Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 25 yaşında bi çoçuk annesiyim.. 1.70 civarı boyum varkilom 53 yani gayet fittim. çoçuğum olduğuna çoğu kişi inanmaz.vücudumun ölçüleri gayet ii amagöğüs ölçülerim bi miktar küçük!doğum sonrası emzirme dönemi derken göğüslerimin hacmi azaldı...destekli iççamaşrı kullnmaktan bıktım...iç çamaşır kolleksiyonu yapacak kadar da tutkunum oysaki...ama desteksiz beğenip aldığım her iççamaşırını hevesle actığım kutusunu hüsranla kapamaktan çok yoruldum artık... nette bu konuyu arastırırken bu foruma üye oldum.. arkadaşca verilen fikirlerin bana da faydası olcağını düşündüm.en kısa zamnda bende ameliyat olucam... doktor seçmi konusunda yardıma ihtiyacım var.. araştırma döneminden sonra kısmetse bende tecrübelerimi paylaşırım...herkese sevgiler!
Ya göğüs büyütme değil ama göğüs dikleştirme için önerebileceğiniz ameliyatsız bişy yokmu bu aralar taktım ben göğüslerime önceden çok dik ve dolgunlardı şimdi çok sönük görünüyorlar sütyensizde dolgun ve dik görünsün ...
Ya göğüs büyütme değil ama göğüs dikleştirme için önerebileceğiniz ameliyatsız bişy yokmu bu aralar taktım ben göğüslerime önceden çok dik ve dolgunlardı şimdi çok sönük görünüyorlar sütyensizde dolgun ve dik görünsün ...