Göğüs Dolgusu Yaptırdım Şimdi Kalçam İçin Düşünüyorum Yaptıranlar Memnunmusunuz?

Selen Yagmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
7
0
31
Aqualift göğüs dolgusu yaptırmıştım 3 yıl önce Mehmet Akgün'e devam ediyor hiçbir sıkıntım yok çok memnunum ama zayıflıktan kalça bölgem çok küçük ve orayada dolgu yaptırmayı düşünüyorum büyümesi için yaptıranlar memnun mu yardımcı olabilir misiniz ?

Tatlım ben yaptırdım ya çokta memnunum hic bozulma olmadi popoda da aqualift dolgu kullaniliyo zaten .

Merhaba canım, bu göğüs dolgu yöntemiyle ilgili biraz ayrıntı paylaşırsan çok sevinirim,
ne kadar süre kalıcılığını koruyor, fiyatlar ortalama ne kadar , çok sordum ama birde işlemden sonra ağrı sızı oluyor mu?
Teşekkürler şimdiden

ben valla meme protezi yaptırdım. evladiyelik dedi doktorum, ona güveniyorum. dolguyu o hiç önermemişti. ben de olumsuz birkaç yazı okudum hollandadan bir arkadaşım da duymuş sonra akıyormuş diye, o yüzden bence en iyi yöntem yine protez. yaptırmak isteyen arkadaşlarıma soruları olursa mutlaka cevap vereceğim. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…