• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Estetiği. Antalya Eğitim Araştırma Hst. Asım Uslu hakkında

liubov

Sarıpapatya
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
121
50
38
31
Göğüs estetiği. Dr. Asım Uslu hakkında bilgi verir misiniz? Hastanede yattınız mı ? Yatmasak olmaz mı :) nasıl bir protez taktırdınız ameliyatınız hakkında bilgi verir misiniz?

Sevgili doktorum Hakan Demir e ne kadar tesekkur etsem az kalir.Burun ameliyatiyla ilgili tum sehir efsanelerine kulagimi tikayip beni dogru bir sekilde yonlendirerek basarili bir operasyon yapti. istefigim ve olmasi gereken sekli kendi gelistirmis oldugu teknigiyle kusursuz bir sekilde yapti.Keske korkularimi bir kenara birakip cok daha once ameliyat olmaya karar verseydim.Ameliyattan sonra surekli anlatildigi ve hatta gordugum manzaralarin aksine,ne bir morarma,ne bir sislik hicbir yan etki gormedim. Ameliyattan kisa bur sure sonra hayatim boyunca hic alamadigim o derin ve puruzsuz nefesin tadini cikartmaya basladim.En buyuk kaygim ise yeni burnumun dogal gorunmemesiydi ama doktorum bu konuda benden daha hassasti.Sevgili Hakan Demir'in bu konuda ki vizyonu ve hassasiyeti onun yaptigi isin en kiymetli yani bence .Dogal gorunmeyen bir burun hastasindan cok onu rahatsiz eder eminim... suan beni yeni taniyan insanlar asla ameliyat oldugumu anlamiyorlar,hatta eskiden taniyanlar bile neredeyse farketmiyor.Yeni burnumla ozguvenim ve hayata bakisim cok degisti,en onemli etkisi de bu .

Back