Göğüs Estetiği Sonrası Spor ?

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
meme büyütme ameliyatından sonra spor yapılmasında sakınca var mıdır, özellikle de kas altı damla protez takılanlar için dönme riskinden dolayı spor hareketlerinden çekiniyorum, ama hafif çıkık bir göbekle de dolgun göğüsler güzel durmuyor, :)

Cnm spora başlayacak kadar iyi hissediyorsun demek buda güzel bi gelişme, ne kadar oldu bilmiyorum ama kol hareketleri yapmamanda fayda var. Yürüyüş yaparak minik göbiş gider. Mankenlerden biri spor salonu açılışına katılmiş ağırlık kaldırmaya çalışmış sonra bi çıglık atmış acı içinde kıvranırken sanırım protezimi kaydırdım demiş bilgine.... İstenmeyen şeyler olmasın lütfen çok dikkat et.

ben doktoruma platese gittiğimi söyledim. o da ameliyattan bir ay sonra kol hareketlerini yapabilrisin ama kol dışındaki hareketlere istediğin zaman başlayabilirsin dedi. benm de kas altı oldu yalnız ben bir hafta da fazlasıyla iyileşmiştim hiç hareket kısıtlılığı yaşamadım ben

gogus kaslarını çalıştıracak hareketler dışındaki hareketlere 6 hafta sonra baslayabılırsın demıstı doktorum.gogus kaslarını calıstıran hareketler omur boyu yasak.

Canim benim 5. Haftam doldu. Su an horon kursuna gidiyorum :) dr bi sakinca olmadigini sadece sporcu sutyenini ihmal etmemem gerektigini soyledi. Demek gogus kaslarini calistirmak bir omur yasaak bu konuda dr beni uyarmamisti. Iyi oldu soyledigin

Meme büyütme ameliyatından sonra spora ancak 6-8 hafta sonra başlanabilir.. Aerobik, jogging, ip atlama gibi sporlar ancak 3 ay sonra yapılabilir.
Araba kullanırken emniyet kemerini iki göğsünüzün arasına gelecek şekilde ayarlayın. Günümüzde birçok arabanın emniyet kemerlerinde yükseklik ayarlanabiliyor. Eğer kemer yanlış konumlandırılmışsa şiddetli bir kaza sırasında protez yer değiştirebilir. Bu tehlike ilk 6 ay için geçerlidir. 6 ay sonra herhangi bir kayma riski yoktur diyor doktorlar..
Ameliyattan ancak 1 ay sonra güneş banyolarına başlayabilirsiniz. Ameliyattan 2 hafta sonra göğüslerinizin üzerine bir havlu koyarak güneşlenebilirsiniz ve denize veya havuza girebilirsiniz, ancak suya atlamanız sakıncalıdır. Yavaşça merdivenlerden suya girmelisiniz. Ağır kaldırmamanız ve göğüslerinize dışarıdan bası olmaması gerekir. Bu durumu (eğer varsa) kucağınıza çıkmak ve sizin tarafınızdan sevilmek isteyen ufak çocuklarınıza anlatmakta zorluk çekebilirsiniz. Hemen onların dikkatlerini başka bir yere çekin diyede ekliyor

Son 5 gün kaldı acayip duygular içindeyim cuma günü hasan by le görüşmemiz var, kaçıncı gün yan uyuyabilecegim 5 yaşında oğlum var benim yanımda uyuyor ve sürekli kucak istiyor en iyisi babasına gondermek

Gönderebiliyorsan iyi olur tabi )
Cuma günü ameliyatmı,ilk görüşmemi olacak?Anlayamadım :44:

cumartesi ameleyat olacağım 07:30 da altunızadede ama telaşlıyım bıraz cuma gunu yıne hasan beyle konuşacağım

Heyecaninizi cok iyi anliyorum. Benim olali 15 gun oldu bugun. YAn yatmaya 10. Gunden itibaren o da tam yan donmemek icin bacaklarimi yastikla destekleyerek basladim..zaten beden dili size soyluyor. Eger agri, sızı rahatsizlik sıkışma hissedyorsan zaten yan donemiyorsun. Bu da yaklasik on gun sonrasi demek. Cocugunuzu da bu surecte siki zaptedmek gerek. Bebis bilmeden size sarilabilir. Ben bir sure kimseyle sarilarak degil sadece tokalasarak merhabalastim.
Simdiden cok gecmis olsun diyorum.

Evet tam olarak merak ettiğim ağır bişey kaldırdığımda baskı uygulandığında kayıp kaymamasıydı, bu demek oluyor ki en uygun spor pilates step aerobik yüzme. kasları zorlayan hareketlerden uzak durucam ömür boyu

Arzumcugum, ameliyattan 40 gun sonra Portekize surf ogrenmeye gidiyorum (ayarlandi, odendi, biletleri alindi, iptal edilmiyor malesef, promosyon oldugu icin), sence sakincasi varmidir? Cok istiyorum bunu, surf tahtasi 6 kg, sence sakincasi olurmu? Okuyorum butun yorumlari belki cevabini bulabilirim ve seni sorularimla bunaltmayim diye ama henuz bulamadim cevabini. Yada ameliyat tarihini bir hafta oncesine mi alsam? O zaman ameliyattan 47 gun sonra oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…