• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gogus estetigi sonrasi hamilelik ve emzirme

arkadaslar sorun yasaniyormu bi arkadasim dedi insan emziremiyomus agriyaptigi icin ve cikarttirioymus

Amerika'da meme büyütme ameliyatı olan ve birkaç yıl sonra doğum yapıp bebeğini emziren bir arkadaşım hiç bir sorun yaşamadı sadece memeler emzirme süresince baya büyümüş sonra tekrar eski haline (ameliyattan sonraki silikonlu haline) dönmüşler.Duyduğum kadarıyla engel değil ve bir sorun olmuyor.Eğer emzirme ihtimali olacaksa silikonu çok büyük yaptırmamak lazım, malum birkaç ay boyunca kocaman olabilirler :1:

Yok canım ya rahat rahat emziriyorsun bebeğini. Ben 6 aydır emziriyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Sadece her emziren anne gibi kocaman oluyorlar emzirirken, onu da kimse yadırgamıyor. Benim kas üstü protezim.

ben emziremedim, sutum cok azdi, zaten emzirmek de istemedim, hamilelikte yeterince deforma ugradilar :(((

gogus diklestirme veya silicon taktiran arkadaslar, sizin gogusleriniz deform olmadimi, sekil degistirmedimi hamilelikte, tek benimkimi oldu ((((

Back