ne kadar zamanda çıkıyor? Yardımcı olursanız sevinirim :) .

canım benim tesadüfen gördüm konunu benimde tüm vücudum siyah ince tüyle kaplıydı, sinir olurdum, sonra alexandrite lazere gittim ve sadece 2. seansta süper ötesi inceldiler. kesinlikle denemelisin...

ben sarartıcı kullanıyordum gecen sene ılk kez sırle aldırdım sırtımı belımı once vucudum bır kabardı alerjı gıbı oldu bır ıkı gun ama ole sertlesme kıl gıbı cıkmalar cogalma fln olmadı uzuuunca bı surede cıkmadı gene koydum kafaya yarın dogum gunu kutlamam var evde halletmem gerek ama sırtımı kendı kendıme nasıl alabılırım onu dusunuyorum kara kara ssz

canım benim tesadüfen gördüm konunu benimde tüm vücudum siyah ince tüyle kaplıydı, sinir olurdum, sonra alexandrite lazere gittim ve sadece 2. seansta süper ötesi inceldiler. kesinlikle denemelisin...

Nerde yaptırdınız? 2 Seans kaç ayda bitti? bide ne kadar fiyat ödedinzi?

ben de göğüs ve göbekteki tüylerden şikayetçiyim :( dedğin gibi çamsakızı ağda ile alıodum,çoğaltmadı ama arada cımbızla aldıklarım güçlendi,artık daha kalın çıkıo maalesef:( lazerden başka çaresi yok,durup durup bunlarla mı uğraşıcaz ya uff

Back