çok teşekkür ederim. kas altı teknikle olabilen bir durum. şuan 18. günümdeyim ama henüz toparlanamdım. kolumdaki morluklar bile tam düzelmedi. ama kalıcı birşey değil sonuçta bu da geçecek diye düşünüyorum. Doktorum Kocaelide. Eğer sende Kocaelideysen detayları verebilirm.
Bende kocaelideyim hangi dr hangi hastanede oldunuz. Detayları anlatirsaniz sevinirim 2 ay sonrası düşünüyorum ben havalar sicak ve az daha kilo verme acisindan üst bedenden o yüzden gerçi siz büyütme oldunuz sanırım ama detaylari dr ve hastaneyi merak ettim
Bende kocaelideyim hangi dr hangi hastanede oldunuz. Detayları anlatirsaniz sevinirim 2 ay sonrası düşünüyorum ben havalar sicak ve az daha kilo verme acisindan üst bedenden o yüzden gerçi siz büyütme oldunuz sanırım ama detaylari dr ve hastaneyi merak ettim
Prp nedir acaba ? Gerçi siz büyütme olmuşsunuz. Nasıl oldunuz toparlayabildin mi daha erken gerçi ama inş istediğiniz gibi olmuştur :) memnun kaldınız mi hastaneden dr dan
Ben gogus dokusu az olupta kas zari alti ilk sizi gordum aylardir ne mutlu size ama niye 2 kez ameliyat oldunuz ? Evet kas ustu bile olabilir ama ele gelir direk zayiflarda ben 45 kiloyum 3 cm gogsum vardi uctan ibarettim sadece. Boyle zayiflarda memesizlerde mecbur elede gelmesin diye kas alti. Valla yuzum guluyor cok sukur sahsimca:) keske daha once yaptirsaydim diye kendime kızıveriyorum